0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bizim burada adettir diş çıkınca komşulara diş buğdayı dağıtılır bende bugün yapacağım içine ceviz fındık fıstık kuru dut renkli leblebi üstünede 5-6 bonibon koyucam ama asıl sorum bu yaptigimiz bugdayı sekerleyip mi dagitiyoruz yoksa icine sadece bunları koyup sade mi olacak 

6 Cevaplar

0 oy
(163,334 puan) tarafından
onu sekerli yiyemem ben kiz olmaz ole 
tarafından
Ay bazilari sekerli olur dedi bende sevmem sekerli  normalde yaptigimizda tuzlu yeriz
-Reklam-
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Bizlerde yok kız bilmiyorumki
tarafından
Demekki heryerde yapılmıyor kuzum :D
0 oy
(3,001 puan) tarafından
Bizde şekerlenmez canım nohutlu falan yapılır tuzlu olur o şekilde dağıtılır sonra  tabağın içine para koyar geri gönderirler :)
(3,001 puan) tarafından
Yok canım bizde ayıp olur yani bardak yerine platik tabakta dağıt daha uygun olur yine de sen bilirsin
tarafından
Kuzum bende her eve kisi basi bardak diye dusundumde plastik tabakta zor bulurum oturdugum yerde o zaman normal tabaga mi koysam acaba
(3,001 puan) tarafından
Aynen. Canim kendi tabağına koy mecbur getirmek zorunda kalır lar :)
tarafından
Kiz ben birazda para getirmelerinden cekiniyorum o yuzden plastik bardaga koyayim donus olmasin dedim kendimi para icin dagitmis gibi hissetmiyim diye :D
(3,001 puan) tarafından
Olsun kız adet bu konulur sen dağıt kendi tabağınla :)
0 oy
(696 puan) tarafından
Tuzluyoruz biz :)
tarafından
Bizde normalde oyle yaparizda kuzum dis bugdayi sekerli olur felan demislerdi ondan sordum :)
(696 puan) tarafından
Yok ya güzel olmaz boşver
0 oy
(14,808 puan) tarafından

Şekerli ilk defa duydum kuzum bizde biraz sulu pişer isteyen limon sıkar yanina da çerez koyarlar isteyen istedigiyle karıştırıp yer tuzlu ve ekşi güzel olur o bildiğim :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 159 göst.
26 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde bersaygur (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 216 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 505 göst.
0 oy
8 cevap 1,293 göst.
10 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu