0 oy
538 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,421 puan) tarafından
Merhaba kizlar aslinda ogluma emzik kullanmayi hic dusunmuodum ama kolik bi bebek oldugu icin  etrafimdakiler de emzik ver die baski yapinca bide onu denemek istedim yapmam dedigim her seyi yaptirio bu cocuk bana sorum su damak yapisina en uygun emzik hangisi siz ne kullaniosunuz

10 Cevaplar

+1 oy
(704 puan) tarafından
Bn awent aldm bakalm nasip olrsa kullanıp denicz
(1,421 puan) tarafından
Hayirlisi cnm ben evde wee nin var once onu vereyimde tutarsa senn dediginden bakicm
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Wee baby damakli kelebek emzik kullaniyrz. Ama belki de tutmaz emzigi marka önemli degil tutmayan tutmuyo
(1,421 puan) tarafından
Evde wee var bn en iyisiilk onu vereyim.tutarsa su pahalilardan alayim.bosa gitmesn
+1 oy
tarafından
Bnmki almadı cnm..  İstemedi sıpa o yüzden bi fikrim yok 
+1 oy
(5,605 puan) tarafından
Ben de avent in soothie olan emziğini almıştım. Onu kullanıyoruz suan damaksız olduğu için midir nedir çok önerilmişti bana.
(1,421 puan) tarafından
Tamm canim  cok sagol .:)
+1 oy
(53 puan) tarafından
Ben phlips avent ultra air aldım canım tutmadı. En iyisi onlar diyorlardı o yüzden almıştım. Sonra chicco full silikon aldım onu da tutmadı. Bambino aldım yine aynı. Bebedor kiraz uçlu aldım onu bir iki aldı şimdi ağlıyor istemiyor. O yüzden bence doğduktan bir gün sonra ver ben 15 yada 20 günlüktü vermeye çalıştım almadı hâlâ da almıyor daha yeni 4 aylık oldu
(1,421 puan) tarafından
Benimki 2 aylok canim belkide hic almicak :(
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Allah nasip ederse bende emziğe alıştırmayı düşünmüyorum milletin ne diyeceği umrumda değil valla 
(1,421 puan) tarafından
Canm bende milleti takmam da oglum kolik o kadar cok aglio ki artik sesi kisilio yavrumun belki emzik olursa susar kendine eziyet etmez die vericem
0 oy
tarafından
Wee baby kullanıyirm ama verdgne bin pişmanim 
tarafından
Büyüsün de gör sende Ceyda ☺️
tarafından
Benimki uyuyunca atiyo emzigi. Sabahlari fln boyle bi hareketleniyo bakyrm uyancak gbi verym emzigi yarim saat daha uyuyo erteliyorum alarmi :D
tarafından
Hahaha gorcen ebeni Ceyda meraknetme
Buizm ki de önceden öyle kanardi şimdi emziği atıyo başımı yiyo
(11,852 puan) tarafından
Valla bnm arkadaşmn kzı 2 yaşına yakın hâlâ emziksiz uyumuo çocuk :D
tarafından
Kesmek lazm bn kescem ondan az kaldı
0 oy
(11,852 puan) tarafından
Ben wee babynin normal damaklı emziğni kullanıorm.. Ilk gunden verdm tuttu kızm. Ama sanırm damak yapısna en uygn olanlar awentin emzikleri
(1,421 puan) tarafından
Sagol canim :)
(11,852 puan) tarafından
Rica ederm ☺
0 oy
(887 puan) tarafından
Benim oglum kuvezde kalmisti wee bayb nin damaklisini almistim alstanede degistirdiler avet verdiler bana en iyisi bu dediler ama bnm oglan 6 aylik pldu halâ tutmak istemiyo
(1,421 puan) tarafından
Benimkide  tutar mi emin degilim canm artik 2 aylik oldu
0 oy
tarafından
Ben philips aventin ultra airini aldik kullanisli gibi geldi insall oyleddir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 169 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,923 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 278 göst.
0 oy