0 oy
516 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eskiden evlenen çiftlere böyle dua ederlerdi.ama maalesef ben bu duayı yaşayamadım.biz ilk eşimle severek evlendik hatta herkes karşı iken biz birbirimizi bırakmadık takı o beni aldatana kadar.simdiki eşimin hanımı vefat etmis.bugun kıraç konserine gittik.esimin ölen eşinin adı Ayşe.bir parça çaldı .eşim dediko bu benim şarkım.bende şarkıyı bilmiyorum saf saf eşime şarkı hakkında şaka yapıyorum.ama nakarata gelince dünyam başıma bı daha yıkıldı.sarki Ayşem şarkısı imiş. Birilerinin hayatına girmek seviyorum demek bu kadar basit olmamalı .diceksiniz ki ilkler unutulmaz ama ben ilk eşimin ilk askiydim hem de sınıf arkadaşım idi.butun geçmişimi geleceğimi duygularımı güvenimi yıktı gitti.simdi de bu .her gece seni seviyorum der.guzel sözler sarf eder .ama bu ne oldu şimdi.butun herşey yine yalandi demek ki.

19 Cevaplar

+6 oy
(8,890 puan) tarafından
Yani şimdi sen eşinle kötü ayrıldın ama o iyiydi mutluydu ölüm girdi araya o yüzden ikinizin durumu bir değil. 
-Reklam-
+4 oy
(3,192 puan) tarafından
Ölmüş kadindn da kıskanmayin yani. Niye yalan olsun sana olan sevgisi ? İnsan 1 kere mi seviyor. Ölen eşiyle mutlu mesut bir hayatı olmuş onu da sevmiş demekki bunda bişey yokki. Boşanmış olsa tamam dicem adamın aklına eski karısı düşüyor hala onu seviyor beni sevmiyor dersin. Ama ölmüş eski karısına önceden beslediği duygulardan niye yargiliyorsunuz o ölmüş sonra sizi sevmiş bunda bişey yok kendinize dert etmeyin boşuna.
tarafından
Ben o aldatılma travmasini atlatamiyorum bu kadar basit mi gerçekten kıskanmak değil benimkisi anlatamıyorum herkes kıskançlık diyor ama bu insanın hiçe sayılması tabiki eski eşine duyguları olabilir ama bunu benle paylaşmamali bir saygısı olmali
(3,192 puan) tarafından
Aldatılma psikolojisi zor evet ama bundan cikmalisin bunu asmalisin lütfen kendine dert etme kendi kendine yaparsın üzülme evliliğine bak geçmiş gitmiş olay için bu kadar üzme kendini
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Vala nedesem bilemedim canim
0 oy
(2,147 puan) tarafından

Yalan soyledigini düşünmüyorum eşinin.

