0 oy
600 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından
Sevmediğiniz 2.ismini sildirmeyi düşündünüz mu

14 Cevaplar

0 oy
(12,959 puan) tarafından
Oğlumun direk ismini değiştirmek istiyorum eşim tamam diyor ama bişi de yapmıyor ya
(12,959 puan) tarafından
Ismi değil ama lakabı bide anlamsız yani bende severim sahabe isimlerini hatta Musab yada umeyr olsun dedim illa hureyre olacak dedi  hani Bi anlamı olsa eyvallah ama oda yok kim sorsa ismini çok garipsiyor ilerde çok zorluk çekecek
tarafından
Kedicik değil kedi babası ayrıca çok güzel bir isim örnek vereyim doruk ya da ona benzer daha basit anlam taşıyan bir isim olacagina sahabe ismi taşıması daha kıymetli dile hoş gelse de öbür dünyada isim adına hesap sorulacak
(8,227 puan) tarafından
Canım  peygamber efendimiz ona öyle seslene seslene ismi oluvermiş işte kendi ismi unutulmuş bile . Değiştirmek istemene bir şey demiyorum ama garipsenmesi ilk defa duyulmuş gibi tepki verilmesi üzücü belki de ilk defa duyanlar vardır orası ayrı bir üzücü ... Her şey gönlünce olsun
(12,959 puan) tarafından
Mihrace sağol canım bana tuhaf gelmiyor ama dediğin gibi ilk defa duyanlar garipsiyor doğal olarak bide ben bu yaşıma kadar hureyre isimli kimseye rastlamadım ondan bende istemedim

Payende ebuhureyre kedi babası demek hureyre kedi
Çevremdeki ve en başında hoca olan kardeşim dahil anlamı güzel bir isim koysaydınız dedi hani bir anlamı yok ismin
(7,808 puan) tarafından
Mihrace sen çocuğuna koyarmısın böyle bir isim özel birine ait olması beğenilmesi anlamını taşımıyor isim insanın hayatını etkileyen bir şey.Kimsenin bu ismi çocuguna verecegini sanmıyorum o nedenle şaşırdım.
-Reklam-
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Ben iki isim sevmiyorum yani çocuğa biri x der diğeri y der çocuğun kafası karışır tek isim daha güzel burda arkadaşlar vardı sildirmek için uğraşıyorlar di naptilar bilmiyorum
(356 puan) tarafından
Bende senle ayni görüşteyim basima geldi malesef ama simdi kendimdeyim bir şeyler yapmak jstiyorum daha 2 aylık yol yakınken yani ve tek olmadığıma o kadr sevindim ki anlatamam
(2,532 puan) tarafından
İşte iki isim zor oluyor vala üzüldüm senin adına eşimde dedi iki isim dedim iki isim istemiyorum tek isim daha iyi
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Benim bebeğimin ismi Berrak Doğa ama Berrak olan hiç hoşuma gitmiyor daha çok okulda dalga geçerler ilk. Harflerini başka bişey yapıp diye korkuyorum eşim tutturdu ben hiç istemedim doğa ismini ben koydum aslında duru doğa istemiştim ama illa Berrak olsun diye tutturdu benim ismimin tersini söyleyip çok dalga geçtiler çok ağladım o yüzden inşallah başımıza gelmez yoksa Kocamın benden çekiceği var 
(8,227 puan) tarafından
Duru doğa çok zorlama olurmuş zaten
(3,272 puan) tarafından
Canim berrak ismi çok güzel eğer değiştirmek istersen Berra olabilir direk bence dalga konusu düşünme suanki anneler çok bilinçli yani bizler iyi yetiştirmek evlatlarimizi kimse dalga geçmez :)
(1,294 puan) tarafından
Ayy inşallah ya
(356 puan) tarafından
O kadr haklisin ki simdi emine ismiyle dalga gelmezler mi ne kadar demode diye
(356 puan) tarafından
Ha bu arada berrak dalga geçilecek bir isim değil emin ol sadece istemediğim dediğin için hak veriyorum kimse istemediği isme  baskı yaotirilamaz niye başımıza bunlar geldi ki
0 oy
(11,467 puan) tarafından
Kardeşim kızın adını değiştirdi babası mercan koymuştu kardeşim istemedi mahkemeye başvurdu İkra yapti
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Çok şükür ikinci isim koymak gibi Bi yanlış yapmadım sevmiyorum çift isim. Çünkü iki isimden biri genel olarak kullanılmıyor.
0 oy
(45,021 puan) tarafından
İkisinin isimlerinide içime sinerek koydum❣️
0 oy
tarafından

Kızımın adı Armin Sara. Çokta memnunuz . Kaynanam sürekli Armina demesi dışında sorun yok. Kızımın adını değilde kaynanamı değiştirmek istiyorum mümkünse :D

0 oy
(163,334 puan) tarafından
sevmedigimi basta koymam ama konduysa sildirrim
0 oy
(3,400 puan) tarafından
Asli sulh mahkemesine başvurmanız gerekiyor  eğer büyük şehirdeyse  baya uzun sürer  
0 oy
tarafından
Abimler yeğenimin ismini değiştirdi. Yengem kaymakamlığa veya nüfusa gidip bir dilekce verdi sadece, bir hafta sonrada onaylandı ismi değişti. Yeğenim 4 yaşındaydı ve iki sene önce yaptı bu işlemi
0 oy
(3,006 puan) tarafından

Kız sen çok takmiişsiın da isim meselesini boşver bacım:D

0 oy
(2,466 puan) tarafından
3 evladiminda 2ismi var deniz ömer, hira nur, eylül nisa içime sinerek koydum  isimlerini hic düşünmedim değiştirmeyi sizin isim gerçektende biraz tuhaf kulağa hic alışılmış bir isim gibi gelmiyo cocuk zorlanabilir değiştirin canim ins kolay olurq
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Amine sahra bizim kız halası emine     tutturdu kıza adımı koydunjz aminenın Türkçesi eminedir demeye  bileydim koymazdım dedim  tek sıkıntımız halamız

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.
0 oy
6 cevap 224 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 473 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde poyraz3307 (188 puan) tarafından soruldu