0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (878 puan) tarafından
Ya bi çocuk 3 günde değişir mi gül gibi evlâdım gitti yerine bambaşka biri geldi asla memnun edemiyorum asla. Herşeyi atmalar sinirler 18 aylıkken oral dönem bitmişti şimdi yeniden başladı ne bulsa ağzına götürüyor ben kafayı yemek üzereyim 23 aylık 

9 Cevaplar

0 oy
(2,525 puan) tarafından
2 yaş sendromu başlamıştır 
(878 puan) tarafından
Içimden geçcek geccek şarkısını söylüyorum sürekli:)
-Reklam-
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Ee bacım bizim 22 aydır her günümüz öyle henüz kafayı yemedim. 
(878 puan) tarafından
Allahım sabir versin
(2,781 puan) tarafından
Amin cümlemize
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Sakin bir çocuk olduğu için sana zor geliyor. Benim bebe de aglamazdi 2 yaş krizlerindd ağlayınca çok sinirleniyordum halbuki normal bir durum ağlayacak çocuk bu. 
(878 puan) tarafından
Muhtemelen bir anda değdirince hayatımın şokunu yaşattı bana
(4,034 puan) tarafından
Aynısını yaşıyorum çünkü. Abimin çocuğu doğduğundan aglayark birşeyler emrediyor istediği olmayınca morarana kadar ağlıyor. Yengem istediği olmasın doye bildiğin bir saat boyunca ağlamasını dinliyor. Ama dinleyemiyorum alismamisim hemen deliriyorum
0 oy
tarafından
20 aylık bende de durum aynı canım malesef
(878 puan) tarafından
Puff Allah yardımcımız olsun
tarafından
Amin canım in
Ben bazen dayanamıyorum bağırıyorum hiç umursamiyor oyuncağı kafama atıyor ☺️
(878 puan) tarafından
Ben bağırmam ama sinirlerimi 3 günde tüketti:) kendimi asacam :) bağırmam diyorum da böyle devam ederse bilemiyorum :)))
tarafından
Ahahaaa ☺️
0 oy
(158 puan) tarafından
Ah canım büyük oğlum tam bir melekti ağlamazdı muhteşem uyurdu ona güvenip 2 yalındayken ikinciye doğum yaptım oda tam tersi 20 aylık 4. Ayından beri herşeye ağlıyor uyku hariç hiç susmuyo asla gönlünü yapamıyorum çok sinirleniyorum çünkü ilk çocukta hiç görmedim bunları bağırmamak kızmamak için kendimi zor tutuyorum sonra geçiyorum bir köşeye ağlıyorum içimi boşaltıp rahatlıyorum onlara sarılıp öpüyorum anca öyle kendime geliyorum 
(878 puan) tarafından
Bende hemen başka odaya geçerim bekle derim nefes alır estafurullah çeker dönerim:(
0 oy
(2,199 puan) tarafından
2 yaşında oğlumda aynı Bi süreç geçicek inşallah öyle yaptığında sarıl ve sakin olmasını fısılda 
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun
0 oy
(9,614 puan) tarafından

Bizimde oyle suan birde en arka azi disleri cikiyor:woot:

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 576 göst.
8 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 802 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,402 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 762 göst.
4 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde BurcuKuzeyDeniz (435 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,753 cevap

328,960 kullanıcı

...