0 oy
670 göst.
Diğer kategorisinde (670 puan) tarafından

36 günlük kızım var kısa kol ne zaman giyebilir yaşadığım şehir sıcak evimizde sıcak ilk çocuğum tecrübem yok 

18 Cevaplar

0 oy
(4,434 puan) tarafından
Benimki 84 günlük Antalyada yasıyorum millet dışarda çıplak geziyor ben daha giydirmedim valla canım hasta olur diye korkuyorum havalar da belli etmiyor sürekli esintili 
(670 puan) tarafından
Anne yüreği  :D
-Reklam-
0 oy
(163,515 puan) tarafından
simos 68 gunluk ben giydiriyom
(670 puan) tarafından
Hangi şehir
tarafından
Ben söyleyeyim Belçikali sewdos:))
0 oy
(2,525 puan) tarafından
207 günlük Adana'da yaşıyorum daha cesaret edemedim 
(670 puan) tarafından
Biraz fazla oldu sanki :D
0 oy
tarafından
Ist  arada giydieiyirum
(670 puan) tarafından
Kac aylik
tarafından
7 buçuk
0 oy
tarafından
İzmir'deyiz bir haftayı geçti, banyodan çıktıktan sonra hariç tişörtle duruyor. 
(670 puan) tarafından
Kac aylik
tarafından
11 olacak
0 oy
(182 puan) tarafından
72 günlük 20 gündür yazlık kıyafetlerle. Zaten çorap falan hiç giydirmiyorum. Genelde birtek kısa kollu zıbınla duruyor. Bu sıcaklarda bebeklerinizi pişirmenin bir anlamı yok bence. 
(670 puan) tarafından
Gazı olmuyor mu
(182 puan) tarafından
Erkek çocuğu gazlı olur dediler beni çok kınadılar ama bildiğimi yaptım yinede. Ve daha bir kere bile gaz ağlaması koliklik yaşamadık. Çok huzurlu bir bebek. Bence bebekler sıcaktan bunaldıkları için ağlıyorlar. Onlar çok üsüyen canlılar değil ki onları biz kafamızda üşütüyoruz
(670 puan) tarafından
Yaa maşallah darısı bize inşallah
tarafından
Evet bebeklerin yag dokusu farklı ve vucut ısısı yetıskınlerden fazladır
0 oy
tarafından
Sıcaksa hemen geç canım

Tekirdağ dayım bebeğim bir buçuk aylık doktorum artık kalın giydirme dedi. Kısa kola geçiş yaptık uykuları bile düzene girdi gündüz sıcaktan uyuyamıyormus meğer..
tarafından
Basla canım başla. Sadece banyo yaptırdıktan sonra bir iki saat dikkat et. Ayaklarını üşütmesin yeter
tarafından
Valla bebeklerimiz herşeyden önemli. Belki dışarı çıkma, uyuma, ev işi yapma saatimiz herseyimiz kısıtlanıyor ama onlar için değer. Ben mama ya öcü gözüyle bakmıyorum tabi ki annenin sütü yoksa verilmeli ama süt varken mama sevdasına düşmeyi anlamıyorum.
Bebeğime emzik vermedim vermeyi de düşünmüyorum. Geçen birini duydum uzmanlar vermeyin diyo ama verdim yoksa gece uyanıyor meme arıyor. Memeyi ariycana emzik emsin diyo kadın şok oldum.
Bebeğimi sallayarak değil eşimle göğsümüzde uyutuyoruz çünkü destekli uyuma zamanı onun. Anne baba desteği şart. Alıştırma öyle etme böyle etme diyen herkese kulaklarımı kapadım :))
Tülin ebe Favorim gerçekten ondan çok şey öğrendim
(182 puan) tarafından
Şuan resmen aynı şeyleri yapıyoruz beni tarif ettiniz :) Bende göğsümde uyutuyorum slingle uyutuyorum vs. Burada post açanları görüyorum emziğe alıştırmak için reçele bandırdım bala bandırdım bilmem ne. Bebeklerini zehitkiyorlar azıcık rahat edwbilmek için
tarafından
Canım boşver biz onları görmeyelim. Bu zamanlarını gerçekten çok ararız bebislerimizin ama bulamayız. Şimdi hangimiz anne babamızın göğsünde uyuyoruz.
Vallah ben iki yıl çok bekledim yollarını gözledim göğsümde değil başımın üstünde uyumak istesin uyuturum. Yeter ki rabbim yokluğuyla sınamasın ❤️
(182 puan) tarafından
Yaaa ❤️ amin canım
0 oy
tarafından
Ama çok küçük canım gerek yok bence ince şeyler giydir yeterli
0 oy
tarafından
Bnim 8 aylık giydrmiyo m
0 oy
tarafından
8 aylık. Ben 1 aydır giydiriyorum. Sadece gece yatarken ince uzun kollu giyer. Onun dısında hep t shirt. 
0 oy
tarafından
Bence ne kadar sıcak da olsa kısa kol giydirme o daha yeni doğmuş bir bebiş üşütür gaz olur

Benim oğlum 8 aylık daha geçmedim hiç geçmeyi de düşünmüyorum yer balıkesir 
0 oy
tarafından
13 aylik, hava 24-25 dereceyi gectiginde giydiriyorum. İstanbul'dayiz, hava cok dengesiz burda.
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Cok küçük annesi ince giydir ama kısa kollu için erken bence biz nasılsak bebeklerde öyle demiş yorumun birisinde bi arkadaş gebelik okulundaki doktorlar siz ne giyerseniz1kat fazla giydirin bebeklere demişti 
(670 puan) tarafından
Suanda öyle giyiyor kararsız kaldım şimdi
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Daha cok kucuk canim ya ince uzun kollu giydir bnce
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Kızım 9 aylık daha giydirmedim evin içi çok soğuk üşür diye korkuyorum
0 oy
tarafından
16 aylık istanbuldayz hala uzun kol giydiriyorm ince 
0 oy
tarafından
Bebegim 4 aylik adanadayim oglen gibi giydiriyorum malum hava sicak oluyor aksama dogruda bi penye tarzi giydiryom 
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Auzun kollu ince zıbın giydir benim evde öyleydi kızım yazın sıcağında doğdu o yaz hep uzun kol ince zıbın ince ayaklı altla gezdirdim 4 yaşında bin şükür iki kere anca gitmisizdir hastaneye kısa kol giyenler devamlı hasta

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 190 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 849 göst.
10 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhis (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
18 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Merhaba (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 770 göst.
11 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,250 soru

24,166,654 cevap

335,629 kullanıcı

...