0 oy
458 göst.
Diğer kategorisinde (2,964 puan) tarafından
Şu an bunlari aglayarak yaziyorum 

Kisa tutmak istiyorum qaliba kafayi yememe çok az kaldi o kadar kotu hissediyorumki yorgun bitkin hasta 

2 oglum var 3 ve 2 yaşindalar dogduklari gunden beridir uyku bilmezler bir dakika durmazlar hiç bi duzen yok artik çildiriyorum sanirim mustakil evde yasiyorum ev iki katli kaç kez pencereden sarkarken yakaladim duşucekler diye odum kopuyo 

Pencere kilidi siparis ettik daha gelmedi

Ocagi yakiyolar tvni kiriyolar dişari çiktiklari an duşuyolar ya kayboluyolar öluyorum bi sey olucak diye 

Kardeşlerim olmadan ne bi temizlik yapa biliyorum ne misafir agirlaya biliyorum 

Tuvalete eşim gelince gidiyorum çayi akşam içiyorum kahvalti yok ogle yemegi yok 3 yildir boyle kisir dongu var artik boguluyorum 

Uyku asla duzelmedi doktorlar ilaçlar hepsi boş 

Sadece ya yalniz birakirsam duserler bogulurlar bişey olur korkusundan panik atak oldum 

Içim çok doldu oylece yazmak istedim 

9 Cevaplar

0 oy
(866 puan) tarafından
Çok hiperaktifler gündüz uykuları olsa biraz da olsa rahat ederdin cnm ya Allah kolaylık versin 
(2,964 puan) tarafından
Yok uyutmam 4 saat suruyo oda bazen uyumuyolar bile umudumu kaybettim artik gece uyusalar şukur ederim
(866 puan) tarafından
Bir birilerinden görüyorlar ya oda etkiliyor, annelik dünyanın en zor mesleği hem rol modeli hem arakadaş hem öğretmen hem doktor hem aşçı hm temizlikçi bir çok şeyi oluyoruz bir anda :)
(2,964 puan) tarafından
Evet buyuk oglum kuçugu yoldan çikariyo malesef
(866 puan) tarafından
Biraz daha büyüsünler düzelir inşallah
(2,964 puan) tarafından
InşAllah cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kurban olurum , boşuna cennet anneler ayakları altında dememişler. Rabbim güç kuvvet versin , benimde bir oğlum var 20 aylık. Bugün resmen eşime trip atar gibi trip attım ona , dur artık bir dedim. Ama tabi sonuç yok. Bazı çocuklar böyle oluyor. Ama bak sana şöyle bir örnek vereyim. Annemin kuzeninin 2 erkek evladı var. Çocukken öyle zorlarmis ki bak bu anlattiklarin hafif kalır , şimdi 28 yaşında ikisi de asker ve dunyaaaa efendisi gittikleri yerde parmak ile gösteriliyorlar. Bunlar hep geçici şeyler inan büyüdükçe bambaşka olacak , bolca sabır 

(14,147 puan) tarafından
Ayy okuyunca boyle kipir kipir oldu kalbim❣benimde iki tane oglum var Rabbim bize de gostersin o gunleri saglikla
(2,964 puan) tarafından
Geçecegini biliyorum cnm ama ya bişey olursa gozden kaçirirsam korkusu beni bitiriyo artik
tarafından
Gunani amin kuzum ❤️

Mina evet anlıyorum seni bak en 5. Katta oturuyorum gözüm her saniye üzerinde ama bir gör , boşluk buldu mu muhakkak kendini oradan sarkitacak yer arıyor. Hepsi böyle korkma. Sen elinden geldiğince dikkat et önlem al
0 oy
(7,808 puan) tarafından
İkiz gibi peşpeşe çok zor bacım haklısın kafayı yemekte helede erkek çocuğu Allah yardımcınız olsun.
(2,964 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Tv için koruyucular çok işe yarıyo, Ocak için de kilitler mevcut. Her yeri kilitlemen gerek bence büyüyene kadar  Allah kolaylık versin
(2,964 puan) tarafından
Amin cnm kilit takicaz gelir gelmez
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Bı destek al uyku eğitimi ver mesela maa zor ya benim de biri üç biri iki aylık zor inan ama.oglum uysal Allah tan 
(2,964 puan) tarafından
Doktor uyku ilaci bile yazdi hiperaktivlik ve sinirlilik var dedi ama yok malesef duzelme olmadi
0 oy
(746 puan) tarafından
Bendede bı tane oğlan var daha 8 buçuk aylık ve dediklerinin nerdeyse hepsi var birde 5 yaşında kızım var oğlum oldu olali kız bir huy değiştirdi ki anlatamam yani bende aynı senin durumundayim böyle cildiricam artık birde şimdi kızım gripti ondan bana benden oğluma geçti burnu tıkalı nefes alamıyor diye habire ağlıyor zırlıyor deliricem
(746 puan) tarafından
Evde 9 kişi yaşıyoruz bütün hersetin yükü bende düşün
(2,964 puan) tarafından
Senin işin daha zormuş o zmn cnm Allah yardimcin olsun
Bende geçtim o donemden insan deliricek gibi oluyo
(746 puan) tarafından
Gercekten öyle ya adamı bırakıcam ya o bunları bırakıcak artık delirme noktasına geldim
(2,964 puan) tarafından
Ayri ev şart malesef olmuyo
Allah yardimcin olsun
(746 puan) tarafından
Amiiin
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Biraz genetik oluyor sanki bu davranislar var mi sen de esinde cocukken
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Benimde iki evladim var şükür biri kız biri erkek.Oglum hiperaktif bir an durmaz bir şey yapsa kızım durduruyor ya da beni çağırıyor iyi ki ikisi de erkek degil öyle olsa bnde kafayı yerdim.
0 oy
(913 puan) tarafından
Tavşan uykusu diye bi sayfa var Instagram da durumun musaitse egitim satin alıyorsun uyku duzeni 3-5 gunde duzeliyormus ama yer bulmak zor sanirim aylar oncesinde doluymus yine bi takip et istersen neden o kadar yaramazlarki

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,312 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Guncelanne (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 173 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 466 göst.
6 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenihesap2024 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 277 göst.
23 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,114 soru

24,094,335 cevap

331,973 kullanıcı

...