0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (5,372 puan) tarafından
Kızlar birine romatizma için çok iyi gelmiş eşim duymuş ama bu gano nun tek bi tane mi çayı var çayı çok iyi geldi demiş adam kullanan bile var mı işe yarar mı 

3 Cevaplar

0 oy
(2,535 puan) tarafından
Bende de romatizma var hiç bir tedavisi yok sadece ialc kullnacz çayı bilmiyorum ama bir ara bir Dr vardı yaşlı adını çıkaramadım kiraz sapı birde başka bişey iyi geliyor dedi ama hiç kullanmadim 
(5,372 puan) tarafından
Ne bilim ben ya inanki kaç dr gezdim mr fln da vermediler hiç senin ne romatizması.. Benim ANA pozitif çıktı bi kaç kez ona bakılıyomuş sanırım romatizma çeşidi olarak da lupus bi pozitif bi sınırda çıktı ama onda ciltte lekeler fln oluyomuş o belirtiler bende yok bi türlü teşhis koyamadılar ısparta ordu samsun Marmaris antalya duyduğum dr lara hep gittim
(2,535 puan) tarafından
Nerde oturyosun canım birde ben tahlilleri bilmiyorum yani doktor hangisini istedi diye hem kan tahlili verdim hem emar çektirdim Diyarbakır Dicle üniversitesi Hastanesi'nde yattım teşhis konuldu orda yani baya baya tahlil falan yaptılar lise zamanıma denk gelmisti okuldan çok hastanedeydim yani araştırma yapıyorlardı neyse benimki ankilozan sipondilit hastalığı kalcamda bu hastalık bütün vücudum tutuluyor ağır yapıyor destek alarak kalkıyordm yürüyordum haplar hiç fayda etmedi şuan humira iğnesi ni kullanıyorum tabi yıllardır bu iğneyu kullandm
(5,372 puan) tarafından
Burdur dayım canm ben ya ben de aynı boynum belim dizlerim ayak tabanlarım heryerimde var ağrı tutukluk oluyo ders bile çalışamıyom biraz otursam tutuluyo valla bu kadar dr bilemedi hep gençsin bşy olmaz spor yap gibi saçma sapan laflar tekrar bi gitmem lazım da burda romatoloji bölümü yok işte çocuk da var o yüzden erteliyom malesef
(2,535 puan) tarafından
Diyarbakır Dicle üniversitesi Hastanesi'nde baya araştırma yaptılar canım yani imkanın olsaydi bı gitseydin çünkü bu sakaya gelmez yerde kalırsan kimse bir tabak yemek vermez çocukların için iylesmen lazım
(5,372 puan) tarafından
Evet kuzum haklısın ya hayrlısı bakalm bian önce bi tekrar gitmeye çalışcam Diyarbakır biraz zor ya çok uzak ama nasip artık
-Reklam-
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Sana sadece sakin kullanma diyorum 
(5,372 puan) tarafından
Niye kuzum
(4,950 puan) tarafından
Valla eltim kullandi hemde öyle boyle degil tum cesitlerini almisti sonra hastaneye gitti doktor prof. Hepsini tutup çöpe basmış rastgele herseyi kullanmayin diye
Karacigere zarar veriyormus
0 oy
(2,812 puan) tarafından
Evet canım vardır
(5,372 puan) tarafından
Ne vardır kıx faydası mı :)
(2,812 puan) tarafından
Hem çayı hem faydası

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 238 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
11 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
21 Mart 2022 Diğer kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.
17 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elifgaye (93 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,778 soru

24,174,021 cevap

336,022 kullanıcı

...