0 oy
775 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (444 puan) tarafından
Kizlar 6 aylik bebegim var dogdugundan beri kusar uyumaz durmaz sürekli aglar kolikti. Yeni yeni biraz aglamasi durmuş. Tabi aksama kadar temizlik yemek camasir derken yoruluyorum. Akşam esim geliyor. Birlikte olma istiyor. Hakki biliyorum ama 2 3 gün geçince üstünden kızıyor yok işin bitmiş, yok bir cocuktan sonra bittin, yok evlilikten bisi anlamadım diyiyor. Hasta olduğumda bana diyor oglum bak anneni kontrol etmeden aldık hep hasta, geri iade fişin yokmu diyip dalga geciyor. Veya cocugu uyuturken uyuya kaliyorum beni uyandiriyor birlikte olmak icin uyuyorum yorgunum diyince kızıyor bana. Hic bi yere de gitmiyorum cocuk durmadigi icin. Kırılıyorum. Bilmiyor tarihin geçmiş ailene iade edelim seni diyor. Hergün olsa hergün yapmak ister. Ama gercekten cok yoruluyorum bilmiyor.  Ne yapayim bisey diyin

23 Cevaplar

0 oy
(6,252 puan) tarafından
Amcamın eşi kendisi için beleş o...puyum ben her gece her gece başka ne için evlendi benimle bilmiyorum diyordu o geldi bi an aklıma
-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından
Senin içinde zoe tabi yoruluyorsun ama yorgunluğu bahane edip eşinlede aranı açma çocuğa çok yoğunlaşıp eşi dışlamak bana doğru gelmiyor şahsen. Ortalama 10 dakika sürüyor nedir ki yani biraz gayretle olur hem karı koca ilişkinizede iyi gelir bence aranıza mesafe koymamalısın. Tam tersi eşim bana karşı bazen isteksiz oluyor hamileyim daha yorgunsun ağrın var vs diyor hayır değilim iyiyim diyorum ertelemem hiç çünkü ertrledikçe araya mesafe giriyor soğumaya sebeb oluyor 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Bizimde durumlar aynı ama çok şükür öyle bir muamele görmedim hele uyuduğum da uyandırsa ciddi sıkıntı çıkar çünkü uykusuzluk ve yorgunluktan kolay dalamıyorum uykuya çoğu zaman. Bazen annesi özledim falan diyince oğlu için geri iade edebilirim giderken götürüverin diyorum gülüyoruz. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 647 göst.
17 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde ece9000 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 137 göst.
28 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 357 göst.
13 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Asminmuzeyyen (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 428 göst.
5 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (444 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,879 soru

24,161,016 cevap

335,372 kullanıcı

...