0 oy
525 göst.
Diğer kategorisinde (552 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar buzlukta tavuk ızgara vardi tarihi 1 ay kadar geçmiş ama donuktu sonuçta şu an haşlıyorum çorba yapicam bisey olur mu sizce haslarken hafif sarı mı desem yesilmi desem şu üzerine yağ çıktı bozulmuşmudur çok açık bir renk kokusu felan normal.  

image

al yani  

5 Cevaplar

0 oy
(843 puan) tarafından
Ben yapıyorum sorun olmadı hiç
(552 puan) tarafından
Ne bilim emin olmak istedim daha önce tavuk göğsü yaptım o yağsız olduğu için yağ felan yoktu normal olarak ama emin olamadım
(552 puan) tarafından
Resim attım canim
(843 puan) tarafından
Norm aldede öyle olmuyo mu kız :)
(552 puan) tarafından
Normal de pek dikkat etmem ama dolaptan çıkınca dikkatimi çekti gerçi yedik artık :))
-Reklam-
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Cnm kokusu normalse bir şey olmaz o etin yağıdır üstüne cıkan
(552 puan) tarafından
Resim attım canım Bi bakin
0 oy
tarafından
Cnm soklamadan önce tarihi geçmemişse bişey olmaz ama aklında kalsın erittigini o gün tüketmen lazım bi daha buzluğa atma yani
(552 puan) tarafından
Yok canım o zaman tarihi geçmemişti çorba yapicam bide suyuna pilav o kadar
tarafından
İçin rahat olsun
(552 puan) tarafından
Yedik valla :))
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Kız o yağı korkma 
(552 puan) tarafından
Ne bilim dolaptan çıktı ya  Bi dikkatimi çekti
0 oy
(667 puan) tarafından
Tavuk bozulunca kotu kokar derler ama yine de tedbir icin yemeyin bence 
(552 puan) tarafından
Valla yedik artij:))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 205 göst.
5 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 868 göst.
20 Mart 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 456 göst.
1 Mart 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤Şahmeran❤ (643 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 499 göst.
1 Ekim 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,474,640 soru

24,142,140 cevap

334,528 kullanıcı

...