0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim çok zor gidiyor yaa sizin nasil gidiyor ??

4 Cevaplar

0 oy
(2,532 puan) tarafından
Ben okudum 1 yıl 2 .Ci yıl hamileydim hamile halimle staja gidip geliyordum çok şükür bitirdim ama diplama öylece evde duruyor
(3,895 puan) tarafından
Bnm öyle evde durmayacak inşallah cnm.
(2,532 puan) tarafından
Hangi bölüm okuyosun
(3,895 puan) tarafından
İlahiyat cnm.
-Reklam-
0 oy
tarafından

2 univ. bitirdim şuan evde çocuğuma bakıyorum :angel:

(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İyi yapiyorsun.Bende çalışan olmalıyım eşim cok kazanmıyor ihtiyacımız cok yetişmiyor.
tarafından
Benim de eşim az akazanıyor valla ama çalışamıyorum çocukla inan kime bıraksam aklım kalır o yüzden çalışmıyorum. Bir de hangi bölümü okuyorsun?
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Cocuk kac yasinda? Ben işe başlayinca cocuklar büyüyecek ilahiyat okuyorum.
tarafından
Benim ki 3 yaşinda yaaa bir de şuan 2. ye hamileyim hiç hiç çalışma şansım yok. İlahiyat çok güzel bir bölüm ama maalesef önü kapalı keşke çocuk gelişim yada sosyal hizmet falan okusaydın.
(3,895 puan) tarafından
Ben ilahiyatı seviyorum canım sevmeden sosyal hizmet okusaydim kimseye faydam olmazdı ben cocuklara gençlere Kurani Kerim arapça öğretmek istiyorum diyanete memur olarak atanmak istiyorum denerim olmadi ücretli öğretmen olurum.
tarafından
İnşallah her şey gönlünce olur
0 oy
(22,808 puan) tarafından
Açıköğretim mi okuyosun. Tabi o dönemin dersleri baharsa baharda güzse güz döneminde alırsın. Ama sene sonunda bütünleme sınavında da verebilirsin. Hangi üniversite olduğuna ve o üniversitenin kendi sistemine bağlı. Her üniversitenin sistemi değişik 
(3,895 puan) tarafından
Evet aöf ccnm.Bütünleme nedir canim?
(22,808 puan) tarafından
O dönem gecemedigin derslerin sınavını yazın bütünleme sınavında verebiliyorsun. Ya da seneye alttan alıyorsun. Yani tekrar alıyorsun o dersi ve sınavına giriyorsun. Bütünleme yapiyo.mu AÖF hatirlayamadim ama . Ben de okudum AÖF den 2. Üni. Ama mezun olalı 2 sene oldu. Unuttum gitti
0 oy
tarafından
Benim ilk dönem iyiydi iki yaşında oğlum

Ama şuan hamileyim ve sınava zor girdim birkaç dersten kaldım kesin

Mide bulantısı ile zor geçti nasıl yaptım bilmiyorum iki dönem kayıt yenileme yapmicam 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
4 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Denizela (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 537 göst.
12 Nisan 2024 Kültür-Sanat kategorisinde FurkanAnnesi (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 259 göst.
0 oy
2 cevap 342 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde &Alya& (524 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,551 soru

24,060,188 cevap

330,117 kullanıcı

...