0 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde (1,795 puan) tarafından
Alan da yazsın

Yaptıran da lütfen ? 

İkisinin de fiyatları malum ama yaptırmak daha mu uygun ne ? 

Gaziantep de yakınlarında varmı bilen yaptıran ? 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post yukarıı      
-Reklam-
0 oy
(3,400 puan) tarafından
Ben imalathaneye gidip yaptırdım istediğin şekilde renkte yapılıyor bu çok güzel ben 13 bine yaptırdım mağazalarda daha pahalı ya 
(3,400 puan) tarafından
İstediğin model şekil ve renk secenegin var ben çok memnun kaldım valla mağazada istediğim modeller çok pahalıydı ya böyle hem guzel hemde uyguna oldu
tarafından
Aynn katılıyorum istanbulda anlaştık biyere kendileri yapcak 20 bin ama oturma grubu yatak odası ünite yemek masası set halinde
(3,400 puan) tarafından
Kız bunların hepsi  mi 20 bin istanbulun neresinden aldinjz cnm
tarafından
Çeyiz paketi diye geçiyor istersen içinden çıkartabiliyorsun istediğini aryıl beyaz eşya mobilya die geçiyor netten bakabilirsin tabi benim hiç eşyam yoktu beyaz eşya mobilya vs hepsini aldik ayda taksitle 45 tuttu ucuz olmasının sebebi regal beyaz eşyalar mobilyalar ise kendi imalaethanesinden
(1,795 puan) tarafından
Aaa süpermiş bende tam böyle bişey bakıyorum beyaz eşya dahil evdeki herşeyi yenilecegm hepsi ikinci eldi de şimdi gelin evi yapacam 7 sene sonra ❤️
0 oy
tarafından
kafanda birsey varsa. ne bilim kumasi rengi ayaklari hepsini bir arada bulmak zordur. ben mobilyacida kndim secip yaptirdim. 2 3 ayda anca geldi ama istedgm gibi oldu en azindan. fiyat olarak da orda hazir urunlerden daha pahali oldu ama :)
(1,795 puan) tarafından
Araştırmaya devam edeyim cnm sagok
0 oy
tarafından
Suan fiyatini bilmiyorum yaptirmanin ama suan 15 bin tl koltuk 
(1,795 puan) tarafından
Evet uçmuş hepsi :(
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Kuzenim yeni yaptırdı yanlış hatırlamıyorsam 17 dedi komple sedir iki köşe üçlü kanepe anneme aralıkta koltuk aldık o da 17 doğtaştan. Kapamayı ben sevmiyorum şahsen 
(1,795 puan) tarafından
Aynı fiyat nerdeyse
(13,306 puan) tarafından
Öyle kuzum
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Yengem ugurludan 9200 e almış kefil istiyorlar ama 
(1,522 puan) tarafından
Bir hafta once
(1,795 puan) tarafından
Kefil olur sıkıntı yok bakayım bir cnm
(1,522 puan) tarafından
Güzeldi de canım getirmesi de dahildi içine
(1,795 puan) tarafından
Hmm  o da güzelmiş herşey içinde
0 oy
tarafından
Ben yaptırdım 1.3 yıllık evliyim çok daha kaliteli 
(1,795 puan) tarafından
Nerden yaptırdın acaba. ?
tarafından
Ben ankarada yaşıyorum yaptırmanın daha kaliteli olduğunu kast ettim gaziantepte nerde var bilmiyorum
0 oy
(986 puan) tarafından
Bende diyarbakirdayım koltuk takımımı aldım kanepelerimi yaptırdım.  Koltuk takımımı alalı 2 yıl kanepelerimi yaptıralı 2 ay oluyor eşim kanepenin kol kısmına oturdu tak dedi kırıldı.  Koltuk takımımın kolunun üzerinde at tepinse birsey olmaz . Sen en iyisi iyi birsey al ömürlük olsun. 
(1,795 puan) tarafından
Bakayım o zaman canm ya araştırayım
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Ben hazır aldım ama yaptırmak daha ucuz bizim burda
(1,795 puan) tarafından
Sizin orası neresi acaba ☺️
(2,525 puan) tarafından
Adana'da yaşıyorum
0 oy
tarafından
Bende seneler once imalethanesinden yaptirdim katalogdan sunun ayagi sunun basligi pufu rengi derken kendi istedigim modeli hallettim bizimki tanidikti parada degil ama sure konusunda baya hizli yaptilar saolsunlar cunku ben bi sinirle koltuklarimi disari cikarmistim dnndndn
(1,795 puan) tarafından
Ahahhah banada geliyorlar da apartman ya kendim çıkarıp atamıyorum :D
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Biz  Ankara sitelerden 1 ay önce falan aldık. Kurumsal bir magazadan değil ama.  18 bine aldık canım. Yaptırmak nasıl olur maliyet olarak bilemiyorum.
(1,795 puan) tarafından
Hmm araştırayım canm sagol
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Ben oturma odama koltuk aldım 2 tane  ama takımı bozdum berjerleri istemedim takım halinde 16 bin dedi berjerleri çıkarınca 11 bine düştü birde ama eşim iyi bı pazarlıkla peşinde alicaz deyince 8 bine bıraktı iki tane üçlü koltuğu çok iyiden aldım normal eski tip kanepe bile 3,5 bin felan benimki koltuk birde 
(1,795 puan) tarafından
Ay evet seninkini görmüştüm çok güzeldi güle güle kullan canm inşallah benimde öyle olur ❤️
(45,021 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun❤️❤️
0 oy
(163,325 puan) tarafından
bi model begenip istedigin rengini almak 
(1,795 puan) tarafından
Mantıklı ☺️☺️
0 oy
(2,244 puan) tarafından
İyi bir mobilyacıda yaptırmak uyguna geliyor canım hem daha sağlam olur benim teyzem chester koltuk yaptırmıştı mobilyacıya baya güzel olmuştu.
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Benim babam mobilyacı, 2 koltuk takımını da babam yaptı. En iyi kumaştan renk seçtim ben. Şimdi valla herkesin toz oluyor dediği modelde benim ki asla toz tutmuyor :) esim diyor. Bunları almış olsam şimdi 40 bin verirdim en az diyor. Babamın hediyesi bize :)
(1,795 puan) tarafından
Siz sansliymissiniz canm ☺️
0 oy
tarafından
Elindekini mi yaptırıcaksın canım? Valla artık herşey çok pahalı. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 354 göst.
0 oy
1 cevap 122 göst.
5 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hellomam (4,959 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 334 göst.
0 oy
1 cevap 132 göst.

Kategoriler

1,468,253 soru

24,055,737 cevap

329,903 kullanıcı

...