0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (1,958 puan) tarafından
Ben oğluma kitap felan okuyamıyorum beni dinlemiyor kitabı alıp yortmaya yemeye başlıyor sonra başlamadan bitiryoruz. Siz okuyabilyomusunuz tek benm çocuğummu böyle vahşi.

4 Cevaplar

0 oy
(3,550 puan) tarafından
Doğduğundan beri okurum. Tabi belli bi bilinç kazanana kadar dinlemiyor almak keşfetmek istiyorlar. İlk önce kumaş kitaplardan alırdım eline de verirdim oynardı. Daha sonra kalın sayfalı kitaplar almaya başladım. Şimdi normal Yaşına uygun her türlü kitabi alıyorum 27 aylik. Her gün kaç tane kitap okuruz. Bir de boyuna göre kitaplık yapmıştım 1 buçuk yas civarı. Kendi istediğini alıp getiriyor 
(1,958 puan) tarafından
Ya ne güzel ya kitaplık fikrini çok sevdim
-Reklam-
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Kizm 17 aylık 10 aylıktan beri kitap kalem defterle iç içe çünkü abisi birinci sınıf.hergun abisi bir kitap okuyor bizde onla dinliyoruz.ilk zamanlar kzimda yırtmak istiyordu ama artık alıyor kitwbi resimlerine bakıyor.okuyormus gibi sesler çıkartıyor.cokts güzel kalem tutuyor.hic sakinmadim.yirtiyor diye a101 de feln ucuz kitaplar var ilk başlarda onları verin eline sonra alisir
(1,958 puan) tarafından
Yırtmasınıda geçtim kağıt yiyo benm oğlum peçete kitap ne bulsa yiyo anlamadım o huyunu
0 oy
tarafından
13 aylik, birkac kitabi war gun icinde kendisi getiriyor okumam icin enik ❤️ ıh ıh veriyor elime okuyoruz resimlerine bakiyoruz 10 dk sonra bi daha getiriyor sjsj
(1,958 puan) tarafından
Benim oğlumda kelime kartları var onları getiryo ama onlarında hepsinin köşesini yemiş, kitabıda sayfalarını yırtıp yiyor
tarafından
Zamanla alisacak ilk tepkileri yemek ve yirtmak oluyor :))
0 oy
(100 puan) tarafından
Canım benim oglumda 16 aylik ben şöyle buldum yolunu koltuğa uzanıyorum oda üzerime uzanıyor sırt üstü ben ellerimi havaya kaldırıyorum okuyorum oğlumda bakıyor kitaba bir şeyler söylüyor kendince;)) arada alıyor elimden evirip çeviriyor geri alıyorum okuayama devam ediyorum, canım alıştı gibi sanki böyle kitabı gördüğü an hemen yatmaya geliyor üstüme, önceden alıp kaçıyordu ve isiriyor su  böyle yapmiyor artık sende kendince bir yöntem bul canım kolaylıklar diliyorum.
(1,958 puan) tarafından
Ben uzanınca oğlum hemen meme demeye başlıyo :D ama yöntem güzelmiş bende denicam canım sağol
(100 puan) tarafından
Rica ederim canım:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 217 göst.
0 oy
6 cevap 139 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 187 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (979 puan) tarafından soruldu
0 oy