0 oy
213 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Günlerdir mahvolduk şuan bile ayağımda uyku sıfır huy değiştirdi bir bakarmisiniz ne zmn çıkacak ve çözümü olan varmı diş jeli kullananlar bilgilerinizi paylaşın lütfen 

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi

Nie tetagil diş granülü kullanmıyosunuz yada zeytin yağına karanfi yapın sürün sizede yazık bebeğinizede 

image

tarafından
Evet kuzu ordan alcam artik ben
tarafından
Bnde ordan alayım bari , satıcıya son kullanma tarihini sormayı unutma şerifem ben bi kere probiyotik aldm derine 20 şaşe, son kullanma  tarihine 10 gün kalmıştı
tarafından
Gösterdim bile kızlar jel değil toz dedim yok dedi yoksa alacaktık kaç eczane sorduk yok dediler dişlik soğan ver dediler bu kadar
tarafından
Trendyoldan al
tarafından
Atlattı bir dahakine artık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy çok zor diş çıkarma dönemi canım inşallah hemen çıkar da kurtulur kuzucuk
tarafından
Ayy amin amin canım ınşalalh çok zor
0 oy
(752 puan) tarafından
Ben tedagil kullandım bacım ağrısini direk aldı kızımın onu sürdüğüm gece sabaha kadar deliksiz uyudu kuzum . İlk dış cikarttigimda bilmiyordum günlerce ağladı uykusuz durduk doktor üst dış çıkartırken bunu verdi dünya varmış dedim şimdi dış ten korkmuyorum şuan gene uatlerden çıkıyor ağladık a agİna döküyorum sabaha kadar ağlamadan yatıyor şükür 
tarafından
Ust yorumda bir arkadaş daha yazmış çok mu etkili bişey kız Valla perişan olduk şuan ayağımda sabahtan hiç uyuyamıyor ikimizde yıprandık
(752 puan) tarafından
Toz şeker gibi bişey bacım ağzının içine dok yada eline dok dış çıkar yere sürt ağrı kesici gibi bişey galiba benim doktorum sağlıklı diş granulu dedi bitkisel ben jelleri tavsiye etmem dedi doktor kullanacaksan bunu kullan dedi hemde dişlerin daha sağlıklı ve düzgün çıkmasını sağlar dedi aldım hiç pişman olmadım valla denemeye değer gülüm
tarafından
Coooook teşekkür ederim ALLAH razı olsun bacım sabah ilk iş bunu almak olacak .perişan olduk Valla 3 4 aydır diş çilesi çekiyoruz altlar geldi 1 hafta rahatladik şimdi yine aynı bu sefer üst dişler çıkıyor valla melek gibi çocuk gitti çok farklı bebe geldi:(
(752 puan) tarafından
Rica ederim cicegim Allah senden de razı olsun bilirim valla zor geçer bu süreç ilk alttan dış ciakrken bir hafta nerdeyse yeme içmesi kesildi benim kızım gece uyumazdi bir haftam zehir zıkkım geçti sonra üst dış çıkarken doktora götürdüm oda granül verince şimdi ne uykusuzluk ne ağlama sesi yok kafam şişmişti yemin ederim ağlama sesinden. Zaten tadı toz şeker gibi ya çocuklar seviyor tadını burda benim sadic var onunda bebesi zor cikartirmka ona önerdim oda dünya varmış dedi ağrı kesici büyük bı ihtimal bu ağrıyı alıyor ki çocuklar rahatlıyor nice dış kasiyicilar aldım hiç birini kullanmadı benim sipa :D meğer granül istermiş velet
tarafından
Hahahah valla son cümlede yarıldım cook sağol valla ayni ayni durumdayiz ınşalalh iyi gelir bir sürü dua edecem sana:)
0 oy
tarafından
Çıkmış artık dışı birkaç güne rahatlar patlamış baksana 
tarafından
Inşalalh bacım mahvolduk:(
0 oy
tarafından
benimkinin 4 aydr ayni derdimz. alt patladi simdi ustler gelio. ama ben hic bsy kullanmam. eskiden onlar mi vardi. cocuk bu sabretcez cikana kdr.
tarafından
Eskiden yoktu ama şimdi var niye bu nimetten faydalanmayalim ki ben yarın alaçam granül valla mahvolduk. alt iki tane geldi simdi sıra üstlerde melek gibi çocuk gitti çok değişik bişey geldi korkum bu huyu kalıcı kalacak diye

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 84 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Masallinam38 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
16 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu