evet iyice şiştim aynı odada bulunmayın benle mazallah hastalık kaparsınız de koy kapının önüne hepsini. sinir oluyorum başkasının vücuduna yorumda bulunan insanlara
Herkesin dediği biyere kadarda eşinin böyle bir şey söylemesi çok kırıcı olmuş yani ayıp denilen bişey var cidden hayat arkadaşın sonuçda yazıklar olsun bu arada sarkmaların geçmiycek çünkü bendede var ancak ben mide küçültme ameliyatı oldum oyüzden kg li değilim doğum yapalı 25 gün falan oldu 64le gittim 58 le çıkdım zaten 58 dim hamile kalmadan önce 360 ameliyatı var ondan olacakdım ben komple vücut yani hepsini biranda olmuyosun onun belirli ayları oluyomuş benim kaldı bebek olunca
Ağzı olan konuşuyor ben 31+1 sadece şuana kadar 3 kilo aldım banada iyice şişmişsin diyorlar. Oysaki sadece karnım var. İllaki moral bozacaklar. Oğlumda bende 90 küsür kiloyla doğuma girip kilolarla başım dertteydi. Bebeğin iyi olsunda verirsin kiloyu dert etme. Bol sıvı tüket ekmekten kızartmadan uzak dur. Ben bu hamile halimle acıkınca çok az aralarda ayva yiyorum iyi geliyor. Sende meyve arası yaparak hem aç kalmaz hemde zayıflarsın. Emzirme döneminde kilo vermek daha kolay sonra biraz zor oluyor. Ben emzirmede 90 lardan 76 ya zorla düşmüştüm.
1,510,044 soru
24,638,649 cevap
365,653 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın