0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (387 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Herkese merhaba arkadaşlar. Benim 29 aylık bir oğlum var tuvalete alıştırmak istiyorum ancak. Tuvalete çiş yapmaktan kaçıyor. Çiş tutturuyorum. Durmuyor. Üstünde kıyafeti varken klozetin kapağını kapatip üstüne oturuyor çiş diyor ama. Iş üstünü çıkarıp yaptırmaya çalışınca kaçıyor. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler. 3 arada oğlumun doğumdan beri burayı takip ediyorum. Ilk defa bugün üye oldum:)

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Soğuk mu geliyor acaba bn bile oturrken soğuk değiyor soylmsi ayiptr peçete koyorum kenarlra
(387 puan) tarafından
Direkt oturtmuyorum bile. Eskiden çiş tutarlarmış ya kucaklarina alip öyle yapıyorum. Inmeye calisiyor
(16,786 puan) tarafından
Öyle yapma işte yalnis yöntem o belki de o şekilde rahat değil
(387 puan) tarafından
Normalde oturmuyor ki. Klozet kapalıyken üstünden alamıyoruz çocuğu. Klozeti açıp oturtmaya çalışınca kaçıyor. Bilmiyorum valla nasıl olacak. Değişik yöntemler deniyorum :)
tarafından
Canm kendinin yannda götür sonra sende yap de kardsmi bn 2 günde alistrmstim
(387 puan) tarafından
Darısı bize artık inşallah. Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(16,786 puan) tarafından
Alaturka da dene klozet belki sevmedi 
(387 puan) tarafından
Ona hiç girmiyor :/
0 oy
tarafından
Tuvalet egitiminde korkmasi cok normal .Kakayi kendi parcasi saniyor ve gitmesini istemiyor ❤️ bu yuzden de tuvaletten korkuyor.Cis ve kakaya 2 yil boyunca altina yapmaya alismis bir bebegin korkmasi cok normal kuzu
(387 puan) tarafından
Napmaliyim peki. Diğer türlü klozet kapalıyken üstünde oturmaya bayılıyor. Sifona basılması felan. Ama iç çişe gelince kaçıyor
tarafından
Kuzu yani bir fikrim yok ben tuvalet iletisimi yapiyorum bunlari yasamamak icin.Bebegim 6 aylik.tuvalet iletisimiyle egitimi farkli .O yuzden cozumu hakkimda bilgim yok.Bizimki lazimliga yapiyor ben tutunca ya da klozetw
(387 puan) tarafından
Maşallah annesi. Teşekkür ederim yinede çok sağolun
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Benimkide 29 aylık ne tuvalette giymek istiyo ne oturarak yapmak istiyo sanırsam orayida banyo gibi goruyo terlik giymek istemiyo:D oturtamiyorum asla aşırı korkuyo bende zorlamiyorum eninde sonunda öğrenecekler zaten
(387 puan) tarafından
Benim oğlan klozetin üstünde oturmaya bayılıyor. Ama iş çişe gelince kıyamet kopuyor kaçıyor. Napıcaz böyle  en kısa zamanda öğrenirler inşallah. Onlarda rahat eder bizde
0 oy
(163,368 puan) tarafından
urkutmeden annesi anca
(387 puan) tarafından
Öyle yapmaya çalışıyorum artık teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 594 göst.
30 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (444 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 463 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,359 puan) tarafından soruldu