0 oy
1,134 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (914 puan) tarafından
Kızlar evlenirken eşinden ve onun ailesinden çok fazla şey isteyip sonradan huzur bulan varmi ? ben bu konunun olayı duygusallık tan çıkarıp maddiyata götürdüğünü ve evlilik değil ticaret ilişkisine donderdigini catirdamalarin bu aşamada başladığını düşünüyorum bilmiyorum yanlışmı

26 Cevaplar

0 oy
(4,818 puan) tarafından
Hiç birşey istemedim hiçbirşeye de sesimi çıkarmadım ailem de keza etmediklerini bırakmadılar enayi yerine koydular benide ailemi de
(914 puan) tarafından
Çok ayıp etmişler. İyilik de iyi insanlara yapılmalı
(4,818 puan) tarafından
Aynen kesinlikle
-Reklam-
0 oy
(371 puan) tarafından
Neden her istediginin yapılması farklı düşünülüyor anlamıyorum , yada neden hızur olmasın bacım ? 

Benim içimde kalacaksa bazı şeyler o iş olmasın daha iyi. 

Saçma düşünüyorsun 
(914 puan) tarafından
Sana göre öyle olabilir. Ben cevremde çok gördüm bu konudan dolayı araları bozulup bidaha düzen tutturamayan çiftler. Farklı düşünebilirsin ama sana göre saçma :) işte o iş sadece benim isteklerimden ibaret olursa bencillik olur diye düşünüyorum tabi iyilikte iyiliği bilene yapılır bencil biriyse karşı taraf her istedigini de yapsan hakederler
(371 puan) tarafından
Ben daha görmedim şükür , hala da güzel güzel geçinirler.
Benim öyle şatafatlı dügünüm olmadı ama içimde de hiçbirşey kalmadı şükür. Ne ev konusunda nede düğün
0 oy
tarafından
Şahsen ben çok şey istemedim ama el üstündeyim ve benden bahsederken tenezül etmeyen derler buda çok hoşuma gider çok şey istemek bana göre görgüsüzlük 
(914 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim bana da öyle derler :)
0 oy
tarafından
Ben :D eşya dahi aldırmadım. Eşimin bekarken oturduğu eve geçtim :) ailesinin takacağı bilezikleri dahi eşim yapıp ellerine verdi. :) Ama huzurluyum yani. :)
(914 puan) tarafından
Allah daim etsin canim Allah kıymet bilene denk getirsin ne güzel ♥️
tarafından
Eşimin ailesinin kıymet bilmekle alakası yok da işte eşim bilse yetiyor zaten bana da :)
(914 puan) tarafından
Kesinlikle eşin bilsin yeter :)
0 oy
tarafından
Ben esimle severek evlendim tek hayalim ona kavuşmakti ev araba hiçbir şey yoktu kendine ait iki buçuk sene beraber oturduk Allah'ın işi şimdi evimiz var arabamiz var. Şunu bunu al demedim 
(914 puan) tarafından
Harikasin Allah mutlulugunuzu daim etsin canim ♥️
tarafından
Amin cümlemizin
0 oy
tarafından
Valla ne kadar istemezsen iyi olmaya çalışırsan sonra kötü oluyorsun ne yalan söyleyeyim ben çok altın istedim ama evimi hep kendim dizdim her şeyimi annemle babam aldı ev de dahil
(914 puan) tarafından
Kız bizde sans yok ne bizim tarafta para var ne onların :D masallah ne şanslısin. Ya o kişiden kişiye değişiyor iyilik bilene yapılabilir ama iyilik bilmeyene yapilmamali okuduklarimdan onu anladım suistimal eden cokmus
tarafından
Çevremde de çok görüyorum canım alttan alan iyi olmaya çalışan hep eziliyor
(914 puan) tarafından
Kız alttan almam tabi ben ama iyi niyetli davranirim genelde kayinvalideme yaramadi o iyi niyet artık sertim ona karşı ama esime kayinbabama çok iyi niyetliyim herzmaan onlarda bana oyleler saolsunlar

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 945 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 809 göst.
29 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde geberikgelin (3,011 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 1,355 göst.
0 oy
66 cevap 2,582 göst.
26 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,299 soru

24,137,453 cevap

334,373 kullanıcı