0 oy
313 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
bbabsnsnssnsnnsnddndndndndndj

6 Cevaplar

0 oy
(3,001 puan) tarafından
Öylelerni bırakıp gideceksin anası ile ortada şey gibi kalack...
tarafından
kesinlikle çocuk olmadan yaomaliymisim .ama öyle güzel oynuyor ki acindiryor kendini bende de fazlaca acima duygusu var kendimi gözüm görmedi eşimin yaninda oldum.ama.kizlar siz yapmayin olmuyorsa yol.yakinken donun.anasi da ölecek babasi da kalakalacak.yine.ortada ama.artik foyasini döktü ortaya sadece cocuklarin çıkarını düşünüyorum nerde rahatlarsa orrda olacagim basina ne gelirse gelsin asla uzulmem
-Reklam-
0 oy
(675 puan) tarafından
Ailelerden uzak durun koçanı kendine bağlamaya bak sürekli sevdiği şeyleri yap
tarafından
deli gibi bisey cok tutarsız.ailesinden mumkun degil ayrılmaz benden çocuğundan ayrılır ama onlardan ayrılmaz.özgüveni yok onlarsiz yapamayacağını dusunur hep.tabi onlar surekli beynini yıkıyor sana sunu yaptık bunu yaptık onu bixe tercih mi.ediyorsun dye.evini ve çocuğunu sevme.fırsatı vermiyorlar.kendi sevecek olsa kimse karsi gelemez zaten de icinden gelende o demekki.ogluma cok.duskunum onu biliyor anne evinde zor geciniyorlar bi de ben yuk.olamam.bunlari bildigi için her kavgada evden kovuyor.hamile halimle biliyor gitmeyecegimi. beni evden gonderse ailesi plaket verirler bunu da iyi biliyor
0 oy
tarafından
Ne dememiz bekliyorsunki. Sorunu anlamadim
tarafından
zor günler geciriyorum.tecrübeli annelerden fikir almak istedim.degisen düzelen var mi neler yapmak lazim gibi .simdi moda olmus herkes bosan diyor ama
tarafından
Moda ile ne alakası var iyimisin. Tabi boşan diyecekler mutlu huzurlu olmadığın yerde ne işin var.
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Ve sen bu insanları bile bile göre göre eşinin bagimlilik sorununu bildiğin halde 2. Ye hamilesin . Allah yardımcın olsun ne diyim olan el kadar bebelere oluyor 
tarafından
şuan çok.iyi durumu ölümlerden dondu.yapmıyor artik.bunda yaninda olmamin ve cocugu olmasının.etkisi buyuk.ben de onu bi insan evladi olarak.görüp birakamadim.cok ugrastim is guc bulup kacmak.icin ama olmadi nereye elimi.atsam kapandi.ve bana cok iyi davranırdı goz boyardi hersey bi yana sen evliligimz bi yana gibiydi.simdi belli ediyor kendini beyefendi.yoksa ben cok gittim.aile evine orda da goz boyadı ailemi.kandırdı kimseyi inandiramadim.kimse yanmda olmadi.abartyorsun seni cok.seviyor vs dediler ama alakasi yok bi ben bi allah biliyor
(1,089 puan) tarafından
Yani benim teyzemin oğlu uyuşturucu bağımlısı halada kullaniyor çok zor bir durum o tarz bı insanla yaşayan için o yüzden yazdım ama bu durumda yapabileceğin bişey yok bence neyi nereden duzelticeksin ki
tarafından
tek istedigim çocuğumu rahat büyütmek tek derdim bu.onceden cok uzulurdum durumuna kahrolurdum sadece biraksin istiyorum beni istemezse giderim dyrdum.simdi ne halde olduğu umrumda degik kendi düşen ağlamaz dyorum.onun icin yapavilcegim hicbsey kalmadi çocuklarımı.buyutmenin derdine dustum.onun.acisi vız gelir.baska kadina mi gidiyor tekrar bağımlı.mi.oluyor acikcasi hic uzulmuyorum.ailesi de kendj de herşeyi meğer haketmis cok fazla fedakarlık yapmisjm.herseye ragmen allah var ve masum kuzularım ona emanet.ben ona acidim allah da bana versin çocuklarima.acisin  insallah yardim.etsin :(
tarafından
artik yapmıyor maymun gozunu acti derdi kendi ailesi oldu.onlara.hayirli evlat pozları vermeye calisiyor
0 oy
tarafından
Artık bu zamanda aile desteği görmeyecek olan çalışıp para kazanmayan kızlar evlenmesin erkekler canavarlasti kimsede aile inancı yok Allah korkusu yok stres topu alıyorlar sanki 
tarafından
aynen katiliyorum guvenilecek adam yok.ama  zaten kendilerini belli etseler kacarsin.oyuncu lar kandirmayi cok iyi biliyor cogusu olan cocuklara oluyor her halükarda.10 yildri evliym 3 yasnda oglm var cok uzuldum cok yiprandim.anneme bile Anlatamadım derdimi kardesime aileme hiç kimseye cunku kandiriyorlar goz boyuyorlar.simdi tek uzuldugum nokta cocuk.ben ona acidim yaninda kaldim her ne olursa olsun allah da benm yanimda.olsun dedim geldim yanına tekrar.ama foyasi yeni yeni ortaya dökülüyor gdemeyecegimi düşünüyor cocuklara kiyamayacagimi düşünüyor.
tarafından
Az bir sürede değil insanlarda acıma merhamet kalmamış madem eş diye aldın sahip çık değer kıymet ver ne diye evlenmiş beyfendi .. sürekli kadınlar mı kaldirmali yüklenmeli sorumlulukları .. çok güzel saklıyorlar yüzlerini katılıyorum başta gosterseler hiç bulaşmayacagiz
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Başlığa istinaden yazıyorum bu kadar kötü bi adam madem neden hala o adamla evlisin
tarafından
3 yasinda oglum ve 6 aylik hamileyim.adam yüzünü yeni yeni gösteriyor.yada döndü benle isi bitti anlamıyorum her kavga da kovuyor.surekli kotuluyor ailesi de cok etkiliyor cocugum olduktan snra dusman oldular bana iyice kiskancliklarindan kuduruyorlar

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,462 soru

24,058,772 cevap

330,039 kullanıcı

...