+1 oy
293 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (20 puan) tarafından
17+1 haftalık hamileyim doğum için aklımda medikalpark hastanesi var ama 12 bin TL bebeğime harcarım diye düşünüyorum kızlar sizin fikriniz ne devlet hastanesi mi özel mi

9 Cevaplar

+3 oy
(158 puan) tarafından
Valla canım ilk oğlumu etlik zübeyde hanımda yaptım rezillikti birdaha buraya adım atmam dedim ikinciyi şehir hastanesinde yaptım prenses gibiydim alerjim var yemeğimi bile ona göre getirdiler hemşireler bebek emmiyo diye sabaha kadar kendi elleriyle emzirttiler iki kişilik oda banyo tuvalet odanın içinde doğumdan sonra kırk kere aradılar bir sıkıntınız var mı diye hastanedrn çıkarken memnun kalıp kalmadığımı hemşirelerin nasıl davrandığını yemeklerimin doğru gelip gelmediğini odama kadar gelip sordular sabahları arayıp günün yemeğini hangisini istediğimi sordular çünkü alerjim var ve herşeyi yiyemiyorum birdaha doğum yapsam yine oraya giderim hiç özel düşünmedim 
(3,146 puan) tarafından
Artılıyorum ebeler hemşireler doktorlar çok iyi ama bir profesör var ki illallah
(158 puan) tarafından
Bilemiyorum canım muayene olduğum doktor da hep çok iyiydi etlikte cinsiyet söylemiyolar dedim o nasıl saçmalık biz nasıl söylüyoruz dedi herşeyle ayrı ayrı ilgilendiler allah hepsinden razı olsun
-Reklam-
+1 oy
(776 puan) tarafından
Ilk haftalar bende devlet hastanesine gittim ama hic memnun kalmadim. 24.cü haftadan sonra Koru hastanesinden doğum paketi aldm. Ve haftaya doğumum var nasip olursa. Iyi ki özele gitmişim diyorum. O kadar büyük fark var ki. 
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Ortadogu hastanesi doktorumda harikaydı kendine özel klinik acti hala bırakmadım onu hep ona gidiyorum 2 kızımı da onunla dogurdum ilk kizim 4500 ikinci kizim 7 bin 
(2,966 puan) tarafından
Hangi doktora gidiyosun canm bende orda doğum yaptım.
(5,219 puan) tarafından
Özlem gün Eryılmaz cnm ayrıldı özel klinik açtı kendine
(2,966 puan) tarafından
Benimkide zeynep Erdoğandı vefat etti canm dymussundur belki bende memnun kaldım doğum Paketi yaptırmıştim bende
(5,219 puan) tarafından
Evet cnm duymuştum malesef onuda görüyordum özlem hocanın karşı odasıydi hep denk gelirdim cok üzülmüştüm ve şaşırmıştım
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Şehir hastanesinde sezeryan doğum yaptım memnunum
0 oy
(585 puan) tarafından
Şehir hastanesine gidin okadar paraya yazık çocuğunuza harcarsınız 
0 oy
(14,997 puan) tarafından
Şehir Hastanesi'ne giderdim ben yengem orda yaptı masaj bile yaptılar özel oda verdiler dedi. Ben de Beştepe ek hizmet binasında yaptım orası da güzel özel odada kaldım ama bidaha yapsam şehir Hastanesi'ne giderim 
0 oy
tarafından
Ben devlette yaptım 
0 oy
tarafından
Zübeyde hanım a kontrole gidiyorum ama doğuma şehir Hastanesine gideceğim ilk doğumu da şehir Hastanesinde yaptım çok memnun kaldım
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Kız ne diye 12 bin verecen. O parayı çocuğuna kendine harca. Özel de devlette aynı şekil dogurtuyo niye para verecen  :) şehir hastanesinde doğum yaptim 7 ay önce sezeryan prenses gibiydim odalarından hemşireye doktora yemeklere kadar özel hastaneden bi farkı yok. Normal doğum yapanları da gördüm onlar da çok memnundu 
(1,369 puan) tarafından
Canım bende orda sezeryan olcam biraz anlatır mısın odaları temiz mi kaç kişi kalınıyor azarlama vs varmı hemşireler doktorlar tarafından. Refakatçi alıyorlar mı eşi mesela illa kadın mı istiyorlar yoksa
tarafından
Bende eşimi almadılar bayan olcak dediler ben genel olarak aslında memnun kaldım tabi arada gıcıklar denk geliyor bi hemsireye cok gıcık olmustum ama onun dışında odaları yemekleri hijyeni dogum filan guzeldi yani
(1,369 puan) tarafından
Ebidural mı oldunuz genel anestezi mi
(1,367 puan) tarafından
Epidural oldum ikinci sezeeyanimdi. Ben hiç öyle ayarlayna denk gelmedim hepsi çok iyi güler yüzlüydü. Odada tek kişi kaldım refakatçi var 1 kişi. Banyoma kadar kendime aitti. Yan odamda erkek kalıyordu refakatçi eşiymiş kimsesi yokmuş gelecek o yüzden esk gelmiş
tarafından
Bende kesinlikle erkek kabul etmediler hatta tek kalacaktım eşimi yinede almadılar anlamadım neden bende bu kadar katı davrandılar bende epidural +spinal yapıldı mideme agrı cökünce ameliyat ortasında bayıltmıslar komple

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 249 göst.
0 oy
6 cevap 241 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Deflin (544 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 858 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Asel&Ezel (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,176 soru

24,108,244 cevap