0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (85 puan) tarafından
Hanımlar bebekleri sütten nasıl kestiniz Göğsünüz süt dolmadı mı Kaç gün sürdü zorluk 

3 Cevaplar

0 oy
(16,113 puan) tarafından
Ben yavaş yavaş kestim önce sadece okuldan geldiğimde bir de yatmadan haline getirdim. Sonra sadece sabah uyanınca emdi 1 hafta kadar. Sonra bir sabah emdi akşam istedi annem memeler yara oldu hem sen büyüdün artık memeyi bırakmalıyız arkadaşların da emmıyor dedim. 2 3 gün sordu memeler yara mı olmuş anne diye. Sonra sormayı da bıraktı. 27 aylık bu arada çok bebek sınıfında değil benimki :) 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Büyük kızımı hamile olduğumu öğrendiğim için 16 aylıkken sütten kestim küçük kızımı da tam 18 aylıkken meme delisi olduğu için gece cok fazla kalktığı için sütten kestim büyük kızımda 3. Gün anca ağrır gibi oldu küçük kızımda hiçbirşey hissetmedim çünkü kızım ilk doğduğunda 20 günlükken meme reddine başladı taki 5 aylık olana kadar son zamanlarda gece bile emmiyordu çok zorluklar yaşadım o kadar zor günlerdi ki çok şükür ikiside büyüdü o günlerde geride kaldı 
0 oy
tarafından
Ben direkt kestim vermedim tam bir hafta ağladı geceleri hele ilk üç gün çok zordu hiç uyumadım diyebilirim bir bitki var bizde tadı inanılmaz acı sürdüm ucuna tattı direkt midesi bulandı istemedi ama bir yandan da çok ağladı pompa ile boşalttım sürekli üç gün ağrı oldu ama bir haftada bitti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 62 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.

Kategoriler

1,494,895 soru

24,421,771 cevap