0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hayat insana öyle şeyler yaşatıyor ki yaşam enerjisini alıp götürüyor.Bende bunlardan biriyim bunalıma girdim:(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç öyle hissetme canim bugün hava çok güzel kalk güzelce süslen makyajını yap çık dışarı gez dolaş biseyler al kendine bidaha mi geleceksin dünyaya 
tarafından
Eşim sağolsun bugünümü mahvetti pikniğe gidecektik ailecek tartişma çıkardı bana hakaretler etti
-Reklam-
0 oy
(163,444 puan) tarafından
deme oyle senden kotu olanlari dusun 
tarafından
Bu arada sevda dedim ama yaşıni bilmiyorum kusura bakma
yok ne kusuru da ne yasadin oyle
tarafından
Kocamı sabah ekmek almaya uyandirdim baya acikmistim israr ettim kalkmadi sknra birden lanet olsun sana dedi pikniğe gidecektik gutmedi
kiz saglik olsun takma basit seyleri hayat kisa zaten
tarafından
Tek bunlar değil ki
0 oy
(356 puan) tarafından
Al bendende o kadar kendime bişey almak bile istemiyorum 
tarafından
Aynaya bile bakmak istemiyorum
(356 puan) tarafından
Bende aynıyım çocuğun var mı canım
tarafından
11 aylik var
(356 puan) tarafından
Çocuklarda yoruyo canım ama geçici süreçtir seninki daha da kucukmus ev isi çocuk eş derken yoruluyoruz ama büyüdükleri zaman kendimizede zaman ayiririz daha iyi hissederiz diye düşünüyorum
tarafından
Hiç bilmiyorum canım çok yoruldum artık
0 oy
tarafından
Senin acı dediğin başkasına tatlı gelebilir keşke ben de öyle olsam diyen olabilir böyle düşünme 
tarafından
Evlendiğıne lanet eden bir koca tatlı gelir mi ?
0 oy
(4,726 puan) tarafından
Ben doğumdan sonra sanki 10 yıl yaşlandim 4 5 çocuk doguran kadınlar nasıl yapıyor vallh ve yaşım daha 26
tarafından
bende 25 yaşındaym ama ruhum 50 yasinda
0 oy
tarafından

Gel sarılalım bende öyleyim ya ikiz bebeler çok yıprattı valla beni  bütün işim gücüm onlar oldu bir anda hayatım degisti resmen hiçbir şekilde sosyal hayat yok kendim için yaptığım bisiy yok kahvaltımı 2 gün önce akşam 5 de yaptım sen düşün halimi:ermm:

tarafından
Aynı durumdayım canim ne yemek ne uyku düzenim yok kendime vakit ayırmaya kalmıyor çünkü çok yoruluyorum
0 oy
(3,009 puan) tarafından
Kalk bı duş al. Sonra müzik aç kimseyi düşünme kendi kendine şarkı söyle bağır emin ol çok iyi gelecek ❤️
tarafından
Bunları yapmaya halim yok desem inanır mısın
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bende artık o bunalımdayım cok yorgun bitkinim 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,115 göst.
+1 oy
10 cevap 562 göst.
29 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
0 oy
4 cevap 145 göst.

Kategoriler

1,472,670 soru

24,114,180 cevap

333,132 kullanıcı

...