Bana esim boyle bir saka yapmsti nisanlanmak uzereyken neye ugradgmi sasrmistim valla bide ailemnde haberi yok demisti
İş işten geçmiş boşanmam bi kere çocuğunu kabullenirdim babasından bi çocuğu ayırmak istemem
Benim eşimin 2. Evliliği 1tane kızı var ama evlenmeden önce biliyordum :)
Sonradan duymak çok ağır gelir insana. Kimse kabullenemez bu durumu bence. Ben dahil kabullenemezdim.
Benden önce olmus durum tabi kabullenmem uzun surerdi kırılır uzulurdum ilki ben olmadlğım icin bana söylemedigi icin. Ama yinede ben napayım seviyorum kabul ederdim cocugun ama asla kabullenmemm
Eşimden hiç beklemedigim icin rahat bi cevap vercem heralde ama kabullenirdim olan olmuş artık yapacak bisey yok :)
Netice de geçmiş de kalmış ve benimle alakası olmayan bir zaman diliminde yaşanmış mantıklı olarak düşünürsek de cocugun bir günahı yok netice de eşimin bir parcası ne olacağımız belli değil kabullenirdim. Ve asla eşime bu yüzden kırılmazdım bazı şeylerin zamanı gelince söylenmesini daha doğru buluyorum geçmişiyle yaşayan biri değilim sadece aynı olaya bir daha maruz kalırsam ders çıkaran biriyim. Takılmayın geçmişe mutlu musunuz eşiniz sizin hayatınızda mı ona bakın..
kız bu nasl soru senin hormonlar coşmuş dusunmek istemiyorm benden önce ailesi mahveder eşimi:)))
ne yapacagimi bilmiorum ya kafayi yerdim heralde
Ben kabullenmezdim . Cok dokunurdu bu durum bana
O an kı psıkolıjıme baglı ne ypacagımı :-D
Yalan söyleyip kandırdığı için sanırım kabullenmezdim.. Basit bi yalan da değil üstelik. Önceden bilmem gereken bilgi. Önceden söylese hiç sorun etmezdim tabi ki hayat u kimse bilmez başına neler geleceğini kimse boşanmak için de evlenmez ama sonradan öğrenmek beni çok kırar ve güvenimi sarsar.. Hadi sana güle güle o zaman yani
Kabullenir birbirmizi tanır severdik anne olduğum için bir kenara atmaya içim asla el vermez
Ben kabul etmezdim.sonuxta tamam benimle evli olabilir ama ortada ufak beyaz yalan yok.basbayagi kandırılmış olduğum için bunu sindiremezdim.arkadaslar yazmışlar çocuğun sucu yok kabul edersin diye tabi ki çocuğun sucu yok ama suçlu olan eşim oluyor yalan ve kandırmaca üzerine kurulu bir evlilik olurdu ve asla kabul etmezdim.
Eşimi seviyorsam oda beni seviyorsa kabullenirim hayat bu başımıza ne geleceği belli değil. Ama suda varki neden saklasin sorun orda olur geçerli bir sebebse anlarim
Bu saatden sonra bir onemi kalmazdi zaten..ama ben yeni nisanlandigimda .. yalnis anlayip esimin nisan kaytardigini oyrendim ..meyer abisi kaytarmis nisani..bende icinde ailem razi olmadi ..hemen geriliyelim dedi telefon etdik .aaa hayir yalnis anlamissiniz abisi nisan kaytardi dediler .baristil:),ama ben artik 6 senelik evliyim bu saatden sonra oyrensemde birsey deyisdirmez ..esas esim beni seviyor:)
Asla dönüp suratına bakmazdim bak sinirlendim şimdi
Cnm şuan öyle bir soru sordun ki kafamda soru işaretleri oluştu bunu evlenirken bilseydim tamam kabullenirdim ama iş evlendikten sonra öğrenmek olunca isler değişiyor birdaha nasıl güvene bilirim ki güven gidiyor bu durumda ve evlilik allak bullak olabilir o an ne olur bilmiyorum
bosardim % 100 evlendik bide cocuk yaptik atti daha onceden evlenip cocugu oldugunu ogrendim kabullenemem dogrusu
Tamam iyi hos dedik guldukde ama 1 sene oncesine kadar esimin baskasindanda olsa bir cocugu olmasini cok istetdim m.hatdavyalvarirdim Allaha .. esim azospermdi ..oyrendiyimde dunyam yikilmisdi .. dua ederdim hep benim cocugum olmasada esimin kimden olursa olsun cocogu olsun diye
1,487,007 soru
24,309,350 cevap
344,635 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın