0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (1,287 puan) tarafından
Kızlar merahaba 3 gün oldu oğlumu çile alıştırıyorum herşey gayet güzel gidiyor bugün hiç altına falan kaçırmadı ama gel gelelim kaka yapmıyor dün sabah azıcık yaptı hergün yapan çocuk bugün gidiyor çişi yapıyor ama kaka yok ne yapacan nasıl ilerliycem hiç bilmiyorum bez de takmak istemiyorum akıl verin lütfen

4 Cevaplar

0 oy
(18,756 puan) tarafından
Rabbime şükürler olsun 6 gün aradan sonra bugün ilk defa tuvalete küçük  çişini de yaptı büyük çişini de yaptı ama ben kilot bez giydiriyorum çünkü daha söylemiyor ben saat başı götürüp yaptırıyorum. Sabrin sonu selamettir 2 gün önce pes edecem ogretmicem şimdi demiştim iyi pes etmemişim 
(1,453 puan) tarafından
Kezban benimki yapt8 ama söylemedi altına yaptı ayni
(1,287 puan) tarafından
İnşallah bizimki de yapar ya
(1,287 puan) tarafından
Keşke yapsada altına yapsa kabız olur diye üzülüyorum
(1,453 puan) tarafından
Gece gündüz bir mi bıraktınız kızlar ben 1 hafta gündüz denedim sonra gece başladım bıraktınız ikisini de
(1,287 puan) tarafından
Valla ben zaten daha Çarşamba başladım 2 gecedir bağlıyorum kupkuru  bugün bağlamamayı düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Canım bende gecen çarşamba başladım ilk 2 yada 3 gün kaçırdı hep asla kızmadım lazimlik falan salonda holde falan oldu neyse 3 günden sonra alıştı çişe bu sefer kakasını yaptı 2 kere altına hiç söylemeden sonra bu 3 gündür kaka yapmadı sanırım korkuyolar bilemedim bugün anne kakam geldi dedi gittik ve şükür yaptı. Bide klozete oturmuodu dün anneme gittim mecbur orda lazimlik yoktu klozete yaptı ve bugün lazimlik kullanmak istemedi şükürler olsun sandığımdan da kolay oldu büyük tuvalet işine takılma oda 1 hafta sonra bence düzeltir kendini
(1,287 puan) tarafından
İnşallah ya bizimki lazımlığa oturmak istemiyor direk tuvalete gidiyor küçük çişi yapıyor ama kaka dünden beri yok üzülüyorum bende
(1,453 puan) tarafından
Üzülme canım bu 3 gün oğlum yapmadı normal de bezliyken her gün yapardı ama şükür bugün soledi
(1,287 puan) tarafından
İnşallah darısı başımıza
0 oy
tarafından
Canim benim oglumda 2 gun buyuk.tuvaletini yapmadi tuttu 3.gun yapti lazimliga yapmak istemedi oturttum oyuncakla yapti sukur 
(1,287 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Normaldir canım sen saat başı tuvalete götürmeye devam et 
(1,287 puan) tarafından
Götürüyorum canım çişi yapıyor ama çok huysuz ağlıyor sürekli en son saat 7 de yaptı çişi bidaha götürdüm yapmadı şimdi de uyuyor
tarafından
Kac aylik cocugunuz
(1,287 puan) tarafından
2 yaşını 3 ay geçti canım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,307 cevap

336,076 kullanıcı

...