0 oy
861 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (272 puan) tarafından

image

Gunaydin canlar. Bebegim 4 aylık. Antibiyotik kullanıyoruz. Ishal yaptı. Bebegimin kakası resimdeki gibi. Dün aile hekimine götürdüm denflor verdi. Sasenin yarısını dün verdim ama ishaline  hiç faydası olmadi. Ishalin geçmesi için  ne yapabilirim ? 

3 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
Mama mi veriyosun emzir bil bol ilaç yan etki yapmıştır bırak istersen başka doktora götur 1 2 kaşık da çay kaşığı şu icr 
(272 puan) tarafından
Canim gece uykusuna geçmeden veriyorum mamayı sadece. Diğer zamanlarda emziriyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızımda bu  şekilde 1 haftadır hastalıktan sonra oldu.hangi antibiyotik? 
(272 puan) tarafından
Klamoks canim.
0 oy
tarafından
Antibiyotiğe devam ediyorsan geçmez canım antibiyotiği kesmeniz lazım ve probiyotik kullanmanız lazım antibiyotiği ne için yazmıştı doktor?
(272 puan) tarafından
Sünnet oldu canim o yüzden yazdı. Aile hekimine götürdüm denflor verdi. Günde yarim sase veriyorum.
tarafından
Bu antibiyotik ishali canım benim kizim da aynı oldu acil de vermişlerdi bizede çocuk doktoruna götürdüm tekrar antibiyotiği kesti eğer imkanın varsa götür bi özeller öğlene kadar açık bu gün yada doktorun telefonu falan varsa bir sor
(272 puan) tarafından
Aile hekimi antibiyotigi kesemeyiz yanına probiyotik vereyim dedi canim.
tarafından
Ama ne yazıkki antibiyotiği kesmeden geçmiyor yada değişmek lazım ilacı canım
(272 puan) tarafından
Pazartesiden bu yana kullanıyoruz. Olmadi birakiriz
(272 puan) tarafından
Antibiyotikler ne kadar kullanilmali
tarafından
Genelde bir haftalık oluyor canım toz halinde verirler sen sulandirisin eğer öyle bir şeyse bir hafta sürer zaten o yarın son olması lazım bide su da ver bebişine hem antibiyotik susatir hemde ishal ya su kaybı olmasın
(272 puan) tarafından
Veriyorum canim. Probiyotik de suda eritip veriliyor onun dışında da veriyorum su

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,430 soru

24,072,261 cevap

330,734 kullanıcı

...