+1 oy
3,891 göst.
Diğer kategorisinde (7,618 puan) tarafından

Hadi bklm söyleyin kimi kendinize en yakın hissediyosunuz maksat sohbet muhabbet kiminle görüşüp buluşmak istersiniz:)

Benim tanıdığım çok yok zaten yeniyim ama bi kaç kişi var kendime daha yakın hissettiğim post kapanmasın diye buraya yazamıyorum yorumlarda yazarim ama<3

43 Cevaplar

0 oy
tarafından

Mihri 

Sevda 
Kaoslarin anasi esma 
İkbal 
Ebru Demirel 
Yusufeymen hemşom 
Zal Vera hemşom 
Daha var suan aklımda deil nickleri 
(7,618 puan) tarafından
Anladım cnm bi gün inşallah diyelim o zmn :)
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 3 kişi var merak ettiğim. Biri Zelal, biri Şerife, biri de Canan Karatay :))) Zelal çok canayakın, Canan Karatay ve Şerife'yi de nedense yorumlarında kendime yakın buluyorum. Sanırım benzer kişileriz.
tarafından
Tam Aklimdan geciyordun .☺️❤️  Yorumlari okurken seni görmeme sevindim kuzumm. Keşke bir gün karşilaşma ihtimalimiz olsa .Ne hoş olurdu ❤️
tarafından
valla bende isterdim baya benziyor sanırım fikirler ve zevkler. Bu arada çaktırma buranın en popisi de senmişsin :D havan batsın :))))
tarafından
Yaaa jsjdjdjs deme öyle :D aslinda popi olacak bir sey de yapmadim ama biraz komik ve eğlenceli zamanlar gecirdik .Ondan yazmişlardir ☺️❤️

Eski hesabim kapanmasaydi linklerini atardim postlarimin ☺️ Cok gulduk çok eğlendik.Komik anı postlarimiz vardi .Kopuyorduk bi ara sjjsjs.
tarafından
Sanmam sadece ondan olduğunu. Bir kere saygılısın, evet esprilisin ama seviyesinde. Bence bunlar etken ;)
tarafından
Sen de öylesin☺️❤️ yorumlarini hep zevkle okuyorum.
0 oy
tarafından

Biraraya gelmek olmasa da yorumlarını beğendiğim mihri,larem,linkin ve şerife vardı birkaç kişi daha vardı ama hatırlayamadım. Denk geldikçe her yoruma artı veriyorum genelde benim.icimden geçenleri söylüyorlar. Mihri de çok tatlı ve komik biri buranın tadı tuzu gibi. Posta girince gözüm onun yorumunu ariyor :)) ama hicbiriyle tanismadik . 

(7,618 puan) tarafından
İnşallah bi gün tanisirsiniz diyelim o zmn :)
tarafından
Aysenur ❤️❤️❤️❤️☺️☺️☺️☺️optum coook
tarafından
Hihi bende seni optummm çok tatlısın ya maşallah. Senle tanışmak isterdim ama :)
tarafından
yaa  tanışırız birgün inşallah.
tarafından
Neden olmasın dünya küçük :)
tarafından
İnsallah tanisiriz ☺️
tarafından
Ayy :)) ins nerde oturuyorsun mihri ben İzmir'deyim
tarafından
İstanbul kusum ya bagcilardayim ben malesef burdan devam diyelim artik nasipse bigun insallah ☺️❤️
tarafından
Yaa İst pek bilmiyorum birkaç kez geldim . Ama sen buralara tatile fln gelirsen nasip olursa görüşürüz belki :)

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 528 göst.
0 oy
25 cevap 3,027 göst.
9 Nisan 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 603 göst.
25 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Zeliha2020 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 533 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,612 soru

24,171,968 cevap

335,896 kullanıcı

...