0 oy
187 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (561 puan) tarafından
Kizlar sohbet konum zayıflama hakkında 1 bucuk sene arayla 2 sezeryan oldum haliyle biraz gobek kaliyo 40 imiz yeni çıktı tarçınlı süt icin hem süt arttırıcı hemde zayıflatıcı etkisi var deniyor onu denemeye başladım etkisini gören varmı bunun yada sadece tarçınlı süt için değil de herhangi biseyler denemiş etkisini görmüş diyetisyen desteği almış zayıflamış hatri deger kilo vermiş olan varmı?? Gerçekten zayiflamak istiyorum 169 boyum 86 kiloyum şuan 60 a falan düşmem lazim emziriyorum ama sütüm yetmiyo mamayla destekliyorum

7 Cevaplar

0 oy
(4,620 puan) tarafından
Bende iki sezeyanda da aldığım kilolaı verdim az bı göbek kaldı onuda spor yapmaya çalışıyorum öyle gidecek inşallah
(561 puan) tarafından
Doğumdan sonra gobegin sarkmış gibi mi gorunuyoduu zayifladikca toplaniyomu acaba cok tedirgin oluyorum sarkacak diye elim surekli karnimda
(4,620 puan) tarafından
Evet öyle görünüyordu düzeliyor sonra göbek şeklinde kalıyor o da sporla düzeliyor
(561 puan) tarafından
Yaa inşallah benimkide duzelir sarkmasını hic istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(4,834 puan) tarafından
Kızım 8 aylık gram veremedim Emzirerek hatta iştahım açık 
(561 puan) tarafından
Ben biraz verdim de ihtiyacım var daha fazlasını vermeye ne kadar gidecek merak ediyorum açıkçası yürüyüş ile de desteklemek istiyorum işe yarar umuduyla
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Zayıflayarak çok güzel kilo verebilirsiniz. Karbonhidrat az tüketin bol sıvı alın. Tarçınlı sıcak su içiyordum bende müthiş etkili
(1,466 puan) tarafından
Tarçınlı nasıl yani . Çubuk tarçın mi
(1,929 puan) tarafından
Evet canım Çubuk tarçın kaynamış suya koyun. Ilıyınca içersiniz
0 oy
tarafından

Vermek yerine alanlar burada mı :'(

(561 puan) tarafından
İlk xocugumda bende ayni hataya düştüm tecrübeliyim elhamdülillah :D
0 oy
(14 puan) tarafından
startlife çayı var iç zayıflarsın cnm bide bir şey soracağım ilk bebeğiniz kaç aylıkken diğerine hamile kaldınız ve zorlandınız mı size yardımcı olacak kimse var mı benim bebeğim 9 aylık ve şu anda ben de hamileyim sanırım istemiyordum ama oldu
(561 puan) tarafından
Oglum şuan 22 ayini gecti kizimda bir buçuk aylık oldu zor oluyo tabiki gorumcem var 19 yaşında kardesim var 14 yaşında ikisi kaliyo yanimda yardım ediyolar benimde aklimda yoktu ama olmuştu ogrendigimde kalbi bile atiyodu 6 haftalik olmuştu
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Metabolizma ile ilgili canım iki gebelikte de 20 kilo aldım ilk gebelikte kırkım çıkana kadar 15 kilo verdim ikinci gebeliğimde yarı kırkım çıkana kadar 15 kilo verim bebeğim şimdi 2,5 aylık 47 kiloya düştüm 4 kilo kaldı hamilelikten
(561 puan) tarafından
Beslenmen nasildi aburcubur tarzi seyler yedin mi hic yoksa dikkat ediyomuydun
(13,675 puan) tarafından
Marketimiz var ve çok fazla abur cubur yiyorum canım hiç dikkat etmedim dediğim gibi metabolizma ve genetikle de ilgisi var

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
13 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sirin__ (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
28 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
0 oy
10 cevap 339 göst.

Kategoriler

1,474,972 soru

24,147,564 cevap

334,727 kullanıcı

...