0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Kızlar sınava girecek olan varmı aranızda geçen sene girdiğimde bütün soruları yapmıştım tyt hangi sorunlari çözmem yeterli olur

4 Cevaplar

0 oy
(651 puan) tarafından
Bütün soruları yaptıysan bu sene niye birdaha giriyorsun
(191 puan) tarafından
Kazanamadim cnm tekrar şansımı deniyecegim yani bütün soruları yaptım derken yanlış yapmışım dini kitapcikdaki bütün soruları cozmusum yani diyecegim hangisini çözmem gerekiyor
(651 puan) tarafından
Bende bütün soruları yaptım deyince :) doğru yaptın sandm .d
Matematik ve Türkçe zorluyor genelde yeni nesil sorular basit gibi ama uzadıkça uzuyor tarih zor değildi geçen sene girmedm ama açıklanan sorulara bakmıştm coğrafyada harita bilgin iklim bilgin olsın onlara bak
-Reklam-
0 oy
tarafından
tek söyleyeceğim bildiklerini emin olduklarını işaretke kitapçığa..yanlışlar doğruyu götürüyor
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Üniversite sınavına girmek paralı mı kızlar 
(651 puan) tarafından
Ne zamandır girmiyorsan:)
Tabi paralı
(25,181 puan) tarafından
2009 da mezun oldum da ben :D hatırlamıyom
0 oy
(83 puan) tarafından
Tyt de tüm sorular puan getirir ama bilmediğiniz soruları yapmayın ,yanlışlarınız doğrularınızı götürüyor ve giden 1 doğru bile binlerce kişinin arkasına atıyor sizi. Eğer istediğiniz bölüm 4 yıllık ise ayt de hangi alandan alıyorsa sadece onları  çözersiniz, eşit ağırlık bölümüyse  mesela sadece edebiyat matematik çözersiniz 
(191 puan) tarafından
Mesela matematik hiç bilmiyorum onu hiç yapmasam
(191 puan) tarafından
Diğerlerinden 5 yada 10 yapsam yeter mi
(1,367 puan) tarafından
Ne istiyosun bölüm olarak. Ayt girecek mısın gireceksen hangi alanda. Sözel mı eşit ağırlık mı sayısal mı. Ben de gircem inşallah. Yorum sahibi değilim
(83 puan) tarafından
Matematik yapmayabilirsiniz, Türkçe veya matematikten birinden yarım netiniz olsa puanınız hesaplanır. Ama güzel bir bölüm kazanmak için diğer derslerden 5-10 yapmanız yetmez. Hangi bölümü istiyorsanız en düşük kaç puanla almış bakın , imternette puan hesaplamaları var oralarda kaç net yaparak o puanı elde edebilirsiniz tahmini olarak bulabilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 36 göst.
0 oy
2 cevap 169 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.
21 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 172 göst.
23 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,027 soru

24,119,280 cevap

333,382 kullanıcı

...