Ama ilk eşiyle demekki güzel bir birlikteliği vardı ve vefat etmesi ile bitti .
Eşinde onu hep güzel hatirliyor.
tarafından
O zaman evlenmicekti kimse kimsenin yara bandı değil ben zaten yıkıldım.oldum bittim bütün insanlardan nefret ettim kendimde dahil olmak üzere  .burada yazıyor bazen bayanlar aldatıldım diye o duygu yazıldığı kadar basit değil işte.ilk eşimde hep seviyorum sen beni bıraksan ben seni bırakmam derdi sonra evli bir kadınla beni aldattı .şimdi de bu aşk bu kadar basit mi yüreğinde yok isem niye dildeyim
(2,147 puan) tarafından
Bak işte durumunuz tam da aynı sende yaralisin o da yaralı.
Bence bu tarz şeyleri düşünüp kendinizi mutsuz etmeyin.
Sonuçta bir ihanet yok ortada.
tarafından
Evet o yüzden daha da hassas oluyor insan
0 oy
tarafından
Ah kuzum ne kadar üzücü tahmin ediyorum. Ama boşanmak ile ölüm cooooook farklı. İki dünya bir araya gelse insan unutmaz. Unutamaz. Rabbim böyle birşey ile sınamasın çok zor ama eşin açısından bakınca da birşey diyemiyorum..
tarafından
Ben çok düşündüm ilk eşim ölse bu kadar acı çeker mıydım diye  zor bir hayat
0 oy
tarafından
Çok zor bişey diyemedim....
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Maziler herzaman kalbimizin bir köşesinde  ama hayata devam etmek lazım senin durumun farklı yeni eşinin durumu farklı  sana iyiyse nazik davraniyorsa bilki seni seviyor  
0 oy
tarafından
Bence yanlış düşünüyorsun. Eşiyle anlaşamayıp ayrılmış olsalardı evet sevgisi tamamen bitmiş olurdu ama eşi vefat etmiş. Seni sevmiş, mutlu etmeye de çalışıyor ama vefat eden eşini hiç yokmuş gibi düşünmesini beklememelisin. Hatırasına saygısı kalması aslında eşinin vefalı biri olduğunu gösteriyor. Sana benim şarkım demesine sanırım alınmışsın ama ben ortada yalan olan bir duygu göremedim. 
0 oy
tarafından
soyle dusun sen esinden ihabet gorerek kalbindeki sevgi nefrette donerek evlenmisin. ama simdi ki esinin karisi ise olmus. yani kalbindeki  yerini sarsacak birsey yok onda.
0 oy
(914 puan) tarafından
Ben kesinlikle senin gibi düşünmezdim canım sevdiğinin kiymetini bildigini düşünürdüm ve mutlu olurdum Allah korusun şimdi ben esimi kaybetsem ki onu cok seviyorum başka biriyle evlensem onunla bu konuyu konuşurum onun yeri herzaman bende ayrı olacak sen ayrisin o ayrı derdim senin sevgin daha az degildir ama ona olan hormetine saygi duymalisin benim fikrim. Seninde kiymetini hep bilecektir ve sevecektir 
tarafından
İşte onu en başta demeli idi ben zaten yaralıyım o zaman bende olmaz derdim
(914 puan) tarafından
Senin böyle düşünecegini beklememistir bence yoksa neden yapsın bence asla seni kötü etkilemek değil niyeti duygusal olarak bakmazsan yaptığı bana çok normal geliyor sende sakinleş seni çok sevdiğini ve hep seveceğini düşün kötü düşünme alınganlık yapma canım
tarafından
Ona birşey demedim duymazlıktan geldim kendim ağlayıp gözyaşlarını kendim sildim
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Vefat etmiş belki o şarkıda anıları vardı o yüzdendir bence 
tarafından
İyide bunu bana söylemesi gerekmezdi ki benimde birçok şarkım var dinlemiyorum bile hissettiriirim de üzülür diye
(15,022 puan) tarafından
Haklısın canım ama şöyle düşün senin eski eşin yaşıyor ve sen dinlesen ona söylesen üzülür. Ama zamansız bir ayrılıkla ayrılmışlar düşünmeden söylemiş sanırım
tarafından
Teşekkür ederim white beni yargılama yapmadan teselli eden bir söz söyledin teşekkür ederim
(15,022 puan) tarafından
Estağfurullah yargılamak haddim değil. Kendini üzme
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Kadın ölmüş hatıralarınıda gömemez insan belliki güzel bir evlilik yaşamışlar ne mutlu sana Allah ikinci bir şans vermiş yeniden bir yuva kurmuşsun ben boşanalı sekiz seneyi geçti bir kızım var nasip olmadı yeniden bir yuva kurmak bence sana verilen bu ikinci şansın kıymetini bil ufak tefek şeyleri büyütme .
0 oy
(830 puan) tarafından
Şimdi şöyle düşün diğer eşiyle ayrılmamış. Ölmüş bişiler yarım kalmış.. Onun içinde çok zor. Senin içinde 
tarafından
İşte benim hatam bu oldu .bir daha evlenmek
0 oy
(4,658 puan) tarafından
İlk eşin aldstınca  şimdiki eşin ise ölen eşini hatırlıyor diye sevilmiyorum  diye düşünüyorsun. Düşünme. Çünkü ilk eşin de şimdiki eşin de sevmese seni evlenirler mıydı senle? Yapma ğzme kendini. 
tarafından
Teşekkür ederim noname çok güzel bir yorum gönlüme saglik
0 oy
tarafından
Bende hassasım ya senin gibi şeyler yaşamadım . eşimde bende ilk evliliğimiz ama mesela eski sevgilisi ölmüş olsa onun adını geçtiği şarkıyı bu benim şarkım dese bende üzülürdüm en azından söylemeseymiş. Çünkü bu sefer şey gibi hissederim hani beni sevmiyor hala kalbinde ölmüş sevdiğini düşünüyor gibi. Çok hassas Bi konu. Kıskançlık değil bu yaşattığı his farklı iyi bir his değil. Tabi ki eski eşe saygı duyar herkes ama bu  benim şarkım demeside çok gereksiz. Bazı erkekler kadınların hassas olduğunu bilmiyorlar 
tarafından
Aradığım yorum valla teşekkür ederim
0 oy
(24,403 puan) tarafından
Sana böyle bir şey söylemesi düşüncesizlik olmuş ama vefat etmek boşanmak gibi değildir zorunlu bir ayrılık sonrası yeniden birini sevmedir. Ben vefat etsem eşim hayatına devam etsin isterim ama ben hiç olmamışım gibi değil hatıralarıma saygı duyarak senin biten evliliğinle onunkini kıyaslama bence senin eski eşin yüzünden bitmiş onları kader ayırmış. Düşüncesiz bir laf etti diye de eşin sana ihanet etmiş gibi suçlama adamı ölen eşe bile vefa gösteriyorsa sana olan sevgisine asla ihanet etmez 
0 oy
(163,536 puan) tarafından
ama boyle sadece kendine zarar verirsin sen ilki aldatti ikincide ilk esini dusunuyo diyip durursan zararin kendine olur
tarafından
Ben düşünmüyordum ki o söyledi ve bencok kotuyum
0 oy
tarafından
Canım bu böyledir. Anlaşmazlık aldatma ile ayrılsa böyle yapmazdı. Şöyle ki ölmese hâlâ evlilerdi evet zordur ama eşiyle ikisini ayıran şey ölüm olmuş ha onun hatasi su ki sen onun esisin ve yanında böyle konulara girmemesi gerekiyor. 
tarafından
Bende onu diyorum her doğru her yerde soylenmez
0 oy
tarafından
Çoğu kadın yine empati yapmadan bol keseden konuşmuş kendileri yaşasa ne hissederlerdi acaba üzülmekte çok haklısın canım ben olsam ben de çok üzülür kırılır değersiz hissederdim vefat eden eşini çok sevmiştir güzel evlilikleri olabilir saygı duyarım ama bu demek değil ki benimle evliyken ölen eşini benim yanımda bu şekilde ansın... Ölen eşine Allah rahmet eylesin unutamadıysa evlenmeseydi keşke...
tarafından
Aynen bende onu diyorum yaşanmışlıklar birşey dediğim yok ama ben onunla mutlu bir an yaşadığımı farz ederken böyle denesi çok kırıcı nasıl davranmalı onu da bilmiyorum ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
0 oy
21 cevap 835 göst.
22 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NuReLLa -_- (25,266 puan) tarafından soruldu
+3 oy
39 cevap 1,047 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 507 göst.

Kategoriler

1,476,489 soru

24,169,926 cevap

335,817 kullanıcı

...