0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar benim ikili tarama testi yüksek çıktı 

Dr.um perinatolojiye git dedi korkudan gidemiom 

Acaba kötü  bisey cikar mi daha once başına gelen oldumu son 1 aydir cok korkuyom ....

5 Cevaplar

0 oy
(2,362 puan) tarafından
Ay bu doktorlar yoksaada insanın urkutuyolar Bn iki cocugumada ne ikili ne 4 lu  yaptırmadım şimdide gunm geliyor ama yaptirmicam
tarafından
Selcan cnm yok down olabilir yok organlarında sikinti olabilir vs bende korkudan gidemiom esimde yapalim dedi ama kotü bisey cikarsa doguma 5 ay var nasil o psikolojiyle yasicam
-Reklam-
0 oy
(386 puan) tarafından
Vallahi canım benimde hiç riskim olmadığı halde şehir hastanesindeki doktor amniyosentez önerdi bende yaptırmadım özele gittiğimde gerek olmadığını söyledi istersen başka bir doktor daha görsün Rabbım korktuguna uğratmasın
tarafından
Dr. Esimin arkadasi cok guveniriz ama
Baska dr.gozukeyim en iyisi  ama son 1 aydir aklimdan cikmio
0 oy
tarafından
Benim hem ikili hem üçlü riskliydi şükür bişey yok yavrum iki buçuk yaşında . Amniyosentez yaptırmıştım kesin sonuç amniyosentez ayrıntılı Ultrasyonda da normaldi
tarafından
İnşallah canım moralini bozma stres olma bebek hisseder kesin bişey yoktur dediydin dersin
tarafından
Kiz insallah 1 hafta agladim herkesten habersiz karnıma ağrılar girdi bakalim insallah 23.haftada randevu aldim
tarafından
Biz de bir ay kdar amniyosentez sonucu bekledik kimseye söylemedik çok stresli Bi dönemdi şimdi ki aklım olsa tam tersi kendimi eglendirecek şeyler yapardım çünkü stresim bebeğe geçti doktorum uyarmıştı bebek hissediyor seni diye doğruymuş. Ne yaparsan yap hasta bile olsa o senin canın Allah büyük herseyin Bi sebebi var. Zor Bi durum ama moralini bozma daha kesin bişey yok. Film izle müzük dinle gezebiliyosan gez ye iç alışveriş yap ne bilim doktor bana örgüfilan ör demişti örgü bilmiyodum ama eşim beni hep gezdirdi kafam dagılsın diye. Allah yardımcın olsun canım
tarafından
Insallah yok zamanim guzel gecio calisiyorum zaten 17 aylik oglum var şükür  o benim nefesim esimde saglikci oda napsin hep nöbet  şükür  geziomda ama ben skintimi asla belli eden biri degilim.beni gören hic bir derdi yok sanırlar.ama öyle degil iste herkesin derdi var
tarafından
Öyle canım Allah sabrını veriyor
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Yeni hamileydim genel tahlil yapıldı direk kaninda enfeksiyon var çocuğun sakat dogacak dedi buz kesildim neye ugradigimi sasirdim gozumde yaşı durduramadim 

Allah im sen hic kimseyi evladiyla imtihan etme 

Amin

Sonra tekrar kan alıp Ankara ya gonderdiler temiz çıktı ama o 9 ay nasıl gecti gel bana sor 

Cok şükür sağlıklı dogdu yavrum 

3 cocuk getirdim 3 undede ikili test yapmadım sıkıntılı olsa zaten aldirmiycaktim o yuzden strese girmenin bir anlami yoktu 

3 evladimida bana sağlıklı nasip etti çok şükür 

Bence sende korkma yanilma payı cok yüksek oluyor bu tahlilerin
tarafından
Insallah cnm ama elde değil  perinatoliji ye korkudan gidemiom
(4,950 puan) tarafından
Artık git bence guzel haberide bizimle paylasacaksin inaniyorum
tarafından
Insaallah canim önümüzdeki ay gidecem 23.haftada
0 oy
(3,294 puan) tarafından
Simdiki aklim olsa hayatta ikiliyi yaptirmazdim. Bende de yüksek risk cikti. Burun kemigi görünmedi doktor yüksek risk grubundasin dedi. Istersen aldir, istersen amniyosentez yapalim dedi. Perinatolojiden randevu al dedi. Ben istemedim. Ne olursa olsun ben raziyim aldirmam dedim. Sonuc cok sukur sağlıklı. 

Aldirmayi düşünmüyorsan hamileliginin tadini cikar. Rabbim ne verirse hayirlisini versin de üzme kendini
tarafından
Anladim cnm detaylida hersey ortaya cikacak umarım bisey cikmaz yoksa ölürüm ya korkudan
(3,294 puan) tarafından
Icini ferah tut Rabbim hayirlisini nasip etsin. Bu testlerin yanilma payi yuksek
tarafından
Seninde başını agrittim cnm hella et hakkini
(3,294 puan) tarafından
Estağfurullah helal olsun. Üzülmeni istemem. Her daim hamile olmuyoruz. Hamilelik çok güzel her anini doyasiya yasamanı tavsiye ederim. Kafana takma. Hep hayirlisini dile. Sonra birsey cikmazsa bugunlerini kacirdigina üzülürsün
tarafından
Hayirlisi insallah benim oglum var o bana nefes oldu 17 aylik allaha bin şükür  evlat bambaska ben suanki karnımdaki bebege cok baglandim cok degisik duygular ilkinde öyle degildi hic korkmuyodum ama bunda ne bileyim boyle canim gidio sanki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 240 göst.
20 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 572 göst.
3 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,396 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,943 soru

24,161,848 cevap