0 oy
210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar iki tane oğlum var yakında  bir kızım olacak çok istedim çok dualar ettim Allah nasip etti fakat şimdi içimde büyünce başına bir iş gelecek, abileri kötülük mü yapacak, ben onu koruyanayacagım, günahına girdim .. gibi hisler var artık sevinemiyorum  bile böyle şeyler yaşayan var mı  ağlama hissi var sürekli.

6 Cevaplar

0 oy
(17,761 puan) tarafından
Abileri niye kötülük yapsinki. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dur daha şimdiden bunları düşünüp strese sokma kendini 
0 oy
tarafından
Neden koruyamasın ki canım eminim abileri çok sevecek çok düşkün olacak sen sıkıntı etme şimdiden oğullarına güzel güzelce anlat kız kardeş gelecek diye onu sevin diye 
0 oy
tarafından
Benimde  tek kizim var bende sürekli düşünüyorum ona sahip çıkabilecekmiyim iyi bir evlat olacak mı yetecekmiyim hep düşünürüm bende ? Ama ben her zman söylerim bir çocuğun ahlaki terbiyesi herzmam anne baba belirler kendim diyorum kızım koti bisey yaparsa sorumlusu benim ve babasıydır bundan dolayı hem kız hem erkek evlatlauemiza doğruyu gosterecez
0 oy
(14,245 puan) tarafından
Rabbim korktuğuna ugratmasin inşallah 
0 oy
tarafından
Çocuklarına bu konularda en iyi terbiyeyi sen verebilirsin canım sıkma kendini şimdiden

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 302 göst.
0 oy
12 cevap 395 göst.
2 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,303 göst.
15 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 312 göst.

Kategoriler

1,495,227 soru

24,426,984 cevap

352,116 kullanıcı

...