0 oy
384 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (14,147 puan) tarafından
tarafından kapalı

image

Kizlar bir kitap okudum bes sevgi dili adi hatta sorulari var ona gore sevgi diliniz cikiyor ortaya resimleri atsammi atilirmi bilemedim isimlerini yazicam testi atsam aslinda herkes baski sevgi dilini ogrenir hosuma gitmisti bu kitap esler karsilikli sevgi dillerini bilip bunu karsiladiginda iste anlasilmazliklar anlasmaya donuyor:)isimleri onaylayici kelimeler kaliteli zaman hediye alma fiziksel temas ve hizmet eylemleritesti yapmadan siz hangisisiniz:)
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

11 Cevaplar

0 oy
(2,725 puan) tarafından
Hani fotoğraf
(14,147 puan) tarafından
Atmadim bir deniyim bakim olcakmi okuncakmi sorular kameramda sorunlu biraz dur denim
(2,725 puan) tarafından
Bekliyoruzz
(14,147 puan) tarafından
Okunuyomu digerlerinide atiuim okunuyosa isaretler arkdsimin kitabi o vermisti onlari gormeyiverin:)
-Reklam-
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Foto yok canim
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Resim at gorek
(14,147 puan) tarafından
Esimden cekip yukleyecegim aksama
(3,599 puan) tarafından
Tam canim
0 oy
tarafından
Dr.Gary Chapman kitabı bende okudum gerçekten çok güzel bir kitap 
tarafından
Eşler arasında ki tüm ilişkileri anlatıyor bir psikolog galiba uzun zaman önce okumuştum daha evlenmemistim bile bir gün görsem yine okurum
(14,147 puan) tarafından
Evet cok guzel bir kitap ve ben bu baskin sevg8 diline cok inanyrm
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Okunmuyor canım ya
0 oy
tarafından
Hıc okunmuyor
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Okunmiyor cnm
(14,147 puan) tarafından
Nasil ceksem ya 4 sayfa falan cunku olmadi esim gelsin ondan cekerim yuklerim :)
(1,081 puan) tarafından
Tm cnm olur ozmn okuruz
0 oy
tarafından
Okumuştum hoş bir kitaptı. Benim için kaliteli zaman ve fiziksel temas. 
(14,147 puan) tarafından
Kesinlkle cok guzel ve dgru
tarafından
bencede doğru. herkesim sevgi dili başka. sen sohbet seversin, karşındaki sürekli fiziksel temas sarılma el ele olma vs. bu nedenle ilişkilerde çok sorun çıkıyor elimi tutmuyor beni sevmiyor mu gibi:) aslında birbirinin sevgi dilini bilen insanlar bunu sorun etmiyorlar, geri kalan herşey normalse tabi.
(14,147 puan) tarafından
Bencede bu aksam atayim ama erkekler icin de sorular farkli:)
0 oy
tarafından
5 sevgi dili kitabını bende okudum eşimin sevgi dili hizmet eylemleri benim ise kaliteli zamanmis 
(14,147 puan) tarafından
Iste bu dillere gore dvrnildgnda sorunlwr daha da azalyormus aslinsa benimde kaliteli zaman esmin fiziksel temas:)
tarafından
Evet şükür eşimle aramızda bir problem olmuyor kolay kolay mesela eşime gidip hediye almak yada fiziksel temas yerine ona kahve yapmam daha çok hoşuna gidiyor ☺️
(14,147 puan) tarafından
Kesinlikle bencede onemli kitabi begenmistim mantikli gelmisti bana dgru yani❣
0 oy
(4,588 puan) tarafından
Dolaptan alıp hemen okuycam teşekkürler 
(14,147 puan) tarafından
❣ne demek insallah faydali olur ben begenrek okumstm
(4,588 puan) tarafından
Inşallah bende kitap okumayı çok severim... elimde olsun okurum aliyim dolap uygulamasından
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Bekliyorum bakalım 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 544 göst.
20 Mayıs 2022 Kültür-Sanat kategorisinde _GuRbET_ (14,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 7,166 göst.
9 Aralık 2019 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 136 göst.
+1 oy
4 cevap 154 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Zuzu2 (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,939 soru

24,037,276 cevap

328,991 kullanıcı