0 oy
1,855 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (99 puan) tarafından
5 yıllık evliyim tokiden ev aldık bütün bileziklerimi verdim arabasız yapamayız diye çok mutsuzum ya :( sanki böbreğimi vermiş gibi hissediyorum :( 

54 Cevaplar

0 oy
(1,453 puan) tarafından
Saçmalama keşke benim de ev alma imkanım olsa da altinimi versem 
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından
Öyle bir başlık yazmışsın ki girenlerin çalındığını sandığını düşünüyorum..benim gibi. Ve madem bu kadar uzulecektin satmasaydın. Sanki zorla çekip aldılar. Birlikte ağlayalım istersen. Ne bu çocuk çocuk tavırlar
(99 puan) tarafından
Vıdı vıdı vıdı
(2,360 puan) tarafından
Burası senin şımarık tavırlarını pofpoflayacak platform değil canım yürü eşine annene babana onlara söyle onlar pofpoflasın. Dengesiz insansın resmen. Komik
0 oy
tarafından
Ev için vermişin bu kadar üzülme çok şükür benim evim vardı araba için verdim gram üzülmedim.  Birde daha yeni evliyim 2 kere takmamışım 
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Benimde hepsi bankada duruyo ev alınca hepsini koyca Z üstüne ev daha önemli bu devirde zaten takılıp dışarı çıkilmaz en iyisini yapmışsınız bence güle güle oturun ☺️
0 oy
tarafından
Bence gereksiz üzülüyorsun sonuçta ev almışsınız Allah hayırlısı ile oturmayı nasip etsin 
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Ev alimde hiç altınım kalmasın..

Yanlış düşünüyorsun bence sen 
0 oy
(159 puan) tarafından
Ne guzel cnm bende bileziklerimi toki evinin ilk taksitlerine verdim ev sahibi olmak gibisi yok kiralar uctu gitti tokiye verirsin kira odar gibi kendi evinde oturursun 
0 oy
(3,411 puan) tarafından

Böbreğini sat bilezik al tak takistir :D

0 oy
(15,042 puan) tarafından
Bilezik sana çatıda olmaz üzerine binsen seni bir yere de götürmez. Kıyaslandığın şey de kötü. Diyaliz hastalarına bu espriyi yapsan iyi ah alırsın. Herhangi bir organın yerini milyon dolar dolduramaz bacı
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Keşke ev alsakta bende bileziklerimi versem sevinçten göbek atarım. Böbreğini vermek bilezik vermekten daha zor... 
0 oy
tarafından
Allah sağlığınla imtihan etmesin o böbreğin binlerce altınını versende geri gelmiyor bazen şımarıklık bu tam olarak 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Otur şükret isyan etcegine
0 oy
tarafından
Kız sanki evi kaynana mı aldın ne bu üzüntü şükret ki ev sahibi oluyorsunuz bu zamanda hiç kolay değil altın da zamanla olur dert etme 
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Milletin bileziği borca harca hayırsız kocanın masrafına gidiyor siz ev almışsınız ne güzel 
(8,876 puan) tarafından
Kiz ben başlığı görünce kocası aldı yedi falan sandım
0 oy
tarafından
Keşke benim de evim olsa
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Bir an çalındı sandım ev sahibi olmuşsunuz ne kadar güzel. 
0 oy
(3,415 puan) tarafından
Postu açmadan üzüldüm hırsız almış diye. Araban var ve artı ev alıyorsun bileziklerini gitmesine üzülüyorsun çok değişik. Oturduğun ev senin olmadıktan sonra bileziklerin kolundan boynuna olsa neye yarar yani. 
0 oy
tarafından
Üzülme bacım kiracı olup boş yere para verip altın sikirdatmanin hiç anlamı yok biz şuan kayinbabamin evinde oturuyoruz 2 evi var 2 oğlu var bunu bize verdiler kira odamiyoruz ama yok kendi evim gibi değil düğünde takılanların hepsini saklıyorum takmıyorum bile bi yandan da bankada altın hesabımız var 3 5 artırıp koyuyoruz inşallah nasip olurda bi ev alacak olursak neyim var neyim yok hepsini vercem kulağındaki kupeye kadar 
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Ağzımı tutamicam kusura bakmasın kimse Yüce Allah böylelerine veriyor işte altını parayı sanki cipe attın gibi konuşuyorsun Allah aşkına malını verip mal almışsın daha ne ulan kicam keşke benden ev araba için bilezik istese ben kredi kartı borçlarına verdim tam 5 tane 25 gramlık bileziğimi borç silindi ama tekrar borç yapıldı 5 sene bu olay 6 yıllık evliyim yerine de yapamıyor sahte takıyorum hevesimi alıyorum hırsız da alsa gram üzülmem zaten sahte 
(99 puan) tarafından
Böyleleri derken, kalbimi kırdınız o anki psikolojimle yazdığım bir posttu sadece.
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Calindi sandim yaaa

Ev almissin sonucta cope gitmemis yaa

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 765 göst.
15 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 293 göst.
11 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy