0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (969 puan) tarafından
Boyle cirkef insanlar bana mi denk geliyir anlamiyorim kucuk bebegm var genelde copleri esim atar unuttuk. Bende en azindan banyo copunu atayim kokmasin dedm kizimin bezleri var neyse aldim evim kosede koseyi dondum cop kovasi ilerde yani yol ustundeki cope atmaz mi insan baktim kapagi kapali dedm ellemiyim simdi ilerde agzi acik olan var ona atayim .. orta yasli bi kadin kapi onunde bana burdami oturuyosun dedi bnde muhabbet edecek sandim kiyisina yanastim az arkada oturuyorum dedim o zaman copunu kendi mahallene at dedi.. sanki yere attim copun  icine koydum ne sorun var dedm yok iste o cop kovasi bilmem kac evin cop kovasiymis belediyenin cop kovasi dedm hane basi cop kovasi dusuyorda benim mi haberim yok dedm ama kadin nasil cirkef sonra kadin cikti oda dedi kokuyor falan o zaman bu cop kovasini alin oteye tasiyin rahatsz oluyosanz dedm orda oturup insanlari takip ediyolar cok sasirdim bu sefer iki kadin polemige girdi bende uzatmadm ama sinirlendm bende soylendim snra kizim gunes vuruyor diye bagirmaya baslaynca gittm arkamdan hala bagriyorlar yok kapagi kapat dön kapat  falan neden kapatayim ki acikti zaten ki oyle olsa kapali olana atardim insanlar ne tuhaf olmuslar yiceklerdi beni 

14 Cevaplar

+1 oy
(54,188 puan) tarafından
alcan kafasina firlatcan al iste cope attim dicen de insan yerine sayarlar bide onları
(5,213 puan) tarafından
Puhahaha kesinlikle hakettiği hareket :D
(54,188 puan) tarafından
bizimde annemlerin yanindakiler sözde yakin akraba hayvanin biri kapağını acti kapatmadi diyodu kim atarsa atsin ☺️ karisi koca cop kutusunu itiyodu ileri batiyodu resmen onlara
(969 puan) tarafından
Bende oyle dedm rahatsizsan itikle evinede o kadar yakin degildi yani.. 2 saat beynimi yordum kadini bubkadar kaşiyan neydi diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aman hiç kimseyle muhattap olmayacaksın bu devirde millet kime satasacagni şaşırdı 
(969 puan) tarafından
Şok oldum vallahi konu yok yani. Acaba poset yirtik mi bisey mi akti diye etrafa da baktm ben idrak edene kadar kadin saydirdi sinir oldum her gecmeye goruyorum onu orda butun gun kapi onunde smdi gordukce sinirnoluyorum
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Benim için sorun yok ama bazisina göre var
(969 puan) tarafından
Yani mahalle boyu toplam 4 cop kovasi var zaten bana diyor ki kendi mahallene at bu kova bilmem kac evin dolup tasssa neyse kadinida her gecmeye goruyordum smdi gordukce sinir oluyorum
(4,584 puan) tarafından
Aman boşver canım ya konuşsun dursun
0 oy
(22,057 puan) tarafından
B.eyinleri 0 
(969 puan) tarafından
Valahi oyle acaba akti mi yirtik mi diye bi bakindim bi dunya laf ettiler
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Oha ya. İnsanlar artık. İyice şaşırmış. Kendini kimi nasıl ısırsak peşindeler
(969 puan) tarafından
Gercekten oyle bide arkamdan bagriyor  dön kapagi kapat diye.
(1,610 puan) tarafından
Gül geç
0 oy
tarafından
soyle diyim bizim cop attigimiz yer anahtarli ve belli kisilere ait. anahtari olmuyan o cope cop atamaz. yani aslinda olmasi gereken herkesin kndine en yakin olana atmasi. yoksa obur turlu o cop haddinden fazla alip tasabilir :) en azindan oturdugum yerde sistem bu.
(969 puan) tarafından
Anahtarli cop bu disi cimenle kaplanan sanirim yok bizim mahalle geride kaldi bildigin agzi acik kop kovasi ama benm evim zaten kosede bakkal var kosede bende yanindayim yol guzargahim ilersi koseyi donup ilk cope atmadim da ikinciye attim zaten mahallede yol boyu 4 cop var hepsine bos yani oyle bilmem benm aklima gelmez herkes kendi evininnordaki copune atsin diye takip etmem yada bu kadar gurultu etmem sok oldum resmen yicekti beni kadin
tarafından
yok canim. isvecte. cop odalari var anahtarli. velli kisilere ait. kimse baska yere cop atamaz mantikta bu
0 oy
tarafından
Gerçekten böyleleri çok var laftan anlamaz çöp beyinliler
0 oy
(17,384 puan) tarafından
Yoldan geçen insan bile atiyor bizim binanin çöp kutusuna. Bence sorun edecek bişey yok. Kadin abartmiş. 
(969 puan) tarafından
Bencede ben kafa yorup gurultu etmem yani kim copu nereye atmis
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Allah'ım daha neler duyucaz. Yuh artık ya nereye atar atarım kime ne.
(969 puan) tarafından
Yani sonradan baya beynimi yordum acaba neyden rahatsz oldu banyo copu olunca disina market poseti bile gecirdim icinde ne var gozukmuyordu yani tuhaf olmus insanlar niye bu kadae gurultu yapti anlamis degilim
(3,192 puan) tarafından
Kafayı yemişler.
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Kiz bizim mahallede çöp yok belediye koyuyor şikayet ediyorlar belediye kaldırıyor herkes bidon koymuş kapısının önüne bizde yeni taşındık bidonumuz yok bir kere çöp attım burası benim copum git kendi çöpüne at burda kimse kimsenin çöpüne çöp atamaz dedi bende ilk defa burda duydum çöp kovası aldım bu sefer bütün mahalle o çöpe attı tabi çöp dolunca da yanına bırakmışlar kadının biri geldi geçen çöpünü kaldır başka yere koy diye gelmişler bende bıktım bu çöp olayından valla
(969 puan) tarafından
Sizinkide tuhafmis ama bizim bildigin gri kocaman belediye copu yani
(7,369 puan) tarafından
Burdakilerde o kokarmis ta küçükler kokmazmis bide her gün çöp arabası geliyor zaten
0 oy
(163,551 puan) tarafından
sacini basini yolcanda iste
(969 puan) tarafından
Her gecmeye oturuyor orda laf etse ustune atlicam zaten hirslandim
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Bak yazlık bölgelerde kadının dediği dogru ama aslında olması gereken bişey değil bu 
(969 puan) tarafından
Copun disina bsey koyarim hayvanlar dagitir eder neysede cope attm evimde kosede hemen donunce ilk cope degil 2.ye attim kapagi acik diye yok bu cop su kadar evin falan demeye basladi zaten mahallede 4 tane cop var toplam
(9,233 puan) tarafından
Deli işte ne beklersin bak annemlerin yazlıkta mahalle mahalle düşün iki çöp var asla arka mahalleden kimseye attırmazlar eee sıcak 3 günde bir toplanıuyot onlarda haklı
(969 puan) tarafından
Bizim oyle degil valla ben dolu gormuyorum hic birini
(9,233 puan) tarafından
Sallama canım ya boswer konussun kadın
0 oy
tarafından
Yiceklerdi beniye güldüm kız .... Sen ne diyorsun benim eski ev sahibim yaşlı ve evine kamera taktırdı o  çöp davasına ... Mesele sana küçük onlar sayıyor onlar akşama kadar kaç poşet atıldı hesap tutarlar hahhaha 
(969 puan) tarafından
Yaslaninca sapitiyor insan herhalde ne cok gurultu ettiniz falan saydirdim bende hala da arkamdan bagriyor kapagi kapat diye aaffasdgs :)
tarafından
Hahahah kafan girsin diyeydin .... Kız TV izler gibi kameralar açık evde biz hemen taşındık eve takarlar içeriye  mi acaba diye hahaha
(969 puan) tarafından
Valla oda tuhaf Allah guzel insanlarla karsilastirsin ne diyim
tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından
Ne biçim insanlar var ya çöp kovasini takip edeni de yeni duydum
(969 puan) tarafından
Vallahi cok tuhaf amma gurultu ettiler. Devir kotu olmus oldurse vurup oldurcek kadindaki oyle bi sinirdi
tarafından
Aynen cnm Oyleleriyle tmm haklısın diyip geçecen. Kimin ne yapacağı hiç belli olmaz
(969 puan) tarafından
Esime de anlattim uzaktan sallayacam copu diyor :)) ama kadinida her gecmeye goruyorum issiz butun gum orda smdi gordukce sinir oluyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 880 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 472 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 169 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 141 göst.
30 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Ozgegzem (611 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,866 soru

24,175,036 cevap

336,061 kullanıcı

...