0 oy
350 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,301 puan) tarafından
Kızlar saclarimi nezamandan beri siyaha boyamak istiyordum araya ramazan falan girdi. Bi süreliğine askıya aldım geçen gün boya aldım boyadım siyaha bugün kaynanam.dedi eltimde siyaha.boyucakti bna Ramazan da söyledi sende siyaha boyadın dedi bende sinirlendim yok öyle bisiy o doğumuna 2 hafta kala rofle yaptırıp sarıya boyatcakti dedm ve eltim saclarimi nezmandan beri saçlarımı siyaha boyatcagimi blyordu yani kaynanm bunu ima etmeye çalıştı işte eltin boyatcakti siyaha sen blyn sen ondan önce boyattin gbisinde. Şöylendi sizce napsam yarın eltimle kaynanm.bna kahvaltı ya gelckler direk eltime desem mi sen hani sarıya boyatcaktin siyah nerden çıktı diyim mi

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
De.                      
-Reklam-
0 oy
(2,362 puan) tarafından
De tabiki ii nolcak kavga etmeden gülerek söyle siyah modasını başlattım hadi gözümüz aydın de gül 
(1,301 puan) tarafından
Aynen öyle dicem
0 oy
tarafından
Amaaaaan boş ver kız zaten yapmışsın ondan önce o da ister siyah yapsın ister sarı yapsın senden sonra yapan o olqcak 
(1,301 puan) tarafından
Orası öyle ama her bisiy oldumu kaynanm direk dyo oda öyle yapckti sen yaptn
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Aman bırak kim ne düşünürse düşünsün ne çok takiyorsunuz böyle şeyleri kafanıza. Birşey derlerse evet ben çok fesat kıskancım ondan önce boyattım de geç 
(1,301 puan) tarafından
Ya cnm kaynanm her bisiy yaptigmda eltinde byle dusunuyordu yapckti etcekti diye laf soyluyo bu bir dgl her seferinde
(14,194 puan) tarafından
Sende ona göre ver cevabını soyleyemesin o zaman
0 oy
tarafından
boş ver bacım. dunyanın sonu değil ya
0 oy
tarafından
Sana ne size özel mi sadeca siyaha boyamak de sana ne koca kadınsın herseye burnunu sokma istersem turuncuya boyarım de 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Kaynanaya da alın bi siyah boya olsun bitsin 
(1,301 puan) tarafından
Konu byle dgl ben her bisiy yaptigmda eltinde byle yapckti falan dyo
(14,412 puan) tarafından
Sende yapacaklarını kimseye söyleme o zaman
Fikrini çalmış karı resmen
0 oy
tarafından
aynen soyle kaynanan yanlis da anlamis olabilir
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Ay ne sacma muhabbet ıkınızde boyatabılırsınız nolacak ya 
(1,301 puan) tarafından
Boyatmak mesele dgl kaynanm ben napsam eltinde byle yapckti etcekti diyo her seferinde
(9,920 puan) tarafından
Olsun yapar o da yapsın bende anlamadım yanı anne ne demek istiyosun de bi daha demez muhtemelen cok takılma ya bazıları dengesız oluyo
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Açık açık konuş her seferinde benim kıskandığımı ima edip duruyorsun nedir derdin diye sor 
(1,301 puan) tarafından
Yarın sorcam cnm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 487 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 257 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Popcornnn (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 412 göst.
14 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sertuğ (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 331 göst.
4 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Azizeak (248 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,573 soru

24,074,080 cevap

330,830 kullanıcı

...