0 oy
1,234 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,635 puan) tarafından
Ben 1 sene 8 ay oturdum benim askerliğim bu kadar sürdü tezkeremi aldım hafta çıkıyorum çok zordu benim için. Eşimle çok güzel geçti Allah var evdekiler de anlayışlıydı ama ben yapamadım kızlar bana göre değildi ya adetleri gleenek görenekleri çok disiplinliydi ancak ve ancak ayrılınca kurtulurum dedim ve ayrılıyorum Rabbim herkesi evinde mutlu huzurlu etsin. Amin

40 Cevaplar

+1 oy
(631 puan) tarafından
Hiç oturmadım . Zaten bizim buralarda öyle bir adet yok. Kimsenin aklından da geçmez bir oturmak. En fazlası altlı üstlü aynı binada oturmak. O bile çok az
(1,635 puan) tarafından
Bizim burda da ayrı oturunca ayipliyorlar.Hangi mantığa dayanarak bilmiyorum da
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amin canım inşallah evinde çok mutlu olursun ben hiç oturmadim
(1,635 puan) tarafından
En iyisini yaptın. biz boş yere kafamızı agrittik
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Hic oturmadim 

15 senelik gelinim hala kiymetliyim çok şükür ☺️☺️
(1,635 puan) tarafından
Çok şükür canım ne güzel yüz göz olmamissiniz
(4,950 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(2,770 puan) tarafından
2 senedir evliyim Hic oturmadım ilk şartım ayrı oturmaktı zaten. 
(1,635 puan) tarafından
Ennn güzeliiii
0 oy
tarafından
0 hiç oturmadm 
(1,635 puan) tarafından
Olması gereken zaten böyle ama biz boş yere kafamızı agritiyoruz ne gerek yani bi evde iki kadın
0 oy
(795 puan) tarafından
Ben 2 sene oturdum 1 sene esim askerdeydi sonra sehre tasindim eltimle 8 ay oturdum 5 senedirde tek basinayim cok sukur 
(1,635 puan) tarafından
İyi kurtulmussun canım
(795 puan) tarafından
Valla cnm kaynanmla oturdum iyidik  bi sorun yoktu kendi kizlarindan ayirmadilar yasim kucukdiye el ustunde tuttular esim sehirde ise  girdi mecmur geldik eltiyle kaldik oda olmadi  esim onlarin yatak odasi borcunu oduyodu biz yerde yatiyoduk ama yinede yaranamadik
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Hicc düğünüm bitti kendi evime geldim bir yıl kadar birlik oturtcaklardi ama eşim baştan ayrı evi şart koştu ayri olucak diye
(1,635 puan) tarafından
Akıllı adammış vallahi
0 oy
tarafından
Hiç oturmadım 
(1,635 puan) tarafından
Ben oturdum da ne oldu sanki
0 oy
(1,603 puan) tarafından
2 ay kaldım eşim başka yerde iş gereği ev tutunca oraya yanına geldim 7 yıldır da ayriym şükür hiçte sorunum yok elhamdülillah 
(1,635 puan) tarafından
Ne güzel az kalmışsın
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Amin kuzu hiç oturmadik 
(1,635 puan) tarafından
Mis gibi kimse kimseye kırılmamış etmemiş
(2,515 puan) tarafından
Ben istesem o beni istemez zaten :)
(1,635 puan) tarafından
Biz bide iki elti kaynanamin yanında oturduk 8 ay zulüm gibiydi
0 oy
tarafından

tam 2 yil degil ama inan o derece safak saymadim : D ama bizimki birlik oturmak dgldi. misafrdim dielim ;)durumum farkliydi

(1,635 puan) tarafından
Bunlara kalsa 10 sene birlikte oturacaktık kabul etmedim
0 oy
tarafından
Benimde bu ayın sonunda bitiyor çıkacağım inşallah 4 yıl olacak
(1,635 puan) tarafından
Hayırlısıyla çıkın canım
0 oy
(122 puan) tarafından
Bende üç yıl oturdum kayınvalidemden bazen iyi anlayisliydi bazende hiç anlamadığım sebepsiz yere kuserdi evde sadece benimle konuşmazdı eşim zaten varsa yoksa ailesiydi onunla da pek iyi degildim gerçi eşim hala aynı zor zamanlardı yani nasıl dayandım bende şaşırıyorum
(1,635 puan) tarafından
Benim eşim çok anlayışlı Allah'tan
0 oy
tarafından

999999 sene :angry::D

(1,635 puan) tarafından
Hahqhqhqhq anladim hiç oturmamışsn
tarafından
Anlamamissin 3 sene o kadar uzun geldi demek istedim:)
0 oy
(878 puan) tarafından
1 aydır bizdeler 1 sene gibi geldi hfkdhfjdj yarın gidiyorlar şükür 
(1,635 puan) tarafından
Hayatım değişecek çok şükür
0 oy
(8,366 puan) tarafından

Valla altlı üstlü olmaya dayanamıyorum bi de birlik düşünemiyorum. 

Darısı başıma inşallah. 
(1,635 puan) tarafından
Amin canım oda bir yandan zor ya
0 oy
(29 puan) tarafından
4 yıldır birlikteyiz
(29 puan) tarafından
İşte cnm kendin gibi olmayacaksın . Onlarım dediğinde olacaksın ki iyi olasın.
(1,635 puan) tarafından
Peki nasıl rahat ediyosun canım sürekli baş örtümü düzeltmek resmi giyinmek bana zor geldi eşime de vakit ayiramiyorum tam özel bir şey bahsedicem pat diye biri geliyo. Bazen mutfağı toparlayana kadar eşim uyuyakaliyo
 Ama kaynanamgil evde olmayınca öyle değil önce eşimle vakit geçiriyoruz sonra mutfağı toparliyorum bence zor ya hep onların istediği gibi yaşamak hep onlara ayak uydurmaya çalışmak beni yordu şahsen
(29 puan) tarafından
Ya kimi insan evet zor . Ben zaten herhalde kendi evimde olsam  bile rahat giyinmeyi seven biri değilim eşarbım eteğim üstüm başım düzeli olmasını çok severim. Akşamları eşimle istediğim gibi vakit geçirebiliyorum çünkü kayınvalidemler erkenci erkenden uyuyorlar. Benim sadece düZenli bi evim yok olsa daha çok rahat ederim oda hayırlısıyla bu sene alacağız Allah nasip ederse.
(1,635 puan) tarafından
Hayırlısıyla herşey istediğin gibi olsun canım:) zor ya vallaha bak ne kadae yok desen de zor
(29 puan) tarafından
Herhalde kolay değil ama alışıyorsun mecbur
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Hic oturmadim ben
(1,635 puan) tarafından
Hayatının en güzel davranışını yapmışsın
0 oy
(3,546 puan) tarafından
3 sene oturdum. 9 sene olacak ayrılalı.. Hayatımın en kötü yılları idi. 
(1,635 puan) tarafından
Ayrıldıktan sonra üzüldün mü canım
(3,546 puan) tarafından
Ne üzülmesi canım. Üzülen varmıdır ki.. Ben o gün evlendim. Ondan öncesi cezaevinde gibiydim.
(1,635 puan) tarafından
Beni kötülüyolar avimi ayiriyorum diye ama umrumda değil
(3,546 puan) tarafından
Boşver isteyen istediğini desin. Önce öyle kötülerler.sonra da senden çıkmazlar. Sonradan gelen direk ayrı iner. Senin onlarla yıllarca birlikte oturdugun hiç görünmez en iyisğ direk ayrı inen derler. Bizim ülkemiz böyle pislik insanlar ile dolu. İl il herkes aynı..
0 oy
tarafından
Evim baştan ayrı tutuldu ama eşim göreve gittiği için 9ayda ara ara kaldım bir de ayrıca 3 ay kaldım biz sorunsuz ayrıldık anlayışli biri şükür merhametli ufak tefek anlaşmazlıklar güzellikle çözülür bizim kültürümüz aynı akraba olduğumuz için o konuda sorun yasamadim
(1,635 puan) tarafından
Ara ara kalsak sukrederdim ama hep ayni evde olmak nedir ya
tarafından
Hep aynı evde olsak bizde sorun yaşardık herkes yaşar ben misafirdim el üstünde tuttular aynı evde yeri geliyor anne kız gecinemiyor canim normal yani
(1,635 puan) tarafından
Hangi akla hizmet evin üstüne getirdiler beni bende bilmiyorum. Allah'tan aklım başıma çabuk geldi de kurtuluyorum
tarafından
Çok şükür canm

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 588 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,120 göst.
2 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Senbnmherseyimsin (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 500 göst.
13 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 868 göst.
13 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,450 soru

24,139,494 cevap

334,436 kullanıcı

...