Hak etmeyenler anne baba oluyor ben de mi hak etmiyorum acaba bana layık mı görmüyor rabbim çok sıkıldım anne olmak istiyorum eli ayağı düzgün bir evlat istiyorum çok mu büyük bir şey
Kuzumm öyle deme isyan edermiş gibi Rabbim hayırlı evlat versin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın ben hep bu duayı ederim kurban oldugum sanada nasip etsin inşallah muradına erdirsin çok üzüldüm sen böyle yazınca
Kız niye öyle diyosun bak bizim bi komşu vardı 5 6 yıl çocuğu olmadı bana diyordu ki zelis benim çocuğum olur mu hep soruyordu işte geçenlerde gördüm dedim Esra hanım bana diyordun ki benim çocuğum olur mu diye bak oldu simdide yaramzliklarindan yakıniyorsun hani olmazdı dedim bak görürsün seninkine olacak zamanı var allah bi ruhu yaratmışsa mutlaka ona bi beden de yaratacaktir zamanını bekle ve gorr
Allah ne zaman senin için en hayırlısını verecek bilemezsin..
Bence yanlis dusunuyorsun eger olmuyorsa hakk'ın bir bildigi vardir eger olmuyorsa zamanı vardir ve eger olmuyorsa hakkina bu hayirlidir fakat hangisi senin icin bunu asla bilemezsin kaderinde hangisi var bunu ogrenemezsin ama şunu ogrenebilirsin eger Allahin sana sunduklariyla sukredersen meyvesinide alabilecegini bilebilirsin eminim ki cok guzel bir anne olursun ve anne olmak icin sabret sabretki sabir yolunda yurudugun dikenler ayagina gul acsin o guller kucaginda dolup taşsin evvela Allah sonra tevekkul sonra sabir Rabbim gonlundekini versinhayatindaki aşamalar bu emojiler gibi olsun
Hayırlısıyla en kısa zamanda rabbim kucağını doldursun kuzum
niyet ettim niyet eyledim yarabbi ümmetti muhammede layık hayırlı kız ve oğul evladı olmak için Iki rekat namaz kılmaya diye niyet edeceksin canım sonra iki rekat namaz kılıp namazın arkasına 100 defa bu ayet-i kerimeyi okuyacaksın inşallah rabbim kabul eder
1,488,046 soru
24,324,210 cevap
345,424 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın