0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Belimden vuruyor yürüyünce daha çok oluyor kasıklarıma vuruyor nefesim kesiliyor 15 veyA 20 dk arayla oluyor sizce normal mi haftamda küçük korkuyorum ya 32 haftadayim 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy çok erken yat dinlen.
tarafından
Yalancı sancı mı oluyor. Bu gün bende de çok oldu. Sağ kalça kemiğim, çatı ağrım var belime vuruyor arada. Hareket edince daha çok ağrı oluyor.
tarafından
Evet yalancı sanci arada olur öyle ama ihmale gelmez yine de gidin siz doktora
tarafından
Aynen
tarafından
Teşekkür ederim :)
tarafından
Ben 26 haftadaydim şehir dışına gitmiştim kemdi aracımızla orda bir sancım tuttu hastaneye gittik nst de sancı gözüküyordu . Belim nasıl agiriyor varya doğumdan o an çok korkmuştum. Neyse ki durdurdular iki gece kaldım hastanede. Öyle korktum ki erken gelivek diye çok şükür 39+5 de geldi ❣️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktora git hemen canım hemen durdururlar bu haftada tehlikeli ne sancısı olursa olsun 
tarafından
Tamam canım
tarafından
Korkma 34 te benim dogumumu durdurdular ama bekleme asla evde
tarafından
Tamam hemen gıdım Allah'tan doktor yakın
0 oy
tarafından
Bı acile git istersen canım 
tarafından
İki gündür bu şekildeydi benimde ilk hamilelgim bilmiyorum ya
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Doktora git hemen sanciya benziyor. En azından durdururlar
tarafından
Tamam canım
0 oy
tarafından
Yoklama sancıları olabilir son haftalarda oluyordu doğum sancısı arayla girip en son beş dk da bire düşüyor o zaman anlarsın durulacak gibi olmuyor insan anlıyor canim biraz bekle devam ederse hastaneye git. Çünkü erken 
tarafından
Sağol canım çocukta karnimada yok gibi yumuşak ya
0 oy
(9,616 puan) tarafından
Olabilir benimde oyle oldu bi git
tarafından
Tamam hemen gıdım bi
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Yatınca geçiyosa sancı değildir tatlım ama yine de bi doktora gitmeni tavsiye ederim nst de baksınlar
tarafından
Ne olabilir o zaman ki korkuyorum ya
(5,482 puan) tarafından
Kendini yorduğundan olabilir ama acil doktora git
0 oy
(795 puan) tarafından
Canim hic bekleme git bi muayene ol  benide bu haftalarda rqhim agzi acikligi vardi 1 hafta yattim hastanede erken dogum riskim vardi ilaclarla fallan durdurdular 4o. Haftada dogum yaptim hanimefendinin gel.eye niyeti yoktu sezEryanla  dogum yaptim 
tarafından
Rahim Ağzı açıklığı kendimiz bilebiliyor muyuz
(795 puan) tarafından
Yok canim  benim de boyle agrim oluyodu arada ben cok pinpirikliyim herseyde hemen doktora gidrrdim iyikide gitmisim  ultrasyonla bakildi rah agzi acik denilde bi hafta yattim hastanede

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,777 soru

24,115,773 cevap

333,221 kullanıcı

...