0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar Kocaeli Alikahya kadın doğum hastanesinde doğum yapan varmı 

1 cevap

0 oy
(7,369 puan) tarafından
Ben yapmaz olaydım mafettiler beni 
(97 puan) tarafından
Niye öyle dedin kız
(186 puan) tarafından
Korkutmayin ya ben oraya gidiyorum dogumda orda olcak sezaryan simdi korktum iyice ne gidi sorunlar yasadiniz acaba
(97 puan) tarafından
Ne zaman sezeryan olacaksın hangi doktora gidiyorsun
(7,369 puan) tarafından
Kız bebek ters döndü zorla normal dogurttular benimde kızımida riske attılar kızım ölü doğdu zor geri getirdiler suyum geldi çocuk aşağı indi bağırdım çok kimse yanıma gelmedi sonra geldiklerinde de bebege bakmadılar tekrar sonra doğum olacak dediler kızım doğduğundan beri fizik tedavi ve beyine götürüyor um çok şükür şuan iyi doktorlar yaşaması mucize diyorlar
(186 puan) tarafından
Funda hanima gidiyorum canim henuz gun vermedi
(7,369 puan) tarafından
Aha benim doktorum ama doğumuna bile girmedi 9 tane ebe girdi doğumuna
(97 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ne zaman yaşadın bunları
(7,369 puan) tarafından
Eltimde orda yaptı onunda bebeğinde sıkıntı var
(7,369 puan) tarafından
18 ay oldu ama kontrollerini hep Umuttepe götürdüm zaten bebeğimi direk oraya sevk ettiler eltimin yeni yaptı sıkıntı var bebeğinin kafasında
(97 puan) tarafından
Funda hanıma bir kez gittim hiç ilgilenmedi hiç bir şey söylemeden beni çıkardı sana nasıl davranıyor
(186 puan) tarafından
Cok gecmis olsun canim ben hep oraya gidiyorum henuz pek sıkıntı yasamadim simdi sen boyle diyince icime kurt dustu ozellerde aldi basini gidiyo
(186 puan) tarafından
Cemo55 ben 14 haftaliktan beri ona gidiyorum sorunlu bi gebelik yasadigim icin cok ilgili ne sorsam cevapsiz birakmiyo ben gayer memnunum
(97 puan) tarafından
Aynen insan özelede gidemiyor bu devirde ama ilgilenmezler ise insan gibi davranmazlarsa mecbur özele gideceğim bende
(97 puan) tarafından
Fatoş ben 30 haftalıkken ona gittim o zaman a kadar özele gidiyordum şimdi niye buraya geldin dedi ilgilenmedi bende şimdi kimden sıra bulabilirsem ona gözlüyorum normel doğumda zaten doktor değil ebe ilgileniyor diye
(7,369 puan) tarafından
Valla öyle düzgün ilgilenmiyorlar
(186 puan) tarafından
Gec gittigin icin belkide oyle davranmistir.aynen normalde zaten ebeler doguma giriyomus ama oda iste sans insaalah iyi yurekli ebelere denk gelirsin canim
(97 puan) tarafından
Allah yardım etsin bize ne diyeyim ilk doğumu özelde yaptım ilgilenmedilir devlette ilgilenmiyor ne yapacağız bilmiyorum aslında derince araştırma hastanesi ilgileniyor ama oradada doğum yaptırmıyorlar alikahya gönderiyorlar
(7,369 puan) tarafından
Kız 9 tane ebe girdi 10 cm açıklığın vardı 35 cm kızımın kafası 2 tane suni sancı taktılar suyum gelince kimse gelmedi sonrada bebeğe bakılmadi zorla doğum yaptım bide ebelerin bir tanesi bilmem 20 yıllık ebe
(7,369 puan) tarafından
Valla onlar yüzünden kızımdan oluyordum çok şükür Rabbime 10 dakika nefessiz kaldı çok zor geri geldi çok nefessiz kaldığı için beyin kanaması geçirmiş
(186 puan) tarafından
Aynen canim rabbim yardimcimiz olsun saglicakla alalim kuzucuklarimizi kucagimiza.Bende ilk dogumumu ozelde yaptim canim cok ilgiliydiler aslinda ama malum suan 6 binden basliyo fiyatlar zaten sezaryan olcam diye devleti tercih ediyorum doktorumdanda memnunum bakalim herseyin hayirlisi
(97 puan) tarafından
Sana bunları yaşatan kendide yaşar inşallah çok geçmiş olsun canım inşallah kızın şimdi iyidir
(186 puan) tarafından
Rabbim sana bagislamis canim rabbim bir daha yasatmasin insallah
(97 puan) tarafından
Fatoş ilk doğumu hangi özel hastanede yaptın canım
(186 puan) tarafından
Istanbulda yaptim canim izmitte deildi.
(7,369 puan) tarafından
Teşekkürler şuan kızım iyi ama hasar kalabilir diye hayla beyine gidiyoruz şuan bir şey çıkmadı çok şükür sadece kontrol amaçlı gidiyoruz artık fizik tedaviye gitmiyoruz çok şükür hasar kalmadı
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
4 cevap 614 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Neslis (856 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
2 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Demetttt (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 426 göst.