0 oy
270 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim çocuğumu hergün annesine götürüyor banada demiyor gidelim diye zaten konuşmuyoruz da kaynanam oğlumun doğum günü de surat asmıştı beni hep eşime kötüler beni sevmez ben annemlere gidince hep sıkıntı yapar kendi hergun götürüyor 1yaşında oğlum bana hiç bağlı değil gece gündüz ben bakıyorum ama babasına düşkün peşimden hiç ağlamaz ilk zamanlar sütüm çok azdı mama verdik sonra hepten bıraktı emmedi hiç ondan mı bilmiyorum hiç bana düşkün değil şimdi yine aldı götürdü 1 saat oldu hiç hoşlanmıyorum şu durumdan 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
(3,451 puan) tarafından
Sana düşkün olmamasından değil. Babayı az görüyor özlüyor üstelik de alıyor dışarı çıkarıyor. Gezeceği için de ayrıca gidiyor peşine. 
(3,451 puan) tarafından
Her gün götürmesi de ayrı bi konu. Allah sabir versin sana
tarafından
Kız yapma benim oğlumda babasını pek görnüyo mesaiye felan kalıyo ona mı düşkün olur diyosun hele akşama kadar baba diyo 1 yaşına gelse düşünemiyom
(3,451 puan) tarafından
Kızım var 16 aylık kapı sesini duydu mu kosar gerçi eşim de ilgilenir oynar. Oğlum da eşimi görünce kendini yerlere atar disardsn geldin beni almadın hesabı:))) 29 aylık oğlum. Üstünü giydirince eşimin elini tutarlar çünkü o hep götürür dışarı.
tarafından
Buda aynı hep baba diyor anne demedi henüz
(3,451 puan) tarafından
Bizde de aynı anneye adeee babaya baba
-Reklam-
0 oy
(24,674 puan) tarafından
babadan daha cok ilgi goster surekli oyna disari cikar bi sure snra inanki seni arar gitmej istemez
tarafından
Gece gündüz ben bakıyorum zaten babası 5 dakka alır sever o kadar hiç bakmaz
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Çocuk için uyku saati degilmi bu saatte ne alaka erken götursün düzeni bozulmasın 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,218 göst.
21 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde HASRETiM160121 (2,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 898 göst.
0 oy
39 cevap 3,246 göst.
23 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sezgin (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 525 göst.

Kategoriler

1,514,324 soru

24,695,354 cevap

368,613 kullanıcı

...