+1 oy
181 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (817 puan) tarafından
Özelde doğum yapacağım. Sezeryan 6 bin dedi epidrul anestesi istyrm onada ayrı ücret olmuyor degl mi. Yani sezeryan parası in içinde dur herhalde 

2 Cevaplar

+1 oy
(570 puan) tarafından
Ben 2 sene once sezeryan oldum epidurale 500 tl fark aliyorlardi ama doktorum spinal olucaksin dedi fiyat farkı vermedik epidurale isteniyor
-Reklam-
0 oy
(3,124 puan) tarafından
Benimkisi epidural spinal sezaryendi ekstra ücret ödemedim siz bi sorun ama içindedir heralde. Bu arada herkes genel anestezi daha iyi diyor bende pişman oldum bel ağrısı yapıyor sonra çünkü 
(817 puan) tarafından
Genelde bebeğini göremiyordu. Normal doğum yaşamıyoruz bari yarı uyanık olalım  O ani görelim ikk cktigi anı :) insaAmlah bendende istemzler ya
(3,124 puan) tarafından
Yani zorunlu sezaryen doğum mu sizinkisi
(817 puan) tarafından
Evet safra taşından dolayı  öyle görünüyor dedi doktorum
(3,124 puan) tarafından
Hadi ya zorunlu olmasa kesinlikle sezaryen olma derdim ama acil durumlarda mecbur tabiki. Ben hem normal hem epidural spinal sezaryen oldum isteğe bağlı ama mecbur olmayan kimseye sezaryen asla önermem aslaaa
(817 puan) tarafından
Tabiki sezeryan bende önermiyorum ama mecburum. Epidural anestezi okucam olursam zayen
(3,124 puan) tarafından
İnşallah kolay geçer iyi yanları da var tabi süt göğüse çabuk iniyor ve bebeğini görüp gözün hep açık oluyor hemen emziriyosun bu yanları güzel tabi
(817 puan) tarafından
Genelde süt sezeryanda hemen gelmez deniliyor
(3,124 puan) tarafından
Yok o kişiden kişiye değişiyor benim vardı ama biraz azdı zaten doktorlarda şuan bebeğe yetiyor bu süt dediler. Üçüncü gunumde çok şükür ki baya geldi bebeğime yetiyor artıyor bile pompa alıcam yarın sağmak için biraz ağrı oluyor çok biriktiği için
(817 puan) tarafından
Ya maşallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 380 göst.
24 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 491 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 543 göst.
6 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,339 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,885 soru

24,104,523 cevap

332,614 kullanıcı

...