+1 oy
187 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hamileyim birde kızım var valla akşama kadar anım çıkıyor çok yoruluyorum. Bugün ki iş planım böyleydi. Sabah uyandık  yatak düzeltildi kahvaltı  bulaşık sonra balkon yıka çamaşır as. Evleri topladım sonra parka gittik geldik banyo yaptırdım. Sonra uyuttum. Ev süpür çamaşır topla tekrar çamaşır as sonra kızımın karnını doyur. Oyun oyna felan. Sonra akşam yemeği sonra bulaşık derken bu saat oldu ben çok yoruluyorum hamilelikte mi sizde de böyle oluyor mu? Kan ilacı ve devit 3 kullanıyorum. Artık ağırlamaya da başladım. Ne yapacağım bilmem =) Nasıl daha enerjik olurum sizce

6 Cevaplar

0 oy
(2,515 puan) tarafından
Anaaaaaaaa o ne kız ben hamile iken yattım bir de spor yaptım iş yerinde bile çalıştırmadilar boş beleş oturdum resmen 
tarafından
Bende istiyorum ya banada gönder öyle insanlar
(2,515 puan) tarafından
Valla kuzum benden 2 sene önce çalıştığım arkadaşlardan biri hamile idi biz o yorulmasin diye her şeyi yaptık valla kıyamam çok iyidir şimdi aynısını benim gebeligimde yaptılar çok rahat ettim
-Reklam-
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Canım Vala bnm günde öyle geçiyor bnd iki çocuk var ne bileyim ya Bn hep hamilelikte unuturum vitamin kulna ayı ya
0 oy
tarafından
Ay cnm 2. Cocuk oldugu icin yoruluyorsun bende oyle 1. Nin pesinden kosarken yoruluyorum ve daha yolun basindayiz cnm 12.1 haftaligiz sen kacsn
0 oy
(3,853 puan) tarafından
O bevekde dogsun iki cocukla urasicaksin. Bu iyi gunler yani ben iki cocukluyum senin yaptigin iki kati yani iki cocuk la oyna karnini doyir ihtiyaclarini gider ev iskeri ayri tabi 
0 oy
tarafından
Ay ben o kadar da yapamıyorum 
0 oy
tarafından
Benim günlük planım sabah kalk annem önüme kahvaltı getirsin sonra ben onu yiyim sonra annemle çay kavgası yapalım sonra annem tepsiyi önümden alsın 1 saat sonra ara öğün ben hala yatıyorum daha sonra öyle yemeği sonra tekrar ara öğün hala daha yatmaya devam daha sonra akşam yemeği daha sonra yat uyu 

Bütün planım bu

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 831 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,294 göst.
0 oy
6 cevap 153 göst.
27 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Annelikhisiyati (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.

Kategoriler

1,477,334 soru

24,181,912 cevap

336,362 kullanıcı

...