0 oy
896 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bugün kaynanamlarda oturuyoruz oğlum durmuyor kimsede ağladı kaynanamda beni istedi kayinpederim annesini ister tabi dedi kaynanamda masada diyo annesi ben olucam onun diyo ise baslicam Aralık'ta kaynanam bakicak ama alındım niye bilmiyorum ne demek annesi ben olucam artık ben mi çok alınganlık yapıyorum normalde hiç alinmam böyle şeylere ama bugün o kadar alındım ki ne demek annesi ben olucam artık 

27 Cevaplar

0 oy
(457 puan) tarafından
Ne gerek var boş boş konuşup ise başlıcak annenin moralini bozmaya hey Allahım ya 
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Amaaan napcaklar senin bebeni kız öylesine bi konuşma işte 

Ya bakmasalar ne yapacaksın,büyütüyosun
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Alınmazdım canım. 
0 oy
(746 puan) tarafından
Ben alinmam yaa. Tabi jaynananla aranin naasi oldugunabagli birazdaa..
0 oy
(273 puan) tarafından
O anda cevabını neden vermedin. Bazen o lafı yutuyorsun eve gelip içine akıyor zehir. Deseydin annesi benim o söz nereden çıktı rahatlardin
0 oy
tarafından
Herkes alınmam demiş ama ben olsam bende alınırdım. Bende hamileyim benimki şimdiden ara ara lafını sokuyo benim paşam benim balam o diye bende sinir oluyorum doğsa daha çok sahiplenicek. Herkes haddini bilmeli bence şaka bile olsa dememesi lazım 
0 oy
(23,833 puan) tarafından
Sen ayrılacaksın diye duygusalsın muhtemelen bizde de kayinvalidem sanki oğlum.eşimi daha çok sevecekmiş gibi davranıyor diye öyleyim normalde babasına çok düşkün olsun istiyorum ama onunla konuşurken bir rekabete giriyoruz sanki beni çok sevsin diyorum 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 609 göst.
28 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Syma (947 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 566 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 438 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 271 göst.