0 oy
882 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından

Kucukken mahallede herkezin bisikleti vardi benim olmamisti yokluktan dolayi ama nasip olursa evladıma alacagim :)birde kinam dugunum pandemiden dolayi olmadi gelinligi sadece 1 saatligine giydim sanirim en cok koyan o oldu sizin varmi peli

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben bı saatliğine de giyemedim gelinlik benimde içimde kaldi
tarafından
Neden kuzum
-Reklam-
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Gelinlik konusu benimde aynı dugunumle ilgili herşey içimde kaldı menmun olduğum şey esimdi sjjsjs
0 oy
(11 puan) tarafından
Kaçarak evlendik tek hayalim ve içimde Kalan gelinlik giymek çok zorluk yaşadık maddi açıdan şimdi 6 aylık bı bebeğim var çok isterdim giymeyi inşallah o günleri görürüm ama hiç eşimin yüzüne vurmadım neden giydirmiyorsun diye çünkü biliyorum oda ister giymemi biraz maddi sıkıntımız var ve eltimde gelinlik giymedi bundan 3ay önce giydi bana nispet olsun diye gözüme soka soka görüntülü arıyordu durmadan üzüntümü yine belli etmedim Allah büyüktür diyorum
tarafından
Bende giymedim merak etme giyeriz inşallah maddi sıkıntımız geçtiği zaman ☺️
0 oy
tarafından
Küçükken annemle babam olsun isterdim. Annemle  babam vardı. Ama onlar bir mahalle aşağımızda yaşarlar ben anneanem teyzem dayımlarla kalırdım. O yaşta çocuk aklı hep bir gün gerçek annem gelicek beni alıp götürücek diye düşünürdüm. Çünkü çevremde çocuğunu sevmeyen tek bir anne bile yoktu. Hiç.uçurtma uçurmadım hiç bisiklete binmedim. Hiç anne babama sarılmadım saçımı okşamadılar. Kız istemem olmadı. Gelin almam olmadı. Çocuk yaşta evlendik evlilik ne bilmedik. Yeni evli olmanın tadını çıkaramadım. Kendime ait çeyizim olmadı. Okuyamadım. Hiç kendi param deyip cüzdanıma koyup hesapsızca harcama yapamadım
0 oy
tarafından
Benimde pandemiden dolayı nikah tek oldu kinam evde gün gibi birşey oldu birde kınama yeşil bir abiye beğendim fiyatı adam başka kasada başka dedi diye kaynanm almadı sonra başka yerden  siyah bir elbise almıştım ne bilim dediler her zmnan giyecegin birşey olsun bilmem ne şimdiki aklım olsaydı asla ama asla o siyah elbiseyi almazdım ya yeşil ya kırmızı bir elbise içimde ukte kaldı 
0 oy
(1,496 puan) tarafından
Balayına gitmemek çok dokundu bna kaçarak evlendik yılın son günü ama düğünüm oldu nişan kız isteme olmadı tuzlu kahve iciremedim babam vermedi nikahtan hemen sonra barıştık 
(108 puan) tarafından
Bende oyleyim cekim yaptiriyorduk mutlu mutlu cekimin ortasinda aradilar balayiniz iptal oldu die :(
0 oy
tarafından
6 yıl sonra hamile kaldim herseyimi a dan z ye duzdum cekimler lohusa takımlarım gelenlere hediyeler mevlute hoca gecirecektm kirmizi kurdale takacaktim ilk gün hiç birini yapamadım doğar dogmaz kızımın hasta olduğunu öğrendim bir kere bile giyemedim lohusa şerbetim olmadı hoca yerine psikolojik destek aldım ikinci çocuğu da asla istemiyorum bi ömür onlar ukte kalacak galiba herkesi kiskanarak bakacam
0 oy
(163,453 puan) tarafından
kiyamam sana yaa         

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 363 göst.
5 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pervinnntyln (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,189 göst.
0 oy
39 cevap 2,772 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,087 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,272 soru

24,136,878 cevap

334,331 kullanıcı

...