0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (1,430 puan) tarafından

Sehergenc Allah razı olsun gecen seferki yardım sorumda cok yardımcı oldun sana msj ozel mesaj yazacaktım ama resim ekleyemiyorum sanırım burdan atıyorum. Tabii diğer bilen arkadaşlarda cevap yazabilir yine takıldım kaldım ogrenmeye calısmak ne zor :( Alttan 4.sırada hata mı yapılmış formulünde 6X,1A yazıyor acıklaması eksiltme arttırma yapmadan 60 ilmek yazıyor. 

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gülçin anlar canım görür inşallah postunu 
tarafından
Aaa Gülçin görmemiştir canım ☺
(1,430 puan) tarafından
Gulçin in nicki ne canım?
tarafından
Gülo de bana ☺ nickki bu canım kullanıcılara bak ☺
(1,430 puan) tarafından
Sagolasın Dicle kusum muck muck
tarafından
Sende sağol canım benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post çıksın 
(1,430 puan) tarafından
Tesekkur ederim canım
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Post yukarıda kalsın 
(1,430 puan) tarafından
Sagol kuzum
0 oy
tarafından
Cok heves ediyom ama yapamamaktan korkuyorum nedense hersey elimden gelir ama bu gelmez birde şöyle yönüm var yapamasamda illa yapacam diye kendimi yerim sjsjsjsjsj bu yönümden nefret ediyorum
(1,430 puan) tarafından
Ayy sorma kucukken atkı ordum bi kaç kere. Sonrasında ne heves ettim ne bişi. Şimdi cocuklardan fırsat bulup cocuklara ev yapımı bi hatıra olsun diye ugrasıyorum ama zor :)
tarafından
Hahaha ahh şu hatiralarr valla ben asla kafami yoramam ona gencken hep yordum simdi yoramam bebemle ugraşmak eglenmek daha keyifli belki zamanla baslarim ona hatiralar yapmayaaa:))
(1,430 puan) tarafından
Yok canım ben de onlar uyuyunca alabiliyorum elime onlarla ne mümkün :)  Bi aksam yapayım dedim butun yumakları birbirine karıstırdı oglum o geceyi düğüm acmaya calısmakla noktaladım :)
tarafından
Cocuklarla yapilmaz zatii benim bebe 4 aylik elime teli alsam bile durmaz kaldiki elişi ama 1 yas olsun ona yapacam :)
(1,430 puan) tarafından
İnsallah canım benim :)
0 oy
(415 puan) tarafından
Ya ben yapıyorum ama tarif bana yanlış geldi daha doğrusu ne örmeye çalışıyorsun
(1,430 puan) tarafından
Rakun canım su an kafadayım. BU 101 de satılan hazır kitler var ya ondan. Baskı hatası oldu belki de
(415 puan) tarafından
Anladım
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Post cıksın cnm
(1,430 puan) tarafından
Sagolasın Dilancım
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Bilen kimse gelmedi aglıcam :) 
0 oy
(866 puan) tarafından
Bir üst sırada 48 ilmek kaldıysa artırma yapman lazım yanış yada eksik yazılmış 
(1,430 puan) tarafından
Ahh canım Allah razı olsun. 54 ten 48 e inmiş sonra yine 60 farkettin mi canım. Orası da hatalı olabilir mi?
(866 puan) tarafından
Bir alt sırada da 66 ya çıkıyor o yüzen 60 olması için artma yaparak örmen gerek, ne örüyorsn merak ettim bitince yada paylaşa bilirsen resmini
(1,430 puan) tarafından
Rakun canım paylaşırım birazdan resmini.
0 oy
(866 puan) tarafından

image

Bbnde möcük yapmıştım ama reklamlrda çıkan nbuzağın fotosunu bulamadım :) (

(1,430 puan) tarafından
Ayy cok tatlı olmus bayıldım ellerine sağlık canım :)
(866 puan) tarafından
Teşekkürler canm :)
(1,430 puan) tarafından
Canım ekledim Rakun u
0 oy
(1,430 puan) tarafından

Sehergenc bu canım 

image

(866 puan) tarafından
Sorduğun sayılar gövde sanırım, güzel kolay gelsin
(1,430 puan) tarafından
Yok canım kafa :(

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 286 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 281 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 474 göst.
16 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pppppp (1,253 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 286 göst.
8 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,972 soru

24,132,502 cevap

334,129 kullanıcı

...