0 oy
288 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (37 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
............

5 Cevaplar

0 oy
(582 puan) tarafından
Off ne saçmalıyorlar ister gideriz ister gitmeyiz kimene bende merkeze gidince evi asansör olmayana binde bir giderim kimse de kusura bakmasın canımızdan önemli değil 
(37 puan) tarafından
Kilo aldı baya ağırlaştı dediğin gibi ben zorunlu değilim ki sanki bana bı aydır gormuyolar beni istediği için değil ya torunu için görmek isteyen gelir görür ben her sağlık ocağına gittiğimde sana mı geliyim
(582 puan) tarafından
Aynen öyle yani hasta deyip geçiştirseydin ben bide üstelik kaynanayla yaşıyorum
(582 puan) tarafından
Bende bide görümce var engelli ama kafası iyi onla anlasmiyoruz gören çok iyi diyor gelsinler bana sorsunlar
(582 puan) tarafından
Aynen öyle hamile halimle oturduğu yerden benle kavga ediyor engelli diye bişey demek istemiyorum tutamıyorum kendimi küçükde değil 50 küsur yaşında aklında bişey yok herşeyi anlıyor biliyor rabbim inşallah beni onunla sonrasında sinamaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kırılma ama bencede 5 dakka uğrasan bişey olmaz.en azlndan arayınca seni soruyolar gitmeni istiyolar.
(37 puan) tarafından
Dün dedi hiç çıkıp gelmiyon birgün de gidiyim mert de oraya glesin demek yok diyo mertle gel mertle git diyo
(37 puan) tarafından
Şimdi bizim ev sahibi evi satcakmis onların binada bı daire bosalcak şimdi orayı tut der benim kaynana
(769 puan) tarafından
Allah allah deseydin bak deseydin biz evliyiz ve benim bakmakla yükümlü olduğum bir evim var ben ne zaman müsait olursam o zaman gelirim
(769 puan) tarafından
Iy ama cnm azıcık dilli ol söyle kırmadan yaşayacak olan biziz anne o bizim işimiz de böyle yaptinmi bir söyler iki söyler üçte susar
(769 puan) tarafından
Valla kulaklarını tika kafana göre yaşa o zaman bu kadar dert etmezsin bu olayı
0 oy
(4,658 puan) tarafından
İlk başlarda kayınvalidete ben de sinir olurdum her hafta çağırırdı bir iki gittm baktın olacak gibi değil. Kestim. Ben direkt söyledim cnm hamileyşm gelemem arsba dokunuyor gelemem bebekle gelemem kış oödu bebek hasta olur gelemem. Ha gittipim oldu arada tabi. Siz gelin siz gelin deyip duruyordu. Ben de gelemem dedim. Yani demem o ki sen lendin ne zaman nerete gidecrği bilirsin bunu herkese göster eşine önce 
(4,658 puan) tarafından
E yani yoksa gel amaan boşa kira verme beraber oturalım a gelir konu :) hergün gidilmez evin kapın ayrı evde işin var gücim var çocuk var akşam adam işten geliyo. Kavga etmeden ama ısrarla kendi evinin düzeni işi vs olduğunı anlarlar inşallah yakında.
0 oy
tarafından
Yani şöyle birşey tabikide hergun orda olmak zorunda değilsin ama erkeğe geçen yol ailesine inatlaşmamak diye düşünüyorum 
tarafından
İç durumunu sen daha iyi bilirsin tâbi canım madem öyle eşine yansıtmadan kayinvalidenle direk muhattap olup gelemem ben diyip çıkacan ben oule konularda eşimin yanında çok iyi olurum eşime asla ailesi ile ilgili birşey demem hep onları düşünüyor gibi yaparım ama istemediğim birşey oldu mu kaplan kesilirim kayinvalideme ha durduk yere değil o da tabi
0 oy
tarafından
Ne güzel seni davet ediyorlar ilgili davraniyolar kötü niyet sezmedim güzellikle işlerimi zor yetistiriyorum müsait oldukça gelirim anne diyebilirdin
tarafından
Emrivaki yapıyorsa hoş değil açıkça söylemen gerek her zaman gelemem diye yoksa çok gelebilir üstüne

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 210 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Haticesenyigit (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 727 göst.
25 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Acemiannee (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 644 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yeni bir ben!!! (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 732 göst.