0 oy
725 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

Sizce????hanimlar

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Valla kuzum  bazen çöpe atabilecek kadar keskin olmak grek, çöpe atmasak da.. 

Anneannem parkinsonn hastasıydı elleri aşırı titrerdi.  Kaşığı ağzına götürürken dökülüyor diyr dedem  kızardı ona,  sorf dedem köydr tepede kahve keyfi yapacak diye 5 dk yokuş çıkardı naylon ayakkabıyla.. 

Elleri de titrerdi dökülürse tepsiyi vurduğu gibi fincan, kahve birer yana savrulurdu.. 

Gariban anneannem  dedem gençken döve döve kafasının sağ tarafıda artık yolunmaktan saçları çıkmazdı.. 

Hala içimde yaradır..  

76 yaşında öldü anneannem. Dedem  o ölünce saltanatını sona erdirdi ama ne çare.. 

Vah ki gidene. 
tarafından
Bugün oğlm otururken düştü yerde oturuyodu zaten.
Bi hışımla eşime bağırıp çağırdım sen nasl sahip çıkmazsın diye..

Taaa geçenlerde kavga ederken BEN ÖLEYM İNŞALLAH SÜRÜN demişim eşime.
Onu diyodu bugün. Sen ölüm istiyorsun da kim bu çocuğa bakacak sen ölsen.
Dedim alırsın bi kadın bakar..
Heee çok bakar dedi.
Oan bozuntuya vermedim ama çok haklıydı.
tarafından
Kız deme öyle .Allah korusun:(Allah hiç bı cocugu annesiz bırakmasın.hele üvey anaya falan düşürmesin :(...
tarafından
Çok zor annesizlik. Çok.
Allah kafire bile ana baba evlat kardeş acısı göstermesin. Çok zoe.
tarafından
Öyledir canım :(kalbi mahsun kalmak ne zordur :(başsız olmak . sahipsiz olmak :(bıri söylemiş di fotosu vardi .annemin öldüğünü teyzemden bi tabak daha patates kızartması isteyemeyince anladım yazıyordu ....düşün teyzenden bile isteyemiyorsun .ne kadar zor annenin yerini bütün dünya gelse bir olsa tutamaz
tarafından
Yaaaa belgesel o belgesel..  
Trt de çıkmıştı balıkçıların belgeseliydi.
İzlemeni tavsiye ederim  :(
-Reklam-
+1 oy
tarafından
katılmıyorum o zamanlar kadinlarin ailesi destek olmuyormus calismiyormus guvenceleri yokmus cekmek zorunda kaliyorlarmis..

mesela annem abimle benim icin evli kalmis gitmek istesede gel kizim diyen anne baba olmadigi icin yillarca siddet gördü 

peki ben babam gibi esim olsa katlanir miyim asla ..

tamam bana cok iyi baba bir Tokatini yemedim her istedigimi yaptı cok iyi bir baba oldu ama cok iyi es olamadi hala daha değil ben simfi babam arkamda derim meslegim var derim cekip gidebilirim ama annelerimiz anane babannelerimiz cekmek zorunda kalmislar onyuzden uzun evlililikleri yoksa gonulleri tamir edilmemis ki hic
tarafından
sagol canim benim ameliyat olacak kadin hastalıklarından ama seker ve tansiyonu yüksek onu dusurmek icin cuma günü yatis yaptilar suan hastanede tek kaliyo aklim annemde babama demis abim kal diye kalmamis kalsa zaten kadini daha cok cileden cikarir
tarafından
Allah şifa versin canım .abin falan kalsaydı keşke
tarafından
sagol canım abim ameliyat oldugunda izin alacak suan sadece tansiyon ve seker icin kaliyor tek kişilik odada odasida tsm hemsirelerin karsisinda o bakimdan icimiz biraz rahat
tarafından
Anladım canım .çok gesmis olsun tekrardan.Allah acil şifalar versin şimdiden
tarafından
cok sagol canım benim Allah rszi olsun
0 oy
(12,753 puan) tarafından
Tamir edilse bile izi kalır...
(1,456 puan) tarafından
En azından çaba gösteriliyodu.
(12,753 puan) tarafından
Şimdi de çaba gosterenler var.. Ama karşıdaki bunu anlamıosa yapıcak bişey kalmıo malesf..
(1,456 puan) tarafından
Tabi canım herşey karşılıklı.
tarafından
Nasreddin hoca misali cevap vercem :)ikinizde haklısınız kızlar:)
0 oy
tarafından
ne kadar da doğru demiş o zamanlar herşeyin degeri vardı atmaya köşelere koymaya gönül el vermezdi bu yüzden kiymetliydi de geri bilinirdi insanlar da öyle sohbet güzeldi küs kalınmaz kalp kırmamak için dikkat edilirdi ama şimdi herşey öyle kolaylaştı ki değerini yitirdi 
tarafından
Fitne çağındayız maalesef canım:(
0 oy
(658 puan) tarafından
Çok fazla beklenti içindeyiz istediğimiz olmayınca kırılıyoruz sonra tamir edilmek istiyoruz bazen farkında olmadan karşımızdaki insanı kırıyoruz isteklerimiz onada zor geliyor tabi haliyle peki biz onun gönlünü nasıl tamir edicez tabii birbirimizi hoş görüp bazı isteklerimizden vaz geçerek çünkü bazı şeyler aramızı bozar bazı şeyler aramızı yapar vazgeçmek kaybetmek değil kazanmaktır bence :))) 
tarafından
Sıradan bı evliliğe örnek vermissin canım sen:)böyle evlilikler de evet vazgeçmek bazen kazanmak oluyor .ama şuan ki cougu evlilik baya sorunlu
0 oy
tarafından
Kesinlikle şimdi ota boka kavga hoppp boşanalim neden cnku bir taraf hep baskın olmak istiyor burnu surtsun istiyo istiyoda istiyo arkadaş ..
tarafından
Burnu surtsun derken burnu surten taraf oluyoz genelde
tarafından
Aynen yanlış şeyler bana göre
0 oy
tarafından
Kesinlikle şimdikiler hmn pes ediyor... 
tarafından
Ufak şeylere bosananlar istisna tabi ama.simdikiler de genelde karaketersiz oluyo.yani evlilikler hep temelden sarsiliyor
0 oy
tarafından
Aynenn öyle artık kavga ediliyor surat asılıyor sonra içine atıyorsun ata ata yer kalmıyor bir çok şey yıpranıyor
tarafından
Suanki insanlar daha karaktersiz bence

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 303 göst.
8 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 323 göst.
+1 oy
23 cevap 950 göst.
0 oy
25 cevap 1,077 göst.