0 oy
392 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından

Arkadaşlar bu ayakkabıdan birini alacağım hangi model güzel pantolon sık giyerim. Ama renkli elbiselerim de var. Tuniklerim de öyle sizce hangi model güzel Gider genel olarak düşünürsek. 

image

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben sevmiyorum bu tsrz şeyleri ama 2. Daha şık
-Reklam-
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Koyu olanı herseye daha rahat uyum sağlayabilir am a renkli de giyiniyorsan öteki renginde huzel
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ben sevemedim sanki ama siyah herseyle gider
(166 puan) tarafından
Ya elbise altına arıyorum canm Bi hoca da gördm. Baya rahattı güzel. Duruyordu bir tane daha model var aslında bende kararsız kaldm. Eğer genel beğenilmezse almam
0 oy
(1,558 puan) tarafından
2.ci her renge uyar bence
0 oy
(8,292 puan) tarafından
İkisinin modeli de aynı zaten. 
(166 puan) tarafından
Ya elbise altına arıyorum canm Bi hoca da gördm. Baya rahattı güzel. Duruyordu bir tane daha model var aslında bende kararsız kaldm. Eğer genel beğenilmezse almam
0 oy
tarafından
Kusum tarzim degil illa dersen biri olsun alttaki en azindan laciverti var 
(166 puan) tarafından
tarafından
Sen bilin asko
0 oy
tarafından
Bnde sevemedim ama ikincisi iyi 
(166 puan) tarafından
0 oy
(3,015 puan) tarafından
Canım aynı bu şekil önü açık yok mu kapalı rahat olmaz bence ama renkli olanı daha güzel pembeli
0 oy
(163,336 puan) tarafından
hoc biri desem kizarmisin
(166 puan) tarafından
Yok canm benm olur mu. ☺️Ya elbise altına arıyorum canm Bi hoca da gördm. Baya rahattı güzel. Duruyordu bir tane daha model var aslında bende kararsız kaldm. Eğer genel beğenilmezse almam
(163,336 puan) tarafından
ben dolgu topuk severim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 207 göst.
13 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 350 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.
20 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 429 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,024 soru

24,066,950 cevap