Boyle cirkef insanlar bana mi denk geliyir anlamiyorim kucuk bebegm var genelde copleri esim atar unuttuk. Bende en azindan banyo copunu atayim kokmasin dedm kizimin bezleri var neyse aldim evim kosede koseyi dondum cop kovasi ilerde yani yol ustundeki cope atmaz mi insan baktim kapagi kapali dedm ellemiyim simdi ilerde agzi acik olan var ona atayim .. orta yasli bi kadin kapi onunde bana burdami oturuyosun dedi bnde muhabbet edecek sandim kiyisina yanastim az arkada oturuyorum dedim o zaman copunu kendi mahallene at dedi.. sanki yere attim copun icine koydum ne sorun var dedm yok iste o cop kovasi bilmem kac evin cop kovasiymis belediyenin cop kovasi dedm hane basi cop kovasi dusuyorda benim mi haberim yok dedm ama kadin nasil cirkef sonra kadin cikti oda dedi kokuyor falan o zaman bu cop kovasini alin oteye tasiyin rahatsz oluyosanz dedm orda oturup insanlari takip ediyolar cok sasirdim bu sefer iki kadin polemige girdi bende uzatmadm ama sinirlendm bende soylendim snra kizim gunes vuruyor diye bagirmaya baslaynca gittm arkamdan hala bagriyorlar yok kapagi kapat dön kapat falan neden kapatayim ki acikti zaten ki oyle olsa kapali olana atardim insanlar ne tuhaf olmuslar yiceklerdi beni