0 oy
969 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlr oğlum 1 yaşında şimdiye kadar hep eşim evdeyken duşa girdim uyanırsa bakar diye şimdi de oğlumla evde tekiz eşim işte gece gelecek oğlumu uyutup banyoya girsem mi (âdetim bugün bitti) uyanır mı beşiğine koysam ayağa kalkıyor beşikte uyanınca ağlamıyor bazen banyo ile yatak odam yan yana banyonun kapısını açık bıraksam seste uyanıyor siz eşlerimiz evde olmayınca duşa giriyor misunjz

48 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızımi yurutece koyuyorum açıyorum çizgi filim banyonun kapasini hafif araliyorum öyle giriyorum eşimi beklemiyoru 
-Reklam-
0 oy
(1 puan) tarafından
Esim askeri personel onu evde bulmak mümkün olmadığı için neredeyse her işimi o yokken hallederim 
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Evde başka oda yok mu duşa gireceğin zaman başka oda da uyut ya da uyumadan önce eline oyalanabilceği sevdiği bi oyuncağını ver hemen gir çık ben öyle yapıyorum bazen mama sandalyesinde oturuyor bazen oyun oynarken hızlıca girip çıkıyorum şimdi salıncak var ona koyuyorum çok seviyor o zaman giriyorum bu zamana kadar bi sorun yaşamadım Allah'a şükür 
0 oy
(4,385 puan) tarafından
banyo ile yatak odasi yanyana ise baska odada uyutun. en azından dusa gireceğiniz gün öyle yapabilirsiniz
0 oy
tarafından
Senin yavrunu en iyi sen bilirsin canim ey kafani once yika kapin kapaliyken o uzun suruyo sac sonra bagla vücudunu yika cik ben oyle yaprdim bebeker küçükkenn
0 oy
tarafından
Benimde iki küçük kızim var biri 11 aylık diğeri iki buçuk yaşında, küçük kızim uyuyunca gidiyorum büyük kızıma çizgi film açıyorum ama biliyorum ki gelcek yanıma o gelene kadar gusül abdesti mi falan halletmiş oluyorum kızımda gelince onuda soyup alıyorum yanıma kızımla eğlenerek banyo yapıyoruz daha bugün yaptık. Bizde hep böyle :)) eğer geri gönderirsem illaki ses yapıyor birde küçük kızim uyanırsa kıyameti koparır o yüzden hem eğlensin diye hemde mecburiyetten alıyorum yanıma ben :)
0 oy
(872 puan) tarafından
Valla benim seçeneğim yok, eşim haftalar aylar olmuyor evde. Her akşam düşü kızım kucagimdayken  alıyorum. Saclarimi ise kızım uykuya iyice dalınca yıkıyorum. Banyo yatak odamın tam karşısında benimki de her tik eden sese uyanıyor. Şu ses yapmasın diye yere oturup saclarimi yıkıyorum. Eşim evdeyken biraz rahatı ama yokken bayağı zor geçiyor bu işler.
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Banyo yapacağın zaman başka odaya yer yatağına yatır beş dakika bı şampuan bı kese cikiver ayrıntıya eşin varken girersin ben öyle yapıyorum uyurken giremezsm banyo odada alıyom kızları ablası bebisi oyalarken hemen cikiyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 232 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 863 göst.
3 Haziran 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Serap onur (11 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 429 göst.

Kategoriler

1,476,144 soru

24,165,089 cevap

335,569 kullanıcı

...