0 oy
459 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (821 puan) tarafından
Bende safra taşı var  dayanmiyorum bir an önce dogsn istyrm. Kızlar epidural normal doğumda istyrm. Suni sancı açılma olmadan yapılır mı hemen arkdsndan epidural açılma olursa vs pek bilgm yok ilk gebelgm

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
36 doğum yaptım suni ile yaparlar bence 
tarafından
Suyu azdı canım mecburi alındım ama rahat oldu
(821 puan) tarafından
Çok koryyr etrafmdakiler beni suni snaci berbart insaAllah almazsn vs diye
tarafından
Kız yok ya abartirlar her zaman ben ilk normal kendi sancimdi ... İki suni aynı acı .... Acı eşiğinde bağlı biraz .... Bide benim 3 saat taktılar sonra kendi sancım geldi çıkardı doktorum kendi sancinla doğum yaptim
(821 puan) tarafından
Bende 36+2 yim. Kendi sancin daha mı az oluyo.
tarafından
Yok balım baslatiliyor ya sıfır sancıyla ... Sancı çıkınca çıkıyor o sadace düzenliyor sanciui
-Reklam-
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Benim hiç doğum belirtim yoktu açılma sancı hiç bir şey ama 39+3 te suni sanciyla doğum yaptım çok mu zorlaniyosun az kalmış bence kendi sancinla doğum yap 
(821 puan) tarafından
Safra kusyorum hala bazen ağrım oluyor baylcak gibi oluyyrm bir anda korkyrm yani. Çok mu kötü suni sancı
(3,504 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım yani seni korkutmak istemem normal insanın kendi sancısı nasıl bilmiyorum çünkü benimde ilk dogumumdu yani normal doğum yaptım ama şöyle soyliyim 4 gün hastanede kaldım doğum zor ama suni sancı bir tık daha zor sanki bilmiyorum herkesin doğum hikayesi farklı belki sana sancı hemen fayda eder hızlı olur doğumun o yüzden kimseye sorma sen nasıl zor mu diye inan herkesin doğum hikayesi çok farklı oluyor Rabbim seni de bir avazda kolaylıkla kurtarsın inşallah
(821 puan) tarafından
Amin insaAllah Allah razı olsun .
0 oy
tarafından
Ben 0 açılmayla suni savcıyla ve vakumla doğum yaptım ama benim haftam 41+4 olmuştu ve suyum da gelmişti. Seninde haftan güzel ama ilk doğumsa suni ile yapacağına sezeryan ol derim . 
(821 puan) tarafından
Neden sezeryan onda göbek kalıyor zor toparlaniliyor süt hemen gelmiyor
tarafından
İlk doğumda zaten kesi çok oluyor bide suni ile mahvoluyor insan. Sezeryan olan arkadaşlarım benden daha çabuk topladi.Sen sabret belki eli kulağında doğacaktır.  Suni gerçekten zor
(821 puan) tarafından
Haklısın. Yatakdaym kalkar kalkmaz safra kusyorum bazen byalcak gibi oluyrm bir anda ayakdaykem duscem diye korkyrm birşey olur diye. Dr dogmdan sonra direk ameliyat dedi o derecedeyim.
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Suni aşırı zor diyolar  normal sancı da çok zor ve epidural 4 cm den sonra yapılıyor. Benim 6 saat sancıdan sonra 4 cm i bulmuştu açılmam
(821 puan) tarafından
Ya öyle mi
0 oy
tarafından
İki doğumda suni sancı ile oldu. 4 cm açıklık olunca epidural yaptırırsın. Yoksa yapmiyorlar. Ama 4 cm olana kadar sancini çekmek zorundasın. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
26 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 305 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde atakurnevruz (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.