0 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar bakarmisniz röntgen sonucu oğlum dünden beri yürüyemiyor

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç yaşında canim
tarafından
3 yaşında cnm
tarafından
Çocuğun nasıl oldu canim. Benim kızımda 2 2 bucuk yaşlarında bir sabah uyandik aksıyor sonra normale dönüyor 3. Gunj hiç yuruyemedi lösemi testi ortopedi nöroloji hepsine gittik özele götürdük doktor dedi yaklaşık 3 ay önce ateşli hafif bir hastalık geçirmişti halbuki çok kötü değildi o eklem yerlerini tutmuş toksik sinovit tanısı koyuldu dolvenle geçiyormuş günde bi kaç kez ver ve 1 hafta istirahat ettir dediler onu üstüne Allahin izni ile 2 3 güne iyileşti elhamdülillah bi doktora sorsana cabim hala gelmediyse toksik sinovit olabilir mi diye
tarafından
Hala tam yürüyemiyor cnm aksıyor ve diz kapağı gözle görülür derecede şiş ben pazartesi gününden beri hastaneye gidip geliyorm ama elde var sıfır Allah'ın belalari kimse anlamadı benim sağlık ocağındaki doktorum acil sevk yazdı yarın tekrar gidicez inanki bitik haldeyim
Benim oğlumda 3 hafta önce hafif derecede sadece Burun akıntılı  grip gibi hafif geçirdi bu sabah uyandım ayağının altında lekeler var hemen gittim acile poliklinige asla düzgün bakmadı bile krem verdi almadım sağlık ocağındaki doktorum dolven verdi bende başlarm bugün
tarafından
Oğlumda 2 gün asla yürüyemedi bugün aksıyor ve merdiven inip çıkamıyor
-Reklam-
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Doktor bisey soylemedimi
tarafından
Kemiklerde bişey görünmüyor dedi cnm yinede ortapedi görsün dedi randevu bulamıyorum oğlumda böyle yürüyemedkce kahroluyorum ya
0 oy
(855 puan) tarafından
gaz sıkısmasi var gibi cisinde filan sorun yasiyomu canim acaba
tarafından
Kasık tarafını gösteriyor cnm anlamadım ama çişini koyu renk yapıyor su içiriyorm açık renge dönüyor onun dışında bazen karnını ovduruyo çünkü sık sık büyük tuvaletini yapmıyor
(855 puan) tarafından
iste gaz sıkısmasi vardir lagma deneyebilirsiniz tek seferlik rahatlaticaktir
0 oy
tarafından
Geçmiş olsn canm kaç aylık
tarafından
3 yaşında cnm teşekkür ederim
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Yakınlarda ateşi falan yükseldi mi? 
tarafından
Hayır cnm hastalanmadi ateşte olmadı neden ki
(1,735 puan) tarafından
Kuzenimin oğluda bi sabah kalktılar, yürüyemedi. Hastaneye götürdüler, herşey temiz çıktı. Sonra yakın zamanda ateşli bi hastalık geçirdi mi diyemsprdu doktor. 10 gün önce falan ateşi çıkmıştı falan. Doktor o yüzden dedi. Özellikle erkek çocukların oluyormuş, onun 1 gün sürdü ama 10-15 günde sürenbiliyormuş
tarafından
Oğlum sünnet olduğundada aynısı oldu cnm yürümedi bir kaç gün şimdi hiç bişey yok ortada sabah uyandı anne bacak dedi dünden beri yürüyemiyor kafayı yicemm inanki birde hamileyim durduk yere gözlerim doluyor ya düşünmekten beynime ağrılar saplanıyor
(1,735 puan) tarafından
İnşallah sonuçları iyi çıkar, geçici bi durumdur diye düşünüyorum
tarafından
İnşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Nörolojiye götürün canm bence Rabbim şifa versin
0 oy
(976 puan) tarafından
Canm benim oğlumda 3 yaşlarında birden uyandı yuruyemedi.kasiklarinda ödem oluşmuştu.daha önceden hasta oldu mü grip soğuk algınlığı felan.1 kaç güne geçiyor.eger yuruyemiyorsa ortapedi aciller bakıyor.bize öyle bakmislardi.2 kez başımıza geldi bizim.
tarafından
Nasıl geçti cnm Allah rızası için ya bizimde ikinci kez oldu
tarafından
Benimde oğluma hamileyken kasıklarımda ödem oluşmuştu
(976 puan) tarafından
Bir kaç güne kendiliğinden geçti.cok şükür 2 kes oldu geçti şuan 7 yaşında daha tekrarlaması masallah
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin 
tarafından
Amin Allah razı olsun cnm

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 105 göst.
+1 oy
5 cevap 131 göst.
6 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy