0 oy
1,729 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz, yemek bir. Onlarda yiyoruz yani. Sürekli eşimi dolduyor, yapsam bile hiç ona yardım etmiyormuşum hep yatiyormusum gibi gösteriyor. Yetmiyor aileme bile aynı.7 aylık da hamileyim zaten kendi işlerimi zar zor yapıyorum. Yaptığımı da beğenmiyor. Eşime ayrılmak istediğimi söyledim sürekli hazır değilsin diyip duruyor. En son tartışmamız da zaten evi ayiracağım uğraşamam dedi kaynanam. Eşim yine de bir daha olursa diyip duruyor. Bende açık sözlü bir insanım, maalesef kaynanam öyle değil sinsi. O yüzden ben haklı olsam da haksızmışım gibi oluyor. Ne yapsam kaynanamı çıldıtırım da evi ayiririm ya? 

13 Cevaplar

0 oy
(1,929 puan) tarafından
Güzelce ikna edebilirsiniz. Ne gerek var böyle alengirli işlere tövbe estağfurullah 
(2 puan) tarafından
Ben alttan aldıkça onlar üste çıkıyor gerçekten yoruldum yani artık kaldiramiyorum. Konuşalım diyorum hemen gotunu dönüp yatıyor konuşmak istemiyorum diyor
(1,929 puan) tarafından
Kendi ailenizle görüşün. Böyle siz çok yıpranırsız
(2 puan) tarafından
Anneme yine beni şikayet etmis, annemde madem bu kadar şikayetçisin gönder kızımı demiş. Bir hafta hepsi melek gibi oldu, daha bişey demiyor. Ama yine de soğudum ya istemiyorum beraber yemek. Bir düzenim olsun istiyorum
(1,929 puan) tarafından
Çok güzel anneniz arkanızda işleri düzene sokabilirsiniz.
(2 puan) tarafından
Umarım bir de eşimi ikna edebilsem
-Reklam-
0 oy
(3,704 puan) tarafından
Bende bu mantığı anlamıyorum yani ayrı evde oturuyorsun ama birlikte yiyorsunuz 
(2 puan) tarafından
Eşimin sacmaliklari işte.
(3,704 puan) tarafından
Hem daha ne hazır  olacaksın ki zaten kendi evindesin birtek yemek yapacaksın
(2 puan) tarafından
E yani. Ya bide beğenmiyor yaptığımı begense bişey değil yani sürekli aynı terane yoruldum
0 oy
(3,011 puan) tarafından
7 aylık hamilesin kaynanan sinsilik yapıyor sa sende sinsilik yapacaksın onlarda iş yaparken birden kötüleşebilir sin mesela ay kız ne bilim işte :) sende sinsi ol karşındaki nasılsa sen de o izden git 
(2 puan) tarafından
Yatıyorum da yemekler bir ya illaki acikiyorum mecbur aşağı iniyorum yani
(3,011 puan) tarafından
Canim sen hamilesin ne zamn yiyip ne zaman içeceğin nerden belli olsun al evine koy inme sizden de var yani çok fırsat vermişsiniz eşine şöyle eve al ben artık inip çıkamıyorum yoruldum de
(2 puan) tarafından
Deneyeyim canim , ya ne bileyim hasta oluyorum zaten hep hastasın felan diyor
(3,011 puan) tarafından
Desin boşver sen karnındaki çocuğun düşün evine al ye iç yat keyfne bak
(2 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
(916 puan) tarafından

Bacımsu her türlü yapmıyor diyor ya senin için sende yapma ama eşine de yaptım de bu kaynana evi ayırmak için iyi bir ayar olur sjsjsjsjs Sinsirellalar:D

(2 puan) tarafından
Kız yaptığım halde yapmadı diyor ki eşimde görüyor yaptığımı yine aynı başka plan lazım bu dürüstlükle ben baş edemiyorum hdjdks
(916 puan) tarafından
Yavrum sorun da bu zaten yaptığın halde yapmadı diyor ya sende gerçekten yapma ama eşinin yanında da yap yani eşin yokken yapma...eşin gelince de yapmış numarası yap kudurur valla
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Canım ilk kendi evinde yemek yap farklı yemek dene annesinin yapmasını bilmedigi yemek yap ve onu ya evinizde ya da aşağıya getir ama esin annesinin evindeyken kendi evinde getir bunu ben yaptim senin için falan de bunu sürekli tekralla farklı farklı yemekler sonra evinde yemeğe başka baş başa mumlar falan hazırla romantik yarat arada o zaman belki değişir 
(2 puan) tarafından
Yok canım onu da denedim ya ayıp olur diyip duruyor
(1,541 puan) tarafından
Eşine deme den yap hamileyim canım çekti de
(2 puan) tarafından
Deniyim canım :)
tarafından
Canım çekti +1
0 oy
(604 puan) tarafından
Ne gerek var öyle senin kaynanan durduk yeremi öyle yapiyor. Yazdıklarına bakınca bence sen eşini dolduruyorsun kaynanan da ondan senden bıkmış olabilir .Ne yapıyım de evimi ayırayim bizi de günahına bulaştırma. Bizde beraber yaşadık ama bu tür şeylerle asla tatlı dille . Nasil olsa o senin büyüğün saygı göstermen gerek sonuçta eşinin de annesi. 
(1,541 puan) tarafından
Evrim hanım öyle olmuyor iste 5 parmak 5 bir değil saygı göstersen bile buyum falan derse bile bazıları çok abartıyor üzerine üzerine geliyor mesafeni koysan bile öyle oluyor
(2 puan) tarafından
Aynen Elif Hanım, kimse güzelce geçinmek varken bu yola başvurmaz zaten işler için sadece gelini oluyorum. Millet bilmeden sormadan eleştiriyor sadece
(1,541 puan) tarafından
Benim kaynanam yok ama eltim var ufak sesde hemen geliyor ve ben kaç kez sessiz kaldim saygıdan büyük diye şimdi doğuma az kaldı bakalim ne olacak yeni evliyken geldi sürekli eşim dışarıya çıkınca bir bakıyordum geliyordu her gün yine sessiz kaldim sonu gelmiyor her zaman birşeyler oluyor artık bebegime laf ederse agizim açacak bende insanım saygı da siniri var yani abartmıyorum bu arada daha kötü şeyler yaptı yine saygımi korudum ama artık dayanmıyor
(2 puan) tarafından
Ya diyorum ya bana kaynanam neler dedi. Kiriliyorum yapma konuşmayacağım artık dedim. Köpek gibi konuşursun dedi zamanında sorsan yine ben kötüyüm herkes benden memnun o beni kötülüyor herkesin Sabri var hamileyim kimse anlayış göstermiyor ben güzellikle ayrılmaya çalıştıkça üstüme geliniyor
(1,541 puan) tarafından
Gelir canım
0 oy
(752 puan) tarafından

Eşin anacı ise ve İş yaptığında bile yapmıyor oluyorsa adın hiç iş yapma yapmıyor olsun adın en azından yorulmamis olun kız :D 

(2 puan) tarafından
Onu da denedim canım, eşimin yanında dedim kaynanama. Kaç aydır yapıyorum madem beğenmiyorsun sen yap ben artık yapmıyorum dedim. Yine de dayanamıyorum napim
0 oy
(163,498 puan) tarafından
yaa nick cok iyi  
(2 puan) tarafından
Sağol canım :)
0 oy
tarafından
Evini yemgni ayır öyle seymi kaldı bu devirde kimsenn hizmetçisi degilsn
(2 puan) tarafından
Ayiramiyorum işte eşim ayıp olur diyip duruyor.
tarafından
Kadinlgni kulan aksam yemeği hazırla şöyle los bir ortam yap
0 oy
tarafından
Madem yapmıyor oluyorsun o zaman hiç birsey yapma iyice kudursun 
(2 puan) tarafından
Eşim, annem  60 yaşında yardım etsen ne olur diyip duruyor. Yapmasam da bir yapsam da bir yani
0 oy
tarafından
Çocuk büyüteceğine inanıp yapmış da ev düzenini sağlayabileceğine mi inanmıyor? Eşin bahane üretiyor. 
(2 puan) tarafından
Evet aynen öyle , ayrılmamak için bahane üretiyor. Benimde öyle bir şey bulmam lazım ki üretemesin çünkü bu gidişle ben evden gideceğim çok bunaldim
0 oy
(7,986 puan) tarafından
Sen bizi anlatmiain cnm aynı sorunları yaşıyorum ama kaynana deyil kayinbabayla zor vala benim bı oğlum var ve hamileyim 32 haftalık doğumdan sonra ayiricam ben ogulari nerde yerde yesin şimdiden asiliyorum herkese zor olur çocuklarla çıkmak yukarı filan diye sende dene bence 
(2 puan) tarafından
Ya bir kere çok büyük tartıştık dedim hakkınızı helal edin ben daha inmicem diye. Kayınpederim çok iyi kızım duzenin olsun istiyorsan ayır sen bilirsin dedi. Eşim kabullenmiyor bir türlü. Tam kabul ediyor kayinpederim aşağı çağırıyor kahvaltı hazır diye bir daha başa dönüyoruz bende bunaldım artık sürekli her şeye bir kulp bulunmasından. Zaten gece uyuyamiyorum ağrıdan sabahın köründe kalkıp iş görmek zorunda kalıyorum
(7,986 puan) tarafından
Dedim gibi yap cnm eşine asila şimdiden çocukla ilk zamanlar zor olur çocukta bnde kendimi toparladkktan sonra devam ederiz diye ama etmesin ;)
(2 puan) tarafından
En geç bende doğumda ayrılacağım yani son zamanları olmuyor çünkü

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 644 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 100 göst.
0 oy
0 cevap 97 göst.
0 oy
2 cevap 353 göst